Aidake leida kaotsiläinud areng
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Aidake leida kaotsiläinud areng
- This topic is empty.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2014 at 10:49 e.l. #25835
Lilith75
MemberTere.
Mõtlesin uurida, et kas, kuidas ja milliseid treeningeesmärke te endale püsitate? Mul on sellega praegu nirusti, ehk saan inspiratsiooni.
Natuke siis endast.
Olen 38aastane naine, jõusaalitrenni teinud umbes viis ja pool aastat, kaal 61, pikkus 163. Alustasin kahest korrast nädalas, praegu treenin 3+1 skeemiga, ehk siis 3 päeva trennis ja üks puhkust. Iga kord teen umbes tunni jõutrenni ja pool tundi aeroobset otsa. Praegune jaotus on selline, et 1. päeval on treenitavateks õlg ja triitseps, teisel jalg, biitseps ja kõht, kolmandal selg ja rind. Varieerin ka raskuste ning korduste arvuga – üks tsükkel suurte raskustega ja väheste korduste arvuga 4×5-6, teine tsükkel 4×8-10 ja kolmas 3×12-15. No umbes nii. Eks ma nii poole aasta tagant vahetan kava ka.
Toitumise kontroll on ja ilmselt jääb mu Achilleuse kannaks. Elu on näidanud, et pean piirduma 1700-1800 kaloriga, kui tahan, et miskit maha läheb. Siis läheb. Väga aeglaselt, aga läheb. Ainult et häda on selles, et sellise kaloritehulga juures on kogu aeg nälg. Ja kuna ma seda väga pikalt taluda ei jaksa, siis tulevad sisse nõrkusehood, kus söön palju ja kõike ja nullin oma senise saavutuse. See selleks. Toitumise kontroll on raske, aga ma tean, mida ma pean tegema.
Mis minu praegune probleem on, on pigem see, et mulle tundub, et ma olen juba paar aastat samas kohas oma arenguga. Lihaskasvu ei näe, raskusi juurde panna lihtsalt ei jaksa. Ideaalis meeldib mulle bodyfitness tüüpi keha, sinnapoole tahaksin liikuda. Aga no vot ei liigu. Ainuke muutus, mida näen, on see kui siis suudan toitumisega korralik olla, siis ilmub lihast veits rohkem välja ja kui mitte, siis peitub polstri alla.
Maadlen sellega, et mida siis treeningu mõttes endale eesmärgiks seada. Mingis vanuses on eesmärgiks lihase säilitamine. Ma loodan, et ma veel seal ei ole. Sest see oleks maruigav eesmärk. Ma ikkagi hea meelega üritaks lihast veel pisut kasvatada, aga vaatamata pongestustele, mulle tundub, pole tükk aega midagi saavutanud. Seega ma küsingi, et milliseid mõtteid mu jutt tekitas? Kuidas te ise endale eesmärke seate ja end motiveerite? Kas te näete kuskil nurga taga mu kaotsiläinud arengut?
Kuna mulle endale meeldib pilte vaadata, siis panen siia oma pildi ka. Pisut udune sai, aga ajab vast asja ära:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.