ainult naistele
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ainult naistele
- This topic has 42 replies, 23 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
mai 2, 2007 at 2:22 p.l. #114048
matti
Membermul kaob söögiisu täielikult.
mai 2, 2007 at 2:34 p.l. #114049Aile
Membermul kaob söögiisu täielikult.Ah, et enne mensest ei ole meie mattil s88giisu??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav, huvitav…mai 2, 2007 at 5:41 p.l. #114060anelka
Member“ainult naistele” selline pealkiri kohe sunnib mehi teemat piiluma, kui oleks olnud näiteks “tampoon või sidemed” poleks üksiki mees tahtnud vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2007 at 6:11 p.l. #114062kuuliks
MemberMa pidasin silmas trenni mitte shapingut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ma olen aru saanud, tegeled Sina sellega. Ma olen seal kunagi ise ka käinud ja sellise koormuse juures ei olnud tõesti mingit vahet.Ma sõidan ka jalgrattaga ja kooli kehalistest ma ka kunagi ei hoidnud kõrvale, aga eks see söök ja enesetunne on igal naisel erinev.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul on nagu igapäevane elu.
mai 2, 2007 at 6:55 p.l. #114063ebyem
MemberKelasin´i Kroomi tabletid: toidulisand aitab hoida maiustamisel piiri. Mõnel rohkem mõnel vähem jällegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2007 at 7:33 p.l. #114066Apelsin
MemberSöön hetkel kroomitablette.Kasutusjuhendil oli kirjas ,et soovitatav võtta söögi ajal ,et imendub kiiremini.Eih tea ,mul tekib siis magusaisu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Sestap võtan enne sööki ja rahu majas.mai 2, 2007 at 7:38 p.l. #114068ebyem
MemberHommikul ärkad ja kohe kroomi. Ning siis söök.
detsember 30, 2007 at 7:19 p.l. #135773Ingrid-
MemberMa isegi ei pane tavaliselt tähelegi kui päevad hakkavad. Meil tööl ainult naised ja k6igil samal ajal…keegi ikka tuletab meelde et varsti on naistekas.
Minul jälle magusa isu hullult t6usis nende kroomitabladega, mees hävitas terve purgi kuhugi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2007 at 8:19 p.l. #135778Annika Pärtel
MemberSööge korralikult- vähem süsikaid ja pigem rohkem häid rasvu kui seni- nii on kõht täis ja magusavajadus kaob. Kroomi võtke vaid siis, kui on hädavajalik, a´la mõnel tekib just enne “päevi” ikkagi suurem (magusa)isu, hoolimata korralikust toidust. Mõttetu on mingeid tablette omale pidevalt sisse süüa- selle toime ammendab end aja jooksul.
Minu kogemused näitasid, et kui sõin praktiliselt üldse mitte rasvu (rasvatud tooded enamasti kõik), oli pidev magusaisu. Praegu söön umbes iga 3 tunni tagant, peamiselt valkusid ja rasvu, veidi süsikaid juurde, kuna trenn nõuab ka seda- keharasv kaob, samas paanilist magusavajadust ei ole. Korra nädalas saab muidugi endale kõike ka lubatud, segi on trenni seisukohast vajalik.
Või siis- kui ikka jube ja kohutav vajadus, võtke kasvõi lonksuke coca cola lighti, see ka magus, aga kaloreid ei ole ja hädapärast käib küll selle vajaduse kustutamiseks.
detsember 30, 2007 at 9:14 p.l. #135787Andreaz
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis su mees sellest teab ja mis tema asi see?
detsember 30, 2007 at 9:55 p.l. #135789Annika Pärtel
Membermis su mees sellest teab ja mis tema asi see?Just.
Ei ole mina veel ühtki trenni selle pärast vahele jätnud kunagi… Kui siis ehk ainult kõhtu ei treeni nii kõvasti kui tavaliselt, lihtsalt ebamugav või valus tunne on vahel. Muule võib aga küll täie rauaga tuld anda, nii nagu tavaliselt, ei juhtu midagi halba. Ega “päevad” ei ole haigus ega “päevadega” naine invaliid.
detsember 31, 2007 at 10:28 e.l. #135817hehee
Membermis su mees sellest teab ja mis tema asi see?Mees on ise sportlane ja treener ning küllap ta midagi ikka juba teab ka. Mis see tema asi on? Imelik oleks vähe, kui oma naine mehe asi ei oleks.
jaanuar 18, 2008 at 10:39 p.l. #136540Andreaz
MemberMees on ise sportlane ja treener ning küllap ta midagi ikka juba teab ka. Mis see tema asi on? Imelik oleks vähe, kui oma naine mehe asi ei oleks.ma olen ka sportlane aga oma naise päevadest ei tea küll midagi. ei tea kas see tema trennis käiku segab. ta ei räägi ka sellest.
aind vahel ise avastan kui asjakallale asudes miskit ette jääb
“>jaanuar 19, 2008 at 1:46 e.l. #102258Agnes1h
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma eeldan, et mees ei taha trenni lasta, sest arvab, et siis ei peaks treenima?! See on mingi nõukaaegne uskumus vist, et päevade ajal ei tohi trenni teha. Kui enesetunne lubab seda vabalt teha, siis ei ole selles midagi halba. Seda räägivad ka nii arstid kui ka treenerid. Ütle seda talle siis! Imelik küll, mille peale naisi lollideks peetakse…
“>jaanuar 19, 2008 at 8:34 e.l. #103490Blackdom
Member“ainult naistele” selline pealkiri kohe sunnib mehi teemat piiluma, kui oleks olnud näiteks “tampoon või sidemed” poleks üksiki mees tahtnud vaadata
“>Mõned mehed loevadki kõiki teemasid. See “ainult naistele” on sama naljakas teema nimi nagu oleks “ainult meestele”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.