Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
- This topic has 93 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
NatalieKelly001.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2009 at 6:38 e.l. #184478
Alfonze
MemberEesti või?? hmm, ma viimasel ajal Soome võid tarbinud, kuna suurem pakk, odavam hind ja korralikust koorest 80% rasva, niiet päritolumaa ilmselt ei loe siiski. Oluline, et tegu oleks piimarasvadest tootega, mitte miski margariin taimsete rasvadega ja rasvasisaldus võiks olla sinna 75%+.
märts 3, 2009 at 6:42 e.l. #184481NatalieKelly001
MemberArvan, et teemaalgataja soovib lugupeetud foorumlasi lihtsalt lollitada. Lühidalt – libateema!Noo , kui ma tahan lollitada, eks letsin siis ka sobiva koha?
Aga ma ei lollita!!! Lihtsalt palusin abi.
Aga kui sa nii arvad, suudan ainult mina öelda, et ei lollita ja sina arva siis mida tahad!!!
märts 3, 2009 at 6:45 e.l. #184484NatalieKelly001
MemberKena, nüüd antakse neiule veel paksuks söömise kava ka ette
Tahad kaalus alla võtta, vähenda süsivesikute kogust( pane otsingusse süsivesik) ning suurenda rasvade osakaalu, suuremal osal heade rasvade: kala, avokaado, rasvane kala, eesti või, muna jne
Valgud kaalulangetuse korral kõrgel, kuna nemad just kaitsevad su lihaskude, täidavad kõhtu jne..
Puuviljadega on üldse selline lugu, et kui soov alla võtta, siis neid just palju küll süüa ei tohiks, kui siis peale treeningut..
Soovitan väga pinksalt lugeda : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
JA PALUN LÕPETA SEE LOLLUS ÄRA ! ma olin ise samamoodi, et ei rasvad on pahad ja ma ikka proovin puuviljadega ja nii ja naa, nüüd aasta möödas ja ma olen samas kohas kus alustasin, aga nüüd teen selle info järgi, mis alguses räägiti ja kõik toimib !!
Arvuta välja oma BVA(tööristad alt) sinna lisa ca 500kcal ja saadki selle mis sul päevas vaja on, et kõik normaalselt funktsioneeriks
“>Sellest saadud arvust(bva’st) arvuta välja oma vajalikud kalorid mikrotoitainetena ehk siis 30% valku (LIHA, kala, kodujuust, kohupiim, muna jne) 40% rasvad(oliivõli, rasvane kala, juust, pähklid jne jne) süsivesikud( juur – ja köögiviljad ka puuviljad ning natukene võid ka enne trenni ja peale trenni süüa kompleks süsivesikuid)
http://www.ampser.ee paned oma menüü kokku ja voilaa, oledki sammu võrra parema elu poole lähemal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui see ampser hakkab sulle seal, et vähe sv ja palju rasvu, siis seda lihtsalt ignoreeri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegid targemad võiks mulle kohe backupi tulla, kuna neiu arvab, et ma aja udu – või saan koguni sõimata

Aitäääh abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2009 at 6:49 e.l. #184487ROtter
MemberTere!!Mul on toitumisega väga suur mure. NImelt ma ei söö lihatooteid, kartulit, makarone, magusat, rasvaseid piimatooteid.
Söön palju puuvilju ja juurvilju, lahjat kala(kuu aja vältel 2 korda) ning täisteraleiba. Mu kehakaal on tohutult langenud, aga kõhu peal olev pekk ikka ei kao ära. Püüan trenni teha, aga mul pole eriti energiat selleks(arusaadav Miks). Ma olen 17 aastane , pikkust on 161cm ja kaalun 45 kg, ennem kaalusin 58. Ma ei tea mida teha, ma ei julge eriti süüa, kartes, et söök läheb kõhtu. Ehk keegi oskab aidata ????
Sa oled tuntavas alakaalus. Inimese keha on targem kui inimese aju, kõhuõõnes olev rasv kaitseb siseorganeid ja on nö. viimaseks reserviks, et aju saaks energiat nälgimise korral. Selleks, et visuaalselt vähendada kõhu suurust, tuleb suurendada ülejäänud keha proportsioone, ühesõnaga tuleb hakata normaalselt ja tervislikult toituma ja kehakaalu suurendama.
märts 3, 2009 at 7:24 e.l. #184494pumper
Membervanus 17
kaal 45
pikkus 1,61
Kehamassiindeks 17,36 – see on alla tervisliku piiri. Patoloogilise anorexia nervosani jääb siit kõigest 0,36 ühikut. Sellises seisundis organismil on suurem risk haigestuda. Täiskasvanutel loetakse normaalse KMI alampiiriks 18,5-19. Alla selle ei pruugi naistel kõik hormoonid toimida nii nagu peaks.
