Aitab või ei ?
Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » Aitab või ei ?
- This topic has 57 replies, 38 voices, and was last updated 13 years, 3 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2009 at 1:32 p.l. #226235
asdfghjkl
Memberfakt on ikka see,et kui trenni ei tee ja õigesti ei toitu siis ei aita fat burner ega muu.Kas saaksid kirjeldada, mida mõtled selle all, kui ütled õigesti toitumisest, kuidas see veel välja näeb?
Fat burner aitab ma usun küll muidu, samamoodi aitab ka karnitiini kapsel, ja vesi.
Osmolaalsus defineeritakse sellel veebilehel hästi:
http://www.kliinikum.ee/yhendlabor/Kasiraa…tik/O,Ptest.htm
Kas võiks arvata, et kõne all oleva joogi osmolaalsus on treenijale rohkem sobivam kui vesi?
oktoober 11, 2009 at 1:40 p.l. #226240vend vähk
ModeratorOma kogemustest võin öelda, et vahel aitab, vahel mitte. Ma ei tea, kas see abi sõltub partii koostise eripäradest või millest, aga vahel hakkab pärast Fat Burneri tarbimist jube kuum ja higimull on otsa ees ja teinekord ei ole halligi. Vahel on punane FB kergelt käärimismaitsega, aga sellega olen ma juba harjunud! Jook on iseenesest väga normaalne!
oktoober 11, 2009 at 1:48 p.l. #226247gmaster
MemberKas saaksid kirjeldada, mida mõtled selle all, kui ütled õigesti toitumisest, kuidas see veel välja näeb?Fat burner aitab ma usun küll muidu, samamoodi aitab ka karnitiini kapsel, ja vesi.
Eks ta mõtleb korraliku toitainete tasakaalu ja negatiivset kaloraaži
oktoober 11, 2009 at 6:37 p.l. #226332Sakurai
MemberOma kogemustest võin öelda, et vahel aitab, vahel mitte. Ma ei tea, kas see abi sõltub partii koostise eripäradest või millest, aga vahel hakkab pärast Fat Burneri tarbimist jube kuum ja higimull on otsa ees ja teinekord ei ole halligi. Vahel on punane FB kergelt käärimismaitsega, aga sellega olen ma juba harjunud! Jook on iseenesest väga normaalne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka täheldanud seda et vahest ajab retsi moodi higistama, aga mõni teine kord on täiesti tavaline. Huvitav,millest see võib olla
oktoober 13, 2009 at 6:06 p.l. #227010GsrIsN.DaHouse
Memberrautselt aitab aga ise tuleb ka kõvasti trenni teha . Niisama pole eriti seda mõtet juua.
oktoober 15, 2009 at 7:16 e.l. #227538Sakurai
Memberrautselt aitab aga ise tuleb ka kõvasti trenni teha . Niisama pole eriti seda mõtet juua.Aga samas ei lähe ka midagi hullemaks kui seda niisama juua. Mõtet ei ole, mis tähendab. Vabalt võib juua nagu igat teist jooki, ma panen suvi läbi fat burnerit.
detsember 1, 2009 at 9:22 p.l. #238792Kevin10
MemberKindlasti, kasulik südamele ka. Aga rasvapõletuse eesmärgil seda tarbida pole mõtet siiski.mina tarbin seda ja söön krralikult treenin igapäev ja kaalu saab küll alla ju põleb rasv kah ja ###### on ikka väiksemaks jäänud
jaanuar 20, 2010 at 7:36 p.l. #251134Seevald
Membermina tarbin seda ja söön krralikult treenin igapäev ja kaalu saab küll alla ju põleb rasv kah ja ###### on ikka väiksemaks jäänudMa olen igalt poolt foorumitest lugenud L-karnitini kohta ja kõik räägivad pmst erinevat juttu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga otsustsin seda proovida, ja telline selle nädala lõpus endale selle L-karnitini vedelas olekus ära, mitte kapsleid. Eks siis ole näha kas see mõjub või mitte, vähemalt on omal nahal proovitud. Ise teen ka igapäev mitu tundi kõvasti trenni ja nüüd lähen veel toitumis spetsialisti juurde kes annab nõuandeid mulle. Kui toitumise paika saan , teen kõvasti trenni ja tarvitan L-karnitini siis loodan et näitab ka tulemust. Oleks vaja võistlus hooajaks teatud kilod kindlasti alla saada
jaanuar 20, 2010 at 7:43 p.l. #251135Vilps
MemberMa olen igalt poolt foorumitest lugenud L-karnitini kohta ja kõik räägivad pmst erinevat juttu
Aga otsustsin seda proovida, ja telline selle nädala lõpus endale selle L-karnitini vedelas olekus ära, mitte kapsleid. Eks siis ole näha kas see mõjub või mitte, vähemalt on omal nahal proovitud. Ise teen ka igapäev mitu tundi kõvasti trenni ja nüüd lähen veel toitumis spetsialisti juurde kes annab nõuandeid mulle. Kui toitumise paika saan , teen kõvasti trenni ja tarvitan L-karnitini siis loodan et näitab ka tulemust. Oleks vaja võistlus hooajaks teatud kilod kindlasti alla saada 
Mulle jääb see lihtsalt arusaamatuks, et kuidas sa aru saad, et see L-karnitiin just rasva põletada aitas?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2010 at 9:47 p.l. #251144Seevald
MemberMulle jääb see lihtsalt arusaamatuks, et kuidas sa aru saad, et see L-karnitiin just rasva põletada aitas?
Polegi seda öelnud, ma ütlesin et ma lihtsalt proovin selle L-karnitini ära omal nahal ja eks siis ole näha kas toimib või ei. Kui see on tegijate poolt täis bul shit siis palun esitage omad arvamused, ennem kui ma seda ostan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2010 at 9:53 p.l. #251145Jarmo Oberst
MemberPolegi seda öelnud, ma ütlesin et ma lihtsalt proovin selle L-karnitini ära omal nahal ja eks siis ole näha kas toimib või ei. Kui see on tegijate poolt täis bul shit siis palun esitage omad arvamused, ennem kui ma seda ostan
Sul nagu kinnis idee see L-karnitiin. Foorumis on pikalt räägitud selles, et ei mõju (tõenäoliselt) ja sa ikka ootad arvamusi ? Mina kindlasti ei ostaks kaheldava väärtusega asja. Kuid kui soovid osta siis telli juba ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2010 at 12:42 p.l. #257687Innovative
Membernagu vana sõna ütleb kui väga uskuda siis võib kõike juhtuda:D
ehk kui väga usud, et aitab ju siis aitab ka:)
veebruar 20, 2010 at 12:46 p.l. #257689barni
Memberfat burner ei aita aga janu võtab vähemalt ära!! Pigem pane riideid rohkem selga trenniks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 6, 2010 at 10:07 e.l. #267827MoloM
MemberPigem pane riideid rohkem selga trenniks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis see annab
juuni 6, 2010 at 10:31 e.l. #267828Nesatur
MemberMis see annab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki higistab rohkem?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.