Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
- This topic has 93 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
NatalieKelly001.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2009 at 8:31 p.l. #114753
Lev
MemberPigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi
MA ei SÖÖÖ Liha mitte ültse peale kala..
Kuidas siis alustada ja toitumist korda teha?
“>Heh joosta ikka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ära nälgi vaid söö korralikult ja söövitatavalt 6 korda päevas kui võimalik. Tee lihtsalt rohkem trenni aga ära vähem söö.
märts 2, 2009 at 8:31 p.l. #114739NatalieKelly001
MemberKodujuustu ja kohupiima sööd? ja kui vana oled muidu?Vanust on 17. Ei julge süüa neid..
märts 2, 2009 at 8:34 p.l. #114743Lev
MemberVanust on 17. Ei julge süüa neid..Kodujuustust ja kohupiimast sul reeglina rasva küll juurde ei tule kui korralikult treenid. Pigem võid natuke kartuli ja riisi ja selliste süsivesikurikaste toitude kogust vähendada. Aga nuh ma kujutan ette et need sul nii väiksed, et peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul mõni neti sait on kus su pildid üleval vms siis võiks paremini kommenteerida
“>märts 2, 2009 at 8:34 p.l. #114744FG
MemberJa selliseid postitusi aina tuleb ja tuleb ja tuleb…
“> Täiesti kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .märts 2, 2009 at 8:34 p.l. #114745NatalieKelly001
MemberSiin foorumis on selliseid teemasid, nagu Sina püstitasid, tehtud enne Sind sadu ja sadu, seega loe neid ja leia endale see tark, sest keegi ei viitsi hakata jälle kirjutama nõuandeid, mida on siin korrutatud rohkem kui küll.See, et Sa midagi tarka ei leia tähendab arvatavasti, et Sa ei leia seda, mis meeldib. Ei peagi.
SEda küll jh..Eks ma siis otsi!!!
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 8:37 p.l. #114736NatalieKelly001
MemberKodujuustust ja kohupiimast sul reeglina rasva küll juurde ei tule kui korralikult treenid. Pigem võid natuke kartuli ja riisi ja selliste süsivesikurikaste toitude kogust vähendada. Aga nuh ma kujutan ette et need sul nii väiksed, et peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui sul mõni neti sait on kus su pildid üleval vms siis võiks paremini kommenteerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis on hea . Väikesed?? Pigem pole ültse neid koguseid
“>Jaa kindlasti julgen ma oma pildid ülesse panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 8:37 p.l. #42307VoodooMagic
MemberSöö 30/30/40%(süsivesik/valk/rasv)
Neli korda päevas
Hommikul söö korralikult, õhtul süsivesikutena aint köögivilju.
Toidukordade vahepeal tunneta mitte üle poole tunni näljatunnet.
No kui seks ei sobi, harjuta striptiistantsu kodus, kasulik nii kehale, vaimule kui ka tuleviku pereelule
“>märts 2, 2009 at 8:41 p.l. #42305NatalieKelly001
MemberSöö 30/30/40%(süsivesik/valk/rasv)Neli korda päevas
Hommikul söö korralikult, õhtul süsivesikutena aint köögivilju.
Toidukordade vahepeal tunneta mitte üle poole tunni näljatunnet.
No kui seks ei sobi, harjuta striptiistantsu kodus, kasulik nii kehale, vaimule kui ka tuleviku pereelule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK:D
“>Eks ma siis püstita endale magamistuppa posti ja seal treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 8:43 p.l. #184430VoodooMagic
MemberOK:D
Eks ma siis püstita endale magamistuppa posti ja seal treenin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli
“>Tegelt, võtan sõnad tagasi, ära tunneta seda näljatunnet, lihtsalt söö nagu ütsin ja tee rohkem füüsilist.
Selle voldi ärasaamiseks ei ole vaja vähem süüa vaid muuta elukorraldust nagu eelnevalt kirjeldatud.
märts 2, 2009 at 9:09 p.l. #184440Raivo Piiber
MemberArvan, et teemaalgataja soovib lugupeetud foorumlasi lihtsalt lollitada. Lühidalt – libateema!
märts 2, 2009 at 9:09 p.l. #184441QWE8
MemberOhh issand.
Kõige pealt pane paika endale mingi harju keskmine toitumiskava, muidugi oleks hea, kui sa telliksid siit lehelt endale spetsiaalse kava, aga see võib alguses asja liiga keeruliseks ajada, eriti kui elad maakohas ning pead hakkama spetsiaalseid toiduaineid taga ajama hakkama.
Näidiseks pakun sulle sellise lihtsa toitumis kava üheks.