Toitumiskava, treeningkava, professionaalne nõustamine (miks mitte psühholoogiline)
märts 3, 2009 at 7:34 e.l. #184497Vägivaldur
MemberNaine peabki sisaldama rasva. Muidu ta sureb ära. Ainult enda näljutamisega sportlikku välimust ei saa.
45 kg on juba natuke õudne number…
märts 3, 2009 at 7:43 e.l. #184501daemonium
MemberVanust on 17. Ei julge süüa neid..Siis lähed aina pekisemaks – lihas kaob,pekk mitte.
Kohupiima,liha,avokadot,kalaõli,hapukoort PEAB sööma,kui tahad pekist vabaneda.
Puuviljadega ära liialda,seal küllalt palju süsivesikuid.
btw,mina küll sinu puhul alakaalust ei räägi;mu elukaaslasel praktiliselt samad parameetrid kui sinul …
ja ei mingit alakaalu …
ja ei mingit pekki,
“>Kui häid rasvu ja valke kardad ja jätkad süsivesikurikast näljadieeti,siis pead leppima et:
1)pekist sa ei vabane
2)tervisest vabaned küll
Eks sa nüüd ise tea,kas kardad edasi või hakkad normaalselt toituma.
märts 3, 2009 at 8:00 e.l. #184470ROtter
Memberbtw,mina küll sinu puhul alakaalust ei räägi;mu elukaaslasel praktiliselt samad parameetrid kui sinul …ja ei mingit alakaalu …
ja ei mingit pekki,
“>Kas sa oma naist üldse ei armasta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2009 at 8:25 e.l. #184506Alexander Andrusenko
ModeratorJa ära nälgi vaid söö korralikult ja söövitatavalt 6 korda päevas kui võimalik. Tee lihtsalt rohkem trenni aga ära vähem söö.6 korda päevas?? Milleks see veel vajalik on? Tahad neiust, kes ei tee trennigi eriti, kulturisti teha? Hea, kui ta 3 korda päevas normaalselt süüa suudab ja julgeb, ja sina soovitad 6.
Teema algatajale: kas te, neiu, anoreksiat ei karda? Mina teie asemel kardaksin seda rohkem kui mõne kilogrammi võrra “paksuks minemist”.
märts 3, 2009 at 8:39 e.l. #184507NatalieKelly001
Membervanus 17kaal 45
pikkus 1,61
Kehamassiindeks 17,36 – see on alla tervisliku piiri. Patoloogilise anorexia nervosani jääb siit kõigest 0,36 ühikut. Sellises seisundis organismil on suurem risk haigestuda. Täiskasvanutel loetakse normaalse KMI alampiiriks 18,5-19. Alla selle ei pruugi naistel kõik hormoonid toimida nii nagu peaks.
Toitumiskava, treeningkava, professionaalne nõustamine (miks mitte psühholoogiline)
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2009 at 9:15 e.l. #184511NatalieKelly001
Member6 korda päevas?? Milleks see veel vajalik on? Tahad neiust, kes ei tee trennigi eriti, kulturisti teha? Hea, kui ta 3 korda päevas normaalselt süüa suudab ja julgeb, ja sina soovitad 6.Teema algatajale: kas te, neiu, anoreksiat ei karda? Mina teie asemel kardaksin seda rohkem kui mõne kilogrammi võrra “paksuks minemist”.
eriti pole selle mõelnud , et anoreksikuks võiks minna, aga nüüd mõtlema hakata siis jh
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2009 at 9:36 e.l. #184519Goleteral
MemberOh yeah, baby
märts 3, 2009 at 10:09 e.l. #184527daemonium
MemberKas sa oma naist üldse ei armasta?
“>e-ee …
kas armastada saab ainult paksu naist,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2009 at 10:49 e.l. #184529NatalieKelly001
MemberMa arvutasin oma kehaindeksi ja see on 15. On see normaalne?
märts 3, 2009 at 10:57 e.l. #184531Aile
MemberMa arvutasin oma kehaindeksi ja see on 15. On see normaalne?Ei ole
“>Alla 18-ne KMI ei lasta osades riikides enam modelle lavale.
Ma loen ennast normaalseks, kindlasti mitte paksusks, ja minul on 21,51…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.