Ainevahetus
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Ainevahetus
- This topic has 51 replies, 32 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Eluminal.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2009 at 6:50 e.l. #218943
Madis232
Memberjahvatatud linaseemned kindlasti aitavad. Kiudaineid on vaja!
september 21, 2009 at 2:10 p.l. #220926poweroravake
MemberKiivi, kohv, tšillipipar, täisteratooted, petersell, roheline tee aitavad. Vett peab jooma piisavalt. Raskesti seeditavaid asju söö harvemini (seened, herned-oad, sealiha). Liikuv eluviis ja paigas elurežiim loomulikult parim abi.
september 21, 2009 at 3:15 p.l. #220948Aile
MemberTuletan teile meelde, et kui k6ht k2ib l2bi v2hem kui kaks korda p2evas…siis on see k6hukinnisus.
Joote v2he, liigute v2he, s88te r2mpsu… Valige ise p6hjus.
september 21, 2009 at 3:21 p.l. #220950Aimuu
Memberendal aitas roheline tee jubedalt.
september 22, 2009 at 7:07 e.l. #221034Stardust
MemberTuletan teile meelde, et kui k6ht k2ib l2bi v2hem kui kaks korda p2evas…siis on see k6hukinnisus.Ära luuleta. Kliiniliselt diagnoositakse kõhukinnisus siis, kui kõht käib läbi vähem kui kolm korda nädalas.
september 22, 2009 at 7:46 e.l. #221072R.Tamm
MemberKliiniliselt diagnoositakse kõhukinnisus siis, kui kõht käib läbi vähem kui kolm korda nädalas.Nö kliiniliselt toimub nii mõnigi asi äärmuslikkusest lähtudes. Äärmused ei ole kehale head.
september 22, 2009 at 11:20 e.l. #221123Stardust
MemberAga Aile väide ei tundu veidi… äärmuslik?
september 22, 2009 at 11:38 e.l. #221132trennineiu
MemberTrenn, kohv ja eriti tšillipipar aitab hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina lõikan pisikesi tšillipipratükke ntx supi sisse, hea vürtsikas ning seedimisele mõjub ka hästi.
september 22, 2009 at 11:43 e.l. #221134hehee
MemberAga Aile väide ei tundu veidi… äärmuslik?Mulle mitte. Ma olen üks neist, kes on kõhukinnisusega hädas olnud, asi kaldus juba sinna kliinilise äärmuseni, kuid toitumise ja trenniga olen saavutanud Aile äärmuse.
september 22, 2009 at 12:07 p.l. #221141Rain 6 kanget
MemberAga Aile väide ei tundu veidi… äärmuslik?ei, Aile näide ei ole äärmuslik. pole olnud küll juhust, et kõht polks läbi käinud harvemini, kui üle päeva, aga tänasel päeval koos trenni ja õige ning tiheda toitumisega on tavapärane kordade arv 2. tihtipeale isegi 3 korda päevas ning see ei tähenda, et kõht lahti oleks olnud. tihe toitumine tähendab, et vähem kui 6 korda päevas ma ei söö (trennipäevadel 8x), joon samuti palju vett ning võtan igapäevaselt omega 3 rasvhappeid lisaks tavalisele toidule.
september 22, 2009 at 12:10 p.l. #221144Aile
MemberÄra luuleta. Kliiniliselt diagnoositakse kõhukinnisus siis, kui kõht käib läbi vähem kui kolm korda nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Constipation, costiveness, or irregularity is a condition of the digestive system in which a person (or animal) experiences hard feces (faeces) that are difficult to expel. This usually happens because the colon absorbs too much water from the food. If the food moves through the gastro-intestinal tract too slowly, the colon may absorb too much water, resulting in feces that are dry and hard.
Me v6ime tuua palju n2iteid teemal…kliiniliselt diagnoositakse…elada see meil ei aita.
Kui te p88rdute toitumisspetsialistide poole, et alandada kaalu… ja teie k6ht k2ib l2bi v2hem kui kaks korda p2evas…tegeldakse k6igepealt n8 detoksifikatsiooniga.
Conventional medicine typically defines constipation as fewer than two or three bowel movements a week. But you should really be having one bowel movement a day, and preferably two or three. So if you are having anything less than one bowel movement a day, you should take steps to relieve your constipation.
Regularity is so important for your health because without it, toxins accumulate and are recirculated in your bloodstream. Constipation can also increase your risk of hemorrhoids or fecal impaction, in which your stool must be removed manually.
Ylal toodud kleebis tuleb arsti kirjutisest…ys v2he leebem.
Meie ei propageeri siin vegeteerimist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 3:43 p.l. #221214Stardust
MemberRääkisid esmalt, et vähem kui kaks korda päevas läbikäimise puhul on tegemist kõhukinnisusega. Siis aga tsiteerid teksti, kus on kirjas, et vähem kui kord päevas tähendab, et vaja on midagi ette võtta. Nonäed, teine asi kohe. Ma arvasin juba, et mul on elu aeg kõhukinnisus olnud, kuna minu tavapärane taks on kord päevas. Liigun palju ja joon vett ja toitun korralikult, mitte mingeid kõhuvaevusi ei ole – et ikkagi kõhukinnisus? Tuhkagi.
september 22, 2009 at 5:16 p.l. #221230Aile
MemberRääkisid esmalt, et vähem kui kaks korda päevas läbikäimise puhul on tegemist kõhukinnisusega. Siis aga tsiteerid teksti, kus on kirjas, et vähem kui kord päevas tähendab, et vaja on midagi ette võtta. Nonäed, teine asi kohe. Ma arvasin juba, et mul on elu aeg kõhukinnisus olnud, kuna minu tavapärane taks on kord päevas. Liigun palju ja joon vett ja toitun korralikult, mitte mingeid kõhuvaevusi ei ole – et ikkagi kõhukinnisus? Tuhkagi.Inimene loeb t2pselt seda, mis talle meeldib.
…preferably two or three.
Ega mul ka alati ei ole kaks ja rohkem. Vahest on yks (tuleb ette erandolukorras nagu n2iteks pikad lennureisid)…ja varem pikki aastaid oli ainult yks. Hetkel v6in 8elda, et parem, kui on kaks, kolm. Ei taha uskuda?
detsember 15, 2009 at 11:09 e.l. #242548kikikeit
Memberminul on kõht kinni juba üle kuuaja…olen proovinud nii palju asju ja ikka miksi ei aita .. olen endale vahel abiks võnud lahtisteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toitumine on enamvähem korras , trenni teen liikumist on ja ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt raske juba olla ja ebamugav tunne ondetsember 15, 2009 at 11:19 e.l. #242551argoll
Memberminul on kõht kinni juba üle kuuaja…olen proovinud nii palju asju ja ikka miksi ei aita .. olen endale vahel abiks võnud lahtisteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> toitumine on enamvähem korras , trenni teen liikumist on ja ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihtsalt raske juba olla ja ebamugav tunne onProovi täisteramüslit.
Argo
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.