Aidake kava muuta
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Aidake kava muuta
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
C1rca.
-
AutorPostitused
-
september 16, 2009 at 3:47 p.l. #219976
Acqua
Memberhakka harjutama end hommikuti sööma , ja putru ! nt. puder poole paki kohupiimaga sisse segatuna + moosi ja piima kõrvale + puuvilju jms. muidu lihtsalt ei tule kaalu juurde.käib väga kiirelt, puder + vesi + mikrolaineahi , 2 minutit.
Putru oleks parem piimaga teha, kui maitse just vastu ei hakka.
september 16, 2009 at 3:59 p.l. #219979Fdvk
MemberPutru ära küll söö hommikul tee parem omletti, kõht jääb pikaks ajaks täis. Ise ärkan ige päev kell 6 hommikul mingit probleemi ei ole.
september 16, 2009 at 4:33 p.l. #219989daemonium
MemberPutru ära küll söö hommikul tee parem omletti, kõht jääb pikaks ajaks täis. Ise ärkan ige päev kell 6 hommikul mingit probleemi ei ole.Jälle midagi uut ja intellektuaalselt ‘uvitavat,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millele taoline väide põhineb?
Mis neil putrudel siis viga on;ntx tatrapudrul?
september 16, 2009 at 5:28 p.l. #220014Rain 6 kanget
Memberproovi teha hommikusööke (ja ka muid sööke) erinevaid. kui oled kuu aega järjest söönud ommikul omletti, tekib panni nähes juba okserefleks, selle tõttu natukenegi vaheldust ei tee mitte paha. Tatrapuder ja täisterapuder annavad väga pikaks ajaks täiskõhutunde. Mina panen peale vel hapukoort ja kõrvale kuni 100g sinki ning kõht korralikult kuni kümneni täis. siis esimene vahepala.
september 16, 2009 at 5:36 p.l. #220015asdfghjkl
MemberOlen ka eelmise kahe postituse mõttega nõus. Asi on selles, et kusagilt on inimestele hästi kinnistunud ütlus või soovitus, et omletti süia, siis see on nei lhästi meeles ja seetõttu soovitavad igaks hommikuks seda.
Toiduga on nii, et normaalse vormi säilitab ka võleibadega hommikul, rootsis omal ajal palju olles nii söödigi ommikul, pandi lauale terakuklid, lõigati pooleks, võid ja juustu, sinki, rohelist peale, näiteks (toore) paprika viile, salatilehe, kurgi seibe. Sedalaadi kukleid on ka eestis, Straussi kukkel minuteada, ka muid. Nii hommikul süies vahelduseks saab täiesti normaalse vormi säilitada.
september 16, 2009 at 6:47 p.l. #220041undisputed
MemberÜüüüüüü, kui ma nüüd õieti saan aru, siis munadest saab vaid omletti teha siin foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu valikud siis. Hommik alati munadega ja rasvaga. Kuna süsikad teevad mulle kohe nägemist voodisse tagasi, sama ka lõunal:D Omlett, varjante maitsestamiseks nii palju, et isegi vinna kirjutada(juust, seened, sink jne) Peekon härjasilmaga, keedetud munad, munad kodujuustuga.Hetkel ei vinna vaps praadida ega keeta, lähevad toorelt koos piimaga alla. Kiireim viis söömiseks hommikul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2009 at 1:26 p.l. #220157C1rca
MemberTatrapuder läheb vägagi hästi peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2009 at 12:45 p.l. #239915C1rca
MemberNüüd paar kuud hiljem on siis tulemus näha, olen harjunud hommikuti sööma, kaalu tuleb nagu mühiseb (Y)
Hommikuti söön natuke salatit ja singisaia, kurgi ja tomatiga. Õhtuti peale trenni võtan kreatiini ja lõssipulbrit (ülihästi tõstab massi).
Kuu ajaga, olen juurde võtnud ~4-5kg ja rasva ei ole küll praktiliselt midagi tulnud. Ma usun et oleks veel rohkem juurde võtnud kui oleks lõssi korralikult
iga õhtu söönud, aga vahest ikka paar-kolm õhtut vahele ka jäänud nädalas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.