Aidake kava muuta
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Aidake kava muuta
- This topic has 22 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
C1rca.
-
AutorPostitused
-
september 16, 2009 at 7:11 e.l. #18484
C1rca
MemberHetkel olen 7 kuud seda kava teinud, kuigi suvi oli vahel, ehk enne suve 7 kuud treenitud selle kava järgi : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17
Edasi minek on normaalne olnud, alustades läks rinnalt 45kg, hetkel 87,5 jne. Kõik näitajad on päris kenasti tõusnud.
Hetkel söön kreatiini glükoosiga ja võtan ka hera80.
Abi sooviks küsida just selles vallas, et kaalun endiselt 73kg, pakist herast pole mitte midagi kasu olnud. Olen küll treeningutega kõvasti laiemaks läinud, aga tahaks just massi ja jõudu juurde.
Mis võiks kavas ära muuta ? On küll suht piiratud võimalustega jõusaal aga enamus asjad saab tehtud.
Ja mis toidulisandit võiks proovida massi saamiseks ? Rasva ei tahaks eriti, kuna lihas on päris hästi välja tulnud.
Hetkel näitajad ka:
Kaalu: 73kg
Rinnalt surumine: 87,5kg – 7 kuud tagasi 45.
Kükk: 105kg – alguses kuskil 55-60.
Tõmme – 140kg – alguses kuskil 90.
Teema tegingi sellepärast, et ise arvan et oleks aeg muuta treeningut ja tahaks suuremaks saada. (Kuigi olen kõvasti läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )september 16, 2009 at 7:33 e.l. #219881daemonium
MemberHetkel olen 7 kuud seda kava teinud, kuigi suvi oli vahel, ehk enne suve 7 kuud treenitud selle kava järgi : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17Edasi minek on normaalne olnud, alustades läks rinnalt 45kg, hetkel 87,5 jne. Kõik näitajad on päris kenasti tõusnud.
Abi sooviks küsida just selles vallas, et kaalun endiselt 73kg, pakist herast pole mitte midagi kasu olnud. Olen küll treeningutega kõvasti laiemaks läinud, aga tahaks just massi ja jõudu juurde.
Mis võiks kavas ära muuta ? On küll suht piiratud võimalustega jõusaal aga enamus asjad saab tehtud.
Ja mis toidulisandit võiks proovida massi saamiseks ? Rasva ei tahaks eriti, kuna lihas on päris hästi välja tulnud.
Hetkel näitajad ka:
Teema tegingi sellepärast, et ise arvan et oleks aeg muuta treeningut ja tahaks suuremaks saