Aidake palun!!:)
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Aidake palun!!:)
- This topic has 34 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2010 at 5:32 p.l. #20558
–raina–
MemberTere!
OLen 14 aastan tüdruk ja sooviksin infot ja soovitusi oma kehakaalu alandamiseks.
Ma ei ole väga tuttav harjutuste ja dieetidega nii et ma sooviks nõuandeid et mida ma peaks tegema et ma saaks sangadest lahti külgedel! Kust ma võiks saada toitumis kava ja muud sellist staffi!!!! mida ma peaks tegema???
juuli 6, 2010 at 5:36 p.l. #270185Kassisilm
MemberMine fitness.ee pealehe ja keri täitsa lõppu välja. Sealt leiad koha, kus toitumiskava tellida. Sangadest saad lahti õige toitumisega, või õige toitumise ja trenniga (soovitavalt aeroobsega). Kuluta energiat rohkem, kui päevas sisse sööd, loe ja uuri. Kui sul ikka huvi on, küll siis välja uurid.
EDIT: tegelikult ma arvan, et ära toitumiskava tellimisega küll oma vanemate rahakotti auku söövita, pigem jälgi mida suhu pistad ja jäta räpms kohe kõrvale.
juuli 6, 2010 at 6:02 p.l. #270189kuuliks
MemberTere!OLen 14 aastan tüdruk ja sooviksin infot ja soovitusi oma kehakaalu alandamiseks.
Ma ei ole väga tuttav harjutuste ja dieetidega nii et ma sooviks nõuandeid et mida ma peaks tegema et ma saaks sangadest lahti külgedel! Kust ma võiks saada toitumis kava ja muud sellist staffi!!!! mida ma peaks tegema???
Lisaks õigele söögile tuleb ka trenni teha ja see peaks olema eluviis, mitte ühekordne projekt nagu paljudel kipub nii olema.
juuli 6, 2010 at 6:09 p.l. #270191–raina–
MemberOlgu aga äkki saate ise mulle mingi toidukava soovitada et mida ma peaks ja kui palju sööma ja mis trenni ma peaks tegema mis harjutusi ja niii
juuli 6, 2010 at 6:17 p.l. #270195kuuliks
MemberOlgu aga äkki saate ise mulle mingi toidukava soovitada et mida ma peaks ja kui palju sööma ja mis trenni ma peaks tegema mis harjutusi ja niiiKui sa lähed trenni, siis iga norm treener annab esialgsed soovitused ja paraku keegi sulle tasuta tiutumiskava koostama ei hakka. Uuri ja vaata ja siis ma soovitan tellida küll, see läheb asja ette.
juuli 7, 2010 at 8:09 e.l. #270241Rain 6 kanget
Memberhei. esimene variant on alustada siit lehelt näiteks BAV arvuti ja toidu kalorsuse tööriistadega. igal pool on ka soovitus tihemini süüa, kui 3 korda päevas. vähemalt 5x oleks normaalne. ning väike soovitus ka külmadeks aegadeks aastas. palun ära käi nabapluusiga ning keskkohta mittekatvate riietega. mõned uuringud on näidanud, et keha kipub külma saavale kohale “villa” ehitama ehk siis keha kaitseb sind külmetamise eest, kasvatades rasvapolstrit kõhule.
ning toitudest võiksid eemale hoida igasugu fast food snakkidest, magusatest karastusjookidest ning ka näiteks valgest riisist. eelista täisteratooteid, mõistlikul hulgal pähkleid ning kohupiima jmt (mitte neid magusaid, seal jällegi suhkrut liiga palju)
juuli 8, 2010 at 8:58 e.l. #270342AlanBStard
ModeratorLisaks õigele söögile tuleb ka trenni teha ja see peaks olema eluviis, mitte ühekordne projekt nagu paljudel kipub nii olema.Mõned naturaaltoidu peal suguharud liigutavad väga minimaalselt, aga pekki ei lähe.
