Skip to main content

Ainevahetuse kiirendaja

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Ainevahetuse kiirendaja

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tervist selline küsimus et kas kuskil on müügil sellist ainet/asja mis aitaks kiirendada ainevahetust.

Bonsuna
    Member

Mäemineraal, või mäevaik “MUMIO”, sellest on tehtud tabletid mis on apteegis käsimüügis täiesti olemas.

Samakamees
    Member

Minu teada kiirendab ainevahetust ka õige ajavahemikuga söömine. või eksin ?

Vägivaldur
    Member

Alati ei pea ostma aineid. Minul läks ainevahetus kiiremaks kui hakkasin sõõma kolme korra asemel 4-5x päevas. Õhtune kalaõli või punase kala söömine aitas ka.

J2nku
    Member

No ma tuletasin om kasutaja meelde jne.

aga see selleks.

Ma ei suuda süüa nii mitu korda päevas ma söön üldjuhul mingi 1-3 korda päevas.

Kala ma ei söö lapsepõlvest peale juba.

aga õige ajavahemikuga mismõttes et kogu aeg teatud aeg süüa ja siis vahepeal ei tohi ?or smth

Samakamees
    Member

No ma tuletasin om kasutaja meelde jne.

aga see selleks.

Ma ei suuda süüa nii mitu korda päevas ma söön üldjuhul mingi 1-3 korda päevas.

Kala ma ei söö lapsepõlvest peale juba.

aga õige ajavahemikuga mismõttes et kogu aeg teatud aeg süüa ja siis vahepeal ei tohi ?or smth

Jah . Ja toit peab olema täisväärtuslik

Flex250
    Member

Tervist selline küsimus et kas kuskil on müügil sellist ainet/asja mis aitaks kiirendada ainevahetust.

paljud asjad peaks seda tegema. ehk siis rasvapõletamist kiirendama…

õunaäädikas-poest saad

efedriin+kofeiin+aspiriin-apteegist retseptiga

clenbuterol

roheline tee-poest saad

kilpnäärmehormoonid t3 ja t4-apteegist retseptiga

küsi apteegist ja arstilt lisa. veel oli vist CLA ja Lcarnitiin

Bonsuna
    Member

paljud asjad peaks seda tegema. ehk siis rasvapõletamist kiirendama…

õunaäädikas-poest saad

efedriin+kofeiin+aspiriin-apteegist retseptiga

clenbuterol

roheline tee-poest saad

kilpnäärmehormoonid t3 ja t4-apteegist retseptiga

küsi apteegist ja arstilt lisa. veel oli vist CLA ja Lcarnitiin

Sinu pakututest on tervislikud ainult õunaäädikas CLA, l-carnitiin ja roheline tee. Ülejaanud on dopinguained, (VA. KOFEIIN JA ASPIRIIN) keelatud ja tervisele kahjulikud. Kõige hullem neist on kilpnäärmehormoon. Doseerid üle ja ainevahetus lakkab üldse töötamast. Nagu ka kogu organism.

Kui su oma laps näiteks esitaks sulle sama küsimuse…………., KAS SIIS SOOVITAKSID TALLE KA NEID AINEID???

Hellboy
    Member

Sinu pakututest on tervislikud ainult õunaäädikas CLA, l-carnitiin ja roheline tee. Ülejaanud on dopinguained, (VA. KOFEIIN JA ASPIRIIN) keelatud ja tervisele kahjulikud. Kõige hullem neist on kilpnäärmehormoon. Doseerid üle ja ainevahetus lakkab üldse töötamast. Nagu ka kogu organism.

Kui su oma laps näiteks esitaks sulle sama küsimuse…………., KAS SIIS SOOVITAKSID TALLE KA NEID AINEID???

Hea, et mõni asjatundja teemat kommenteerib muidu, mõni veel hakkakski neid soovitatud aineid kasutama ja sellised tegelased nagu flex250 ainult soovitaks neid veel

trennineiu
    Member

Hommikul klaas vett tühja kõhu peale, sidrunit võib ka sisse pigistada, süüa 4-5 korda päevas, vahepalad on tähtsad, süüa mitte palju korraga.

Bonsuna
    Member

Hommikul klaas vett tühja kõhu peale, sidrunit võib ka sisse pigistada, süüa 4-5 korda päevas, vahepalad on tähtsad, süüa mitte palju korraga.

Minda tähendab ……… “vahepalad on tähtsad”……….. Mis on vahepala ja toidukorra vahe?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult valke?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult süsivesikuid?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult rasvu?

