Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Aidake!!!!!Ei oska midagi teha..!!!
- This topic has 93 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
NatalieKelly001.
-
AutorPostitused
-
märts 2, 2009 at 7:44 p.l. #12767
NatalieKelly001
MemberKeegi oskaks öelda, kus ma saaks lugeda toitumise kohta ja trenni kohta, et saada head tulemust.
Või mingit raamatut soovitada

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 7:52 p.l. #114796mc-getostyle
Memberesiteks olete te alakaalus ja miks ei söö neid tooteid, kui tahate rasva kulutada siis korralik toitumis ja treeningkava ja palju aeroobset. Miks te üldse näljutate ennast sellega ei saavuta midagi vaid kaotate lihasmassi. sellepärast kõhupeal ongi rasv et keha on hakkad sul neid kinni hoidma .kui toit ei tohi kõhtu minna kus ta sis sul läheb?
märts 2, 2009 at 8:03 p.l. #114786NatalieKelly001
MemberMa ei tea kuidas alustada. Kust ma saan abi toitumisel ja treeningkaval. MInu kodukohas pole eriti võimalik aeroobset treeningut teha ega mingeid masinaid kasutada.
märts 2, 2009 at 8:07 p.l. #114788Sangar
MemberMa ei tea kuidas alustada. Kust ma saan abi toitumisel ja treeningkaval. MInu kodukohas pole eriti võimalik aeroobset treeningut teha ega mingeid masinaid kasutada.Joosta või rattaga väljas sõita pole võimalik? Varsti lähevad ilmad ilusaks, kes sul keelab välja liikuda?
märts 2, 2009 at 8:07 p.l. #114785Lev
MemberTere!!Mul on toitumisega väga suur mure. NImelt ma ei söö lihatooteid, kartulit, makarone, magusat, rasvaseid piimatooteid.
Söön palju puuvilju ja juurvilju, lahjat kala(kuu aja vältel 2 korda) ning täisteraleiba. Mu kehakaal on tohutult langenud, aga kõhu peal olev pekk ikka ei kao ära. Püüan trenni teha, aga mul pole eriti energiat selleks(arusaadav Miks). Ma olen 17 aastane , pikkust on 161cm ja kaalun 45 kg, ennem kaalusin 58. Ma ei tea mida teha, ma ei julge eriti süüa, kartes, et söök läheb kõhtu. Ehk keegi oskab aidata ????
Ohh jumal sa ju räigelt alakaalus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
. Hakka kohe sööma!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi. Söök läheb kõhtu??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide nälgimise tulemus on see, et hoiad oma keha kaua ilma toitaineteta ja kui neid annad siis ega organism loll ei ole. Organism paneb kõrvale, kuna teab et ei saa nii pea toitu. Seepärast söö kindlasti tihti ja väiksemaid koguseid. Igatahes surfa fittnessis ringi ja leiad vajalikku teavet. 
Aga jh see näljutamine on küll väga mööda:D:D:D
märts 2, 2009 at 8:09 p.l. #114780VoodooMagic
MemberSa peaksid just sööma niipalju, et jaksaksid trenni teha ja enesetunne oleks normaalne.
Näljutamisega hakkab jah keha kokku hoidma.
Need voldid mis kõige raskemini ära lähevad eeldavad just füüsilist tegevust.
Joosta ikka saad, kõhulihased, kätekõverdused jne
märts 2, 2009 at 8:09 p.l. #114776hehee
MemberMa ei tea kuidas alustada. Kust ma saan abi toitumisel ja treeningkaval. MInu kodukohas pole eriti võimalik aeroobset treeningut teha ega mingeid masinaid kasutada.Abi saad siit lehelt. Loe vanu teemasid ning artikleid ja/või telli siitsamast toitumiskava (vt avalehelt). Mis kodukoht see selline on, kus pole võimalik aeroobset teha?
Joosta saab minu arust küll igas Eestimaa kandis või kui see esialgu liiga palju on, siis alusta kasvõi kepikõnnist. Kui külma kardad, saad toas võimelda, hüppenööriga hüpata jne.märts 2, 2009 at 8:13 p.l. #114773triplekix
MemberSeks on väga hea aeroobne trenn, eks seda saad ikka oma kodukohas teha:))))
märts 2, 2009 at 8:15 p.l. #114774VoodooMagic
Member3 korda päevas 25 minti per kord, algul aeglasemas tempos, hiljem kiiremini
märts 2, 2009 at 8:17 p.l. #114766cows
MemberMina ei saaa aru,ma söön päevas ikka vägapalju ei jõuakski neid kordasid kirja panna,üldiselt söön lihatooteid ja kartuleid,ühesõnaga korralike praade :DPiima ja munatooteid söön kaa ikka vägapalju + kohupiima jne . Aga ülekaalus pole kuidagi ega midagi ja trennis kaa areng on normaalne isegi rahule olen jäänud arenguga
seda tahangi teada et mis see ongi korralik toitumine kui sööd niipalju kui tahad ja tervislikke sööke? ma lihtsalt ei suudaks mingi päevas kõigelt 3 söögikorda teha :Smulle ongi see arusaamatuks jäänud,et kui tahad massi saada siis sööd palju võimalik ja kui kaalu alandada siis pead nendest söögikordadest ja asjadest kinni hoidma?märts 2, 2009 at 8:23 p.l. #114762NatalieKelly001
MemberPigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi
MA ei SÖÖÖ Liha mitte ültse peale kala..
Kuidas siis alustada ja toitumist korda teha?
“>Heh joosta ikka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 8:25 p.l. #114764NatalieKelly001
MemberSeks on väga hea aeroobne trenn, eks seda saad ikka oma kodukohas teha:))))Praegu nagu ei tahaks seda harrastama hakata
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga aitääh soovituse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2009 at 8:28 p.l. #114760hehee
MemberFoorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
“>Siin foorumis on selliseid teemasid, nagu Sina püstitasid, tehtud enne Sind sadu ja sadu, seega loe neid ja leia endale see tark, sest keegi ei viitsi hakata jälle kirjutama nõuandeid, mida on siin korrutatud rohkem kui küll.
See, et Sa midagi tarka ei leia tähendab arvatavasti, et Sa ei leia seda, mis meeldib. Ei peagi.
märts 2, 2009 at 8:29 p.l. #114758Lev
MemberPigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi
MA ei SÖÖÖ Liha mitte ültse peale kala..
Kuidas siis alustada ja toitumist korda teha?
“>Heh joosta ikka saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Foorumites pole veel midagi tarka endale leidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kodujuustu ja kohupiima sööd?
märts 2, 2009 at 8:30 p.l. #114757NatalieKelly001
MemberOhh jumal sa ju räigelt alakaalus
. Hakka kohe sööma!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem söö rohkem liha ja vähem kartulit aga mitte vastupidi. Söök läheb kõhtu??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muide nälgimise tulemus on see, et hoiad oma keha kaua ilma toitaineteta ja kui neid annad siis ega organism loll ei ole. Organism paneb kõrvale, kuna teab et ei saa nii pea toitu. Seepärast söö kindlasti tihti ja väiksemaid koguseid. Igatahes surfa fittnessis ringi ja leiad vajalikku teavet.
“>
Aga jh see näljutamine on küll väga mööda:D:D:D
Püüan..!!
Kuid ikka mõtted lähevad sellele, et söön liiga palju.. Isegi puuvilja süües olen mõelnud, et need teevad paksuks ja tarbin neid ka siis vähem. Kuid tean et ei peaks….
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.