Aga sellisesse tasakaalu tsivilisatsioonist tagasi minna pole lihtne ja trennil on muidki väärtusi peale rasvapõletuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2010 at 9:19 e.l. #270343AlanBStard
Moderatorvõiksid eemale hoida igasugu fast food snakkidest, magusatest karastusjookidest ning ka näiteks valgest riisist. eelista täisteratooteid, mõistlikul hulgal pähkleid ning kohupiima jmt (mitte neid magusaid, seal jällegi suhkrut liiga palju)Isegi puhas rafineeritud suhkur on miskipärast mitmes mõttes parem kui isegi täistera nisu. Riis on igal juhul parem kui täisteranisu. Ei tea miks, aga nisu tapab ntx hambaid hullemini kui suhkur.
juuli 8, 2010 at 9:48 e.l. #270345–raina–
MemberMa ei ole Fitness.ee kohaga ertiti tuttav et kus ma leian selle( hei. esimene variant on alustada siit lehelt näiteks BAV arvuti ja toidu kalorsuse tööriistadega.)??????
juuli 8, 2010 at 10:04 e.l. #270346Vilps
MemberMa ei ole Fitness.ee kohaga ertiti tuttav et kus ma leian selle( hei. esimene variant on alustada siit lehelt näiteks BAV arvuti ja toidu kalorsuse tööriistadega.)??????Üleval menüüs on selline sõna nagu ´TÖÖRIISTAD` – Leiad seal kõik vajaliku.
juuli 8, 2010 at 11:30 e.l. #270354vs
MemberIsegi puhas rafineeritud suhkur on miskipärast mitmes mõttes parem kui isegi täistera nisu. Riis on igal juhul parem kui täisteranisu. Ei tea miks, aga nisu tapab ntx hambaid hullemini kui suhkur.Vahest KUI küpsetan sellist kooki, mille retsept nõuab jahu, siis olen nisujahu asendanud täisteranisujahuga ja lisanud rukkijahu. Mida oleks nisujahule alternatiiviks? Mida odrajahust arvata?
juuli 8, 2010 at 4:14 p.l. #270400Kassisilm
MemberVahest KUI küpsetan sellist kooki, mille retsept nõuab jahu, siis olen nisujahu asendanud täisteranisujahuga ja lisanud rukkijahu. Mida oleks nisujahule alternatiiviks? Mida odrajahust arvata?OT: Aga sepikujahust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2010 at 5:44 p.l. #270410kuuliks
MemberMõned naturaaltoidu peal suguharud liigutavad väga minimaalselt, aga pekki ei lähe.Aga sellisesse tasakaalu tsivilisatsioonist tagasi minna pole lihtne ja trennil on muidki väärtusi peale rasvapõletuse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks on trenn eluviis ja tervis jms kokku. Paljudele on see aga kahjuks ühekordne projekt. Kurb.
august 29, 2010 at 7:22 e.l. #274402tiburott
MemberTe olete ikka imelikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegemist on 14-aastase tüdrukuga!! Kõige pealt võiks teada palju tüdruk üldse kaalub ja pikk on? Missugune on tema elustiil jne jne. Võib olla piisab kui ta söök korralikku sööki koolis ja võtaks aktiivselt kehalisest kasvatuse tundidest osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis on halba kui tavaline inimene riisi sööb????
Ma saan aru,et see 14-aastane on lihtne, tavaline koolitüdruk, kel on keha igasmõttes veel arenemata.
august 29, 2010 at 8:09 e.l. #274407daemonium
MemberTe olete ikka imelikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegemist on 14-aastase tüdrukuga!! Kõige pealt võiks teada palju tüdruk üldse kaalub ja pikk on? Missugune on tema elustiil jne jne. Võib olla piisab kui ta söök korralikku sööki koolis ja võtaks aktiivselt kehalisest kasvatuse tundidest osa.
Ja mis on halba kui tavaline inimene riisi sööb????
Ma saan aru,et see 14-aastane on lihtne, tavaline koolitüdruk, kel on keha igasmõttes veel arenemata.
Mina jälle sain aru,et inimene soovis kaalu alandada …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mõni soovitus oli vale?Meditsiiniliselt vastunäidustatud 14-aastasele tüdrukule?
Kui jah,siis milline?
Milles üldse probleem et pidi mitme kuu vanuse teema välja kaevama?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.