Iga kord kui te sööte, peab toit sisaldama kõiki neid toitaineid. Ja kui see nii on siis mida peaks tähendama VAHEPALA??? Ja milleks mingisugune VAHEPALA??? KUI SA SÖÖD PÄEVAS 4-5 KORDA VASTAVAS VAHEKORRAS KÕIKI EELPOOLNIMETATUD TOITAINEID, SIIS POLE MINGISUGUSTEKS VAHEPALADEKS VÄHIMATKI VAJADUST.

Vastasl juhul on need nn. VAHEPALAD ainult liiast ja segavad õige toitukorra seedimist, nii seda mis möödas kui seda mis tulekul. Igasugused vahepalad on ainult enesepetmine, mis pikema aja jooksul saab karmiks tõeks Teie kõhul, reitel või puusadel.

Haldjas
    Member

Olen kuulnud, et tähtis on süüa hommikul, kuna siis keha vaatab, et ahah, antakse süüa ja siis vb ka kulutada ja ainevahtus kiireneb. sama on sisuliselt see 4-5x peävas söömine. kui keha näeb, et antakse süüa tihti, siis vb ka kulutada. loomulikult nagu juba mainitud, tuleb vaadata, mida sa tihti sööd.

edu kiirendamisel

Karu
    Member

Minda tähendab ……… “vahepalad on tähtsad”……….. Mis on vahepala ja toidukorra vahe?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult valke?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult süsivesikuid?

Kas vahepala on see mis sisaldab ainult rasvu?

Iga kord kui te sööte, peab toit sisaldama kõiki neid toitaineid. Ja kui see nii on siis mida peaks tähendama VAHEPALA??? Ja milleks mingisugune VAHEPALA??? KUI SA SÖÖD PÄEVAS 4-5 KORDA VASTAVAS VAHEKORRAS KÕIKI EELPOOLNIMETATUD TOITAINEID, SIIS POLE MINGISUGUSTEKS VAHEPALADEKS VÄHIMATKI VAJADUST.

Vastasl juhul on need nn. VAHEPALAD ainult liiast ja segavad õige toitukorra seedimist, nii seda mis möödas kui seda mis tulekul. Igasugused vahepalad on ainult enesepetmine, mis pikema aja jooksul saab karmiks tõeks Teie kõhul, reitel või puusadel.

Minu jaoks on üks vahepala täitsa olemas – sheik pärast trenni..

Flex250
    Member

ma kirjutasin mis ained kiirendavad, valikud peab ta neist ise tegema. suur vahe on kas oma laps või anonüümne tundmatu tegelane kuskil arvutitaga kellest mul pole sooja ega külma.

aga kellele on mõeldud kilpnäärme hormoonid? vastus: neile kel kilpnääre ei tooda piisavalt thyroksiini ja ainevahetus on neil seega aeglane, rasvund jne… neile on vaja kilpnäärmehormoonasendus ravi. vb. sellel tegelasel ongi just sellehormooni puudus ja äkki ta vajab seda just? lasku arstil uurida.

mõni inimene sööb kas hästi palju rämpsu ja harva või tihti vahet pole ikka on väga kondine ja ainevahetus kiire või ei omasta midagi. teine peab dieete ja toitub õigesti ikka rasva % suur- see kõik oleneb keha keemiast, kui ikka näiteks thyroksiini puudus on siis ei aita eriti see tihe söömine õige toidu söömine…

smitser
    Member

ma kirjutasin mis ained kiirendavad, valikud peab ta neist ise tegema. suur vahe on kas oma laps või anonüümne tundmatu tegelane kuskil arvutitaga kellest mul pole sooja ega külma.

aga kellele on mõeldud kilpnäärme hormoonid? vastus: neile kel kilpnääre ei tooda piisavalt thyroksiini ja ainevahetus on neil seega aeglane, rasvund jne… neile on vaja kilpnäärmehormoonasendus ravi. vb. sellel tegelasel ongi just sellehormooni puudus ja äkki ta vajab seda just? lasku arstil uurida.

mõni inimene sööb kas hästi palju rämpsu ja harva või tihti vahet pole ikka on väga kondine ja ainevahetus kiire või ei omasta midagi. teine peab dieete ja toitub õigesti ikka rasva % suur- see kõik oleneb keha keemiast, kui ikka näiteks thyroksiini puudus on siis ei aita eriti see tihe söömine õige toidu söömine…

kahju, et sul pole inimestest sooja ega külma…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.