ainevahetus kiiremaks
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ainevahetus kiiremaks
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
ochii.
-
AutorPostitused
-
august 27, 2004 at 2:22 p.l. #40365
Markus250
Memberkas punamütsike on naine???
august 27, 2004 at 2:25 p.l. #40366Markus250
Memberon veel tribulus näit. kottide seisukohast isegi töötab aga kuidagi lihasele eriti mõju ei avalda. ei team is värk sellega on.-punamütsikesetext.
punamütsike on vist kottidega naine.
ja kuidas se puna sellest kvaliteetvalgust mis sa ära sõid tõesti aru said et ta kõva mõjuga on?kui selle ühe vaäixepakiskese sööd siis ei saa ju sittagi aru! söö neid pakke ikka kilodega vb siis saad aru .kindlasti on see kvaliteet valgupakk sul alla kilone ja kui see sul ülekeha laiali jaotud siis ju ei ole midagi aru saada selle toimest kui oled seda aasta või mitu tabind siis võid seda kiita ma saan aru
august 27, 2004 at 3:14 p.l. #40367punamtsike
Memberära ole naeruväärne. ehk oled kuulnud et idikatele öeldakse mõnikord solvavalt naine ja siinkohal tegin selle musta töö teiste eest ära. ja kallis inimene osta endale lössipubri asemel korralik valk ja sa näed seda vahet isegi. kui sa nüüd natuke sirvid siin foorumis siis avastad et ma pole ainuke kes valkudel vahet tunneb. näit oli siin ükskord pikem teema seoses isolaatidega ja nii mõnigi rääkis et oli vaks vahet kas fasti hera või mingi see va whey3 või mis ta oligi. nii ja lõpuks ütlen ma seda et ma oleksin ülimalt happy kui eksisteeriks selline olukord et teised mõmmid söövad lössi ja mina söön korrlikku valku. ma arvan et arengus annab see mulle eelise. nii ja lõpuks ütleks seda et kogu asi algas sellest et küsisin kas Hr. Taavi Eplik on purjus? ja siis veel ütlesin et need kes vene valku söövad on idikad ja sõidavad ladadega aga tuleb tunnistada et olin natuke üle keenud ja ei saanud ise arugi et see üldistamine oli natuke vale. oleks ma kedagi pedeks sõimanud oleks hoopis teine asi. ok see selleks. et selle vene valguga on olnud igasugu eri iks kummalisi juhtumisi ja üldieslt maiviitsi sel teemal pikalt jahuda. ja pakk oli üle kilo.
august 27, 2004 at 9:57 p.l. #40368Markus250
Memberno kuulge ärge olge naeruväärsed!ühepaki sööd head valku ja sa saad aru et on parem.no seda whey kolme olen isegi 4,5kilo vist oli ää söönd ja ka herat mõned viiesed kotid.no ma ei saa küll nii aru.mis tahes iganes kõva valk ka ei olex ta võib hea olla ja odavamast mõjuvam kuid ühekoti söömisega küll ausalt öeldes mingit paremat tulemust ei ole võimalik näha. see on ju üx osa päevasest toidust ega sa aind seda söö ja valgu head tulemust võid siis näha kui aasta või vähemalt pool oled ühte toodet kõvasti tarbind. mõtle ise kui see valk kasvõi olex 100% ja imendux ka 100% (mida pole üxki valk) ja su kaalule sellest valgust kilogi juurde tulex no seda ei ole ju tegelt märgata see kilone mass jaotub üle keha laiali ja mis tulemust sa sellest väixest valgu koti söömisest küll näed? heal juhul 200 grammi tuleb sul sellest ühest kotist juurde puhast massi ja see olex ka üli kõva ju tegelt-sööd neid pikemat aega vaat kus mass tuleb! a sul tuli siis 200g massi juurde ja saad aru et hea valk on vä?
olen näind jah et paljud noored kes jõusaali alles tulevad mõtlevad et söövad koti valku ja et aitab sitax irw seda peab jah paraku aastaid sööma ja suurtes kogustes et tulemust näha
august 28, 2004 at 6:08 e.l. #40369punamtsike
Membersa oled vist päris vaene sest sul tunduvad ikka mingid elu kompleksid olevat. ja saad sa lõpuks juba aru et ma ei viitsi sinuga vaielda sest mul on absoluutselt savi mida keegi sööb. kui sulle meeldib löss ja mingit vahet ei tunne siis söö seda. mull ei meeldi löss ja mina tunnen valkudel vahet ja ei söö lössi. enam lihtsamaks ei saa ajsa teha. nii ja nüüd võta lahti nett ja toksi näiteks sisse http://www.bodybuilding.com ja loe sealt seda big cati artiklit. siin kuskil oli isegi link sellele. taastumise seisukohast on tavaline ultrifiltr vadak elu mõtetu. imendub ca 30 minta. aga isolaat olevat juba piltlikult öeldes sinu eest ära seeditud ja imendub 10 mintaga. 10 ja 30 on 3 kordne vahe. ja nüüd sa siis väidad et 3 korde vahe tundmiseks peab sööma neid valke mingi pool tonni. ja kus ma väitsin et ma sain sellest valgust 100 kg lihasmassi juurde. jutt käis taastumisest. koksi ära tegid tõi ikka märgatavlt kiremini siia ilma tagasi ja pildi ette. eriti jalatrennis. ja taastumine = lihas. mida kirem ja efektiivsem seda parem. sellest purgist jätkus mulle rohkem kui 1 kuuks ja ühe kuu ehk 4 nädala kõva trenniga on ika nii mõndagi võimalik arendada 1 kuu on ju aint 1/12 aastat. ja ma nagu eriti noor ei olegi enam. treeningstaaZ juba 5 aastat. vanus 20 kaal 89. biits 45 kergelt triibulise triitsa ja korralikku sixpakiga.
oktoober 28, 2004 at 9:32 e.l. #41431Anonüümne
Guesthuvitav, mis mehed need punamütsike ja markus250 on ,et arvuti taga istudes närvi lähevad.
Proovige ikka väljaspool netti mehed olla…
jaanuar 3, 2005 at 1:49 p.l. #44239