Ainete kogused?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Ainete kogused?
- This topic has 44 replies, 13 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2010 at 10:36 e.l. #253353
kuuliks
MemberNo jumal küll – saate aru et te võite kilode kaupa kah mingit toiduainet süüa kui kaloraaž katki ei lähe ja makrod täidetud saavad,Sellele küsimusele ei ole vastust olemas..
Eks vastus ole tegelikult igale asjale olemas…
veebruar 2, 2010 at 11:01 e.l. #253360hehee
MemberKui ma lisan oma toidule 1x 200g kodujuustu ja teisele toidule 150g kodujuustu, siis kas see jääb normaalsuse piiridesse?Eks vastus ole tegelikult igale asjale olemas…Vastused on kindlasti olemas, ent küsida tuleb osata! Mille põhjal Sa arvad, et Sulle vastatakse, kui kirjutad lihtsalt üks toit ja teine toit. Kes peab teadma, mida Su toit sisaldab?
veebruar 2, 2010 at 11:01 e.l. #253361Jarmo Oberst
MemberEks vastus ole tegelikult igale asjale olemas…Natukene mõeldes oleksid saanud ise ka oma küsimusele vastuse, mis seal nii erilist siis ära ei ole kui sööd kaks einet järjest kodujuustu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 1:10 p.l. #253394kuuliks
MemberNatukene mõeldes oleksid saanud ise ka oma küsimusele vastuse, mis seal nii erilist siis ära ei ole kui sööd kaks einet järjest kodujuustu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi on ju kogustes. Mõtlesin vastust saada, mitu grammi päeva jooksul jääb normaalsuse piiridesse? Kujutan ette, et kui Kaalusaate suur Andrus sööb ntx 2x 400g kodujuustu, siis see on ilmselgelt liiga palju…jne.
veebruar 2, 2010 at 3:03 p.l. #253439hehee
MemberAsi on ju kogustes. Mõtlesin vastust saada, mitu grammi päeva jooksul jääb normaalsuse piiridesse? Kujutan ette, et kui Kaalusaate suur Andrus sööb ntx 2x 400g kodujuustu, siis see on ilmselgelt liiga palju…jne.Millest Sa räägid? Kõik oleneb ju ikkagi kogu päeva menüüst.
veebruar 2, 2010 at 3:51 p.l. #253454kuuliks
MemberMillest Sa räägid? Kõik oleneb ju ikkagi kogu päeva menüüst.No muidugi oleneb. Ma ei oska end vist väljendada kuidagi, et minust aru saada.
Päevast normaalset valgukogust ju ei tohiks ka ületada.
veebruar 2, 2010 at 4:01 p.l. #253455Jarmo Oberst
MemberNo muidugi oleneb. Ma ei oska end vist väljendada kuidagi, et minust aru saada.Päevast normaalset valgukogust ju ei tohiks ka ületada.
Kui sa tahtsid vastust küsimusele kas 350g kodujuustu päevas jääb normaalsuse piiridesse siis vastan JAH jääb!
veebruar 2, 2010 at 4:33 p.l. #253456kuuliks
MemberKui sa tahtsid vastust küsimusele kas 350g kodujuustu päevas jääb normaalsuse piiridesse siis vastan JAH jääb!Tänan!
veebruar 2, 2010 at 8:30 p.l. #253528hehee
MemberPäevast normaalset valgukogust ju ei tohiks ka ületada.Päevase normaalse valgukoguse moodustavad ju ka muudest toitainetest saadavad valgud, või koosnebki Su menüü vaid 350 grammist kodujuustust?
veebruar 3, 2010 at 12:03 p.l. #253654Edik M.
MemberPäevase normaalse valgukoguse moodustavad ju ka muudest toitainetest saadavad valgud, või koosnebki Su menüü vaid 350 grammist kodujuustust?Ma arvan, et ta sööb muudki, hommikul võib rohkem süsikaid võtta, kuid õhtul peale nelja jne võiks juba rohkem tähelepanu pöörata
süsikatele.. rohkem valku ja väga vähe süsikaid(minimaalselt) Kanafilee või kodujuust õhtul suurepärane!
veebruar 3, 2010 at 12:09 p.l. #253661kuuliks
MemberPäevase normaalse valgukoguse moodustavad ju ka muudest toitainetest saadavad valgud, või koosnebki Su menüü vaid 350 grammist kodujuustust?No loomulikult mitte.
Ma arvan, et ta sööb muudki, hommikul võib rohkem süsikaid võtta, kuid õhtul peale nelja jne võiks juba rohkem tähelepanu pööratasüsikatele.. rohkem valku ja väga vähe süsikaid(minimaalselt) Kanafilee või kodujuust õhtul suurepärane!
Seda ma tean, et süsikad hommikupoole ja valgud õhtupoole, kyuid mina isiklikult hoiangi süsikad madalal. Suurem rõhk on valgul.
veebruar 3, 2010 at 12:34 p.l. #253669Edik M.
MemberSeda ma tean, et süsikad hommikupoole ja valgud õhtupoole, kyuid mina isiklikult hoiangi süsikad madalal. Suurem rõhk on valgul.mm.. Ma ise kah hoian neid võimalikult madalal, söön nii, et saan vajalikud rasvad ja süsikad kätte õigel ajal.. Ja valgus siis samuti suur rõhk! (Y)
veebruar 3, 2010 at 12:49 p.l. #253672hehee
MemberNo loomulikult mitte.Järelikult ei saagi senise info põhjal Sulle keegi öelda, kas see valgukogus on liiga vähene, piisav või liiga suur, sest Sa ei ole siin kirjutanud, mis on need muud söögid, millest Su menüü koosneb.
veebruar 3, 2010 at 12:58 p.l. #253674Jarmo Oberst
MemberJärelikult ei saagi senise info põhjal Sulle keegi öelda, kas see valgukogus on liiga vähene, piisav või liiga suur, sest Sa ei ole siin kirjutanud, mis on need muud söögid, millest Su menüü koosneb.Kas sa ei saa ikka tema küsimusest aru ???? Tahtis ju teada kas 350grammi kodujuustu on normaalne (pole liiga palju). Päevasest valgukogusest polnud juttugi alguses.
veebruar 3, 2010 at 1:01 p.l. #253675hehee
MemberKas sa ei saa ikka tema küsimusest aru ???? Tahtis ju teada kas 350grammi kodujuustu on normaalne (pole liiga palju). Päevasest valgukogusest polnud juttugi alguses.Jah ma ei saa ikka aru, sest nii asjale eraldi vaadata ei ole mõtet. Samahästi võiks küsida, kas kahetunnine jõusaalitreening on normaalne. Kõik oleneb ikka sellest, mida nende kahe tunni jooksul tehakse. Ja kuidas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.