Ainevahetus
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Arnie.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2009 at 11:41 e.l. #198954
Samakamees
MemberEi usu, et see tihe söömine aitab. Näiteks ma söön korralikult 5 korda päevas, joon rohelist teed (2-3x päevas), teen sporti, aga ei miskit. Viimane kord esmaspäeva hommik, täna juba reede pärastlõuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea siis. Kui endal söömine paigast ära läheb , siis on kohe tunda , ülepäeviti aint
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oot..kuhu sul kõik toit läheb siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2009 at 11:46 e.l. #198955Aile
MemberEi usu, et see tihe söömine aitab. Näiteks ma söön korralikult 5 korda päevas, joon rohelist teed (2-3x päevas), teen sporti, aga ei miskit. Viimane kord esmaspäeva hommik, täna juba reede pärastlõuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on halb n2itaja.
Kujunda rituaal, st hommikul yks ja seesama kellaaeg…istud. Muuda toitumist. On olemas ka spetsiaalsed “istumist” kergendavad harjutused. Kui v2lja ei tule, yrita kykitada istumise asemel. Asendivahetus m6jub ka kergendavalt…kui oled mingi aeg kykitanud ja siis uuesti istesse l2hed. Soe vesi l66gasatab. K2sidush…
Edu!
mai 29, 2009 at 11:51 e.l. #198956Panda
Memberoot..kuhu sul kõik toit läheb siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, imestan ka ise selle üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2009 at 11:53 e.l. #198959Stenn
MemberMul kella ajalt tuleb hetk kus vaja tühjendada. Eeldan sellest, et kiire ainevahetus, mõnikord päevas vaja 2-3 korda suuremat häda lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõht läheb jube ruttu ka tühjaks, vahet pole kui suuri koguseid söön.mai 29, 2009 at 11:59 e.l. #198962Panda
MemberSee on halb n2itaja.Kujunda rituaal, st hommikul yks ja seesama kellaaeg…istud. Muuda toitumist. On olemas ka spetsiaalsed “istumist” kergendavad harjutused. Kui v2lja ei tule, yrita kykitada istumise asemel. Asendivahetus m6jub ka kergendavalt…kui oled mingi aeg kykitanud ja siis uuesti istesse l2hed. Soe vesi l66gasatab. K2sidush…
Edu!
Aitäh, edu on vaja.
Kuid kummaline on see, et toitumine on tasapisi aina paremaks läinud. Tänu siit tellitud kavale sain õhtuse toitumise korda. Mingisuguseid vaevuseid ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2009 at 3:17 p.l. #198988GenT
MemberMul on just selline kentsakas asi, et ma pean vähemalt iga 2 tunni tagant suure portsjoni kartuleid või mis iganes sooja toitu sööma. Kõige imelikum on see, et kui mul on kõht tühi, siis mul kõht koriseb (peaks vist normaalne olema) kuid isegi kui mul on kõht nii täis, et rohkem ei jõua mitte midagi süüa, mul ikka kõht koriseb. Lühidalt siis: Kõht koriseb 24/7. Pole õrna aimugi millest see tingitud võib olla…
mai 29, 2009 at 3:40 p.l. #198993Mart Muru
MemberMul on just selline kentsakas asi, et ma pean vähemalt iga 2 tunni tagant suure portsjoni kartuleid või mis iganes sooja toitu sööma. Kõige imelikum on see, et kui mul on kõht tühi, siis mul kõht koriseb (peaks vist normaalne olema) kuid isegi kui mul on kõht nii täis, et rohkem ei jõua mitte midagi süüa, mul ikka kõht koriseb. Lühidalt siis: Kõht koriseb 24/7. Pole õrna aimugi millest see tingitud võib olla…Seedides võib ka koriseda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2009 at 6:05 p.l. #199011Arnie
MemberMa käin küll vähemalt 3x päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , loogika järgi peaks mul ainevahetus kiire olema, kuid kalduvus on ikkagi rasvumise poole olnud eluaeg. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.