ainult naistele
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ainult naistele
- This topic has 42 replies, 23 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2006 at 8:02 p.l. #7627
jasmiini
MemberNii, armsad kaastreenijad naised, umbes 10 päeva enne neid naiste värke
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui hormoonid möllavad täistuuridel, lisaks närvilisusele hakkavad igasugused isud, no magus ja rasvane jms rämps – täiesti kohutav – kas teil on ka nii!?! Kuskilt lugesin, et sellel ajal tuleb süüa rohkem kiudaineid (pudrud ja täistera tootad jne), olen proovinud, kuid ikka kisub rämpsu järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mis muul ajal muidu üldse meelde ei tule. Üldiselt ei kaalu ma ennast, aga tundub et sel perioodil võtan kaalust juurde ja ülejäänud ajast tegelen sellega, et patud jälle tasa teha. Ausalt öelda, käib see närvidele, tahaks stabiilsust, kas on äkki kellelgi naistest mõni hea strateegia mis töötaks ennetavalt, või mida teha sellisel kriitilisel perioodil? Või on ainuke asi mis töötab range reziim – kui muidu pole probleemi sellega, siis sellel ajal kaob igasugune kontroll??? Kas teil on ka nii?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2006 at 6:27 e.l. #82867Annika Pärtel
MemberNu ikka on, niimoodi paljudel ju. Trennis ka uimasem kui tavaliselt. Tähtis on süüa ikka vähemalt iga 3 tunni tagant—et veresuhkur ei langeks liiga madalale ja ei tekiks magusavajadust.
Kaalu peale pole mõtet minna–keha hoiabki sel ajal rohkem vedelikku kinni ja paljudel on tunne, nagu oleks juurde võtnud. Võid teha sel ajal rohkem sellist trenni, kus higistaksid palju-enesetunne peaks paranema.
mai 10, 2006 at 9:49 e.l. #82885FG
MemberNo mul see aeg nii pikalt ei kesta, õnneks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mul hakkab isu tõusma vast päev või paar enne päevi, ja kestab kokku 3-4 päeva. Ja samal ajal jääb vesi organismi kinni – käin ringi nagu paistes õhupall (vähemalt endal on selline tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Ega midagi – naiseks olemisel on omad miinused, AGA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ärgem unustagem ka plusse!mai 10, 2006 at 10:34 e.l. #82890Katja
MemberJa mul sama jama. Mõnel kuul on seda õgarditunnet tõesti lausa 10 päeva, mõnel kuul nagu ei saaks arugi. Ma ei tea, kas see sõltub vaimsest vormist, päikesest või muust. Minu kommentaarist pole sul kasu midagi, sest nõu anda ei oska. Suudan end rämpstoidust eemal hoida küll, aga see-eest läheb seda va tervislikku kolmekordsetes kogustes, nii et tulemus on sama. Õnneks hakkab kohe kergem kui päevad pihta hakkavad. Ja tõesti, ära unusta naiseks olemise plusse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2006 at 5:09 p.l. #83032jasmiini
Memberkus juures pole kunagi pidanud dieeti, toitun korralikult 2000-2500Kcal päevas, tõsi küll – kui vahel huvi pärast arvutan, et palju moodustavad sellest Rasvad, Süsivesikud ja Valgud siis peaaegu alati avastan, et rasva on normist vähem – võibolla ka seepärast annab päevade eelne seisund ennast tugevalt tunda?
Peaks hakkama mingit õli lisaks tarbima nt kreekapähkli õli – kas keegi tarvitab seda, pidi väga kasulik olema? Siis lugesin kuskilt, et kakaod ohtralt tarbida sellel perioodil, peaks seda samuti proovima!?
mai 14, 2006 at 6:14 e.l. #83249Annika Pärtel
MemberOhtralt ei soovita küll midagi tarbida. Linaseemneõli võid proovida, igal hommikul spl.
mai 14, 2006 at 6:25 e.l. #83250M.M.