Hommik: Kausitäis kaerahelbe putru ja klaas piima.
Lõuna: Söö kooli toitu.
Peale kooli: Söö mingi korralikum kodune praad, kus oleks nii liha(Sobib ka kala ja kana), siis riis/kartulit ja salatit, kõrvale joo malha.(Mingi nelja paiku)
Siis õhtul keaheksa paiku söö midagi kergemat.(Jogurtit, puu ja juurvilju näiteks)
Ja pane paika mingi kindel trenni graafik ka.
Näiteks iga esmaspäev, kolmapäev ja laupäev käid metsas jooksmas/rattaga sõitmas/ujumas 45 mini.
märts 2, 2009 at 9:17 p.l. #184443cows
MemberArvan, et teemaalgataja soovib lugupeetud foorumlasi lihtsalt lollitada. Lühidalt – libateema!Seda mõtlesin minagi
“> aga noh igaljuhul tuli tal see küllatki hästi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaaegu oleks teeninud omale tasuta lõuna äkkki ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
märts 2, 2009 at 9:26 p.l. #184446alf 1
MemberKui see koik mis teema algataja raagib on tosi siis oleks kiiresti vaja psuhhooogi aeg kinni panna
märts 3, 2009 at 2:21 e.l. #184462Karu
MemberKuidas selline menüü hea soovitus on?
Ohh issand.Kõige pealt pane paika endale mingi harju keskmine toitumiskava, muidugi oleks hea, kui sa telliksid siit lehelt endale spetsiaalse kava, aga see võib alguses asja liiga keeruliseks ajada, eriti kui elad maakohas ning pead hakkama spetsiaalseid toiduaineid taga ajama hakkama.
Peale kooli: Söö mingi korralikum kodune praad, kus oleks nii liha(Sobib ka kala ja kana), siis riis/kartulit ja salatit, kõrvale joo malha.(Mingi nelja paiku)
Siis õhtul keaheksa paiku söö midagi kergemat.(Jogurtit, puu ja juurvilju näiteks)
Näiteks iga esmaspäev, kolmapäev ja laupäev käid metsas jooksmas/rattaga sõitmas/ujumas 45 mini.
märts 3, 2009 at 6:07 e.l. #184465LaizeN
MemberOhh issand.Kõige pealt pane paika endale mingi harju keskmine toitumiskava, muidugi oleks hea, kui sa telliksid siit lehelt endale spetsiaalse kava, aga see võib alguses asja liiga keeruliseks ajada, eriti kui elad maakohas ning pead hakkama spetsiaalseid toiduaineid taga ajama hakkama.
Kena, nüüd antakse neiule veel paksuks söömise kava ka ette

Tahad kaalus alla võtta, vähenda süsivesikute kogust( pane otsingusse süsivesik) ning suurenda rasvade osakaalu, suuremal osal heade rasvade: kala, avokaado, rasvane kala, eesti või, muna jne
Valgud kaalulangetuse korral kõrgel, kuna nemad just kaitsevad su lihaskude, täidavad kõhtu jne..
Puuviljadega on üldse selline lugu, et kui soov alla võtta, siis neid just palju küll süüa ei tohiks, kui siis peale treeningut..
Soovitan väga pinksalt lugeda : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
JA PALUN LÕPETA SEE LOLLUS ÄRA ! ma olin ise samamoodi, et ei rasvad on pahad ja ma ikka proovin puuviljadega ja nii ja naa, nüüd aasta möödas ja ma olen samas kohas kus alustasin, aga nüüd teen selle info järgi, mis alguses räägiti ja kõik toimib !!
Arvuta välja oma BVA(tööristad alt) sinna lisa ca 500kcal ja saadki selle mis sul päevas vaja on, et kõik normaalselt funktsioneeriks
“>Sellest saadud arvust(bva’st) arvuta välja oma vajalikud kalorid mikrotoitainetena ehk siis 30% valku (LIHA, kala, kodujuust, kohupiim, muna jne) 40% rasvad(oliivõli, rasvane kala, juust, pähklid jne jne) süsivesikud( juur – ja köögiviljad ka puuviljad ning natukene võid ka enne trenni ja peale trenni süüa kompleks süsivesikuid)
http://www.ampser.ee paned oma menüü kokku ja voilaa, oledki sammu võrra parema elu poole lähemal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui see ampser hakkab sulle seal, et vähe sv ja palju rasvu, siis seda lihtsalt ignoreeri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegid targemad võiks mulle kohe backupi tulla, kuna neiu arvab, et ma aja udu – või saan koguni sõimata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.