MemberPõhiliselt tekivad naistel sellised hormonaalhäired rasvade liiga vähesel tarbimisel ja kui rasva % langeb liiga madalale. Selle vältimiseks peaks igal hommikul võtma linaseemneõli 1-2 spl täit, poleks paha ka süüa 2-3 korda nädalas lõhet ning ka pähklisegu.
mai 14, 2006 at 8:26 e.l. #83252jasmiini
MemberPõhiliselt tekivad naistel sellised hormonaalhäired rasvade liiga vähesel tarbimisel ja kui rasva % langeb liiga madalale. Selle vältimiseks peaks igal hommikul võtma linaseemneõli 1-2 spl täit, poleks paha ka süüa 2-3 korda nädalas lõhet ning ka pähklisegu.Ok, lähen seda linaseemneõli ostma, ilmselt saab seda apteegist!? Ja kala ma söön tõesti vähe, mul lemmik on muideks lamba liha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – aga tuleb ennast kätte võtta ja proovida neid variante siin, sest see isutamine ja närvitsemine on jõle vastik periood
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2006 at 12:51 p.l. #83280Annika Pärtel
MemberMina luban sel ajal endale ikka shokolaadi kah, aga kas vahetult peale trenni või siis hommikupoole-nii ei tule sellest probleemi;)
november 6, 2006 at 1:49 p.l. #94269Aile
MemberPõhiliselt tekivad naistel sellised hormonaalhäired rasvade liiga vähesel tarbimisel ja kui rasva % langeb liiga madalale. Selle vältimiseks peaks igal hommikul võtma linaseemneõli 1-2 spl täit, poleks paha ka süüa 2-3 korda nädalas lõhet ning ka pähklisegu.Hormonaalh2ired??
Jutt on ysna tavalisest PMS ist (premenstruaalsyndroom). Hea trenn ja m6nus seltskond. Partner v6iks siis ka tavalisest rohkem kallistada jne.
november 6, 2006 at 6:14 p.l. #94292tirlimps
MemberTahtsin just mainida, et see tavaline PMSi tunnus. Mõnel käivad lisaks veel peavalud, meeleolu kõikumised, krambid jmt. Neid on võimalik leevendada aga täpselt ei mäleta, mis peale valuvaigisti veel aitama pidi. Netist kindlasti leiab selle kohta palju infot.
??:”>aprill 29, 2007 at 7:22 e.l. #113643Ahha
MemberJah mul on küll nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isu tuleb absaluutselt KÕIGE järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja muidugi raske kontrollida ka ju siis seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …mai 2, 2007 at 11:33 e.l. #114019hehee
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.
Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2007 at 11:49 e.l. #114023kuuliks
MemberMul just vastupidi, absoluutselt ei taha siis süüa ja magus ajab lausa iiveldama. Kogu aeg on täiskõhu tunne ja söömine toimubki mul sel perioodil kella järgi. Lihtsalt vaatan, et nüüd on nii ja nii mitu tundi möödas ja tuleb vist süüa.Ent tahtsin treeninguteadlikemalt küsida, kuidas on sel perioodil lood trenniga? Mul mees ei taha mind siis eriti trenni lubada ja kui ikka lähen, ütleb, et ise tead, kui loll oled. Ei taha ju minemata jätta, kohe on jube paks tunne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunne võib paks olla, see on ainult tunne, kuid trennis käies minul küll vahet pole.Trenn tundub ikka nagu trenn.
Minul pole vahet toidu suhtes.Isud mul ei muutu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2007 at 12:38 p.l. #114034hehee
MemberTunne võib paks olla, see on ainult tunne, kuid trennis käies minul küll vahet pole.Trenn tundub ikka nagu trenn.Ma pidasin silmas trenni mitte shapingut
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ma olen aru saanud, tegeled Sina sellega. Ma olen seal kunagi ise ka käinud ja sellise koormuse juures ei olnud tõesti mingit vahet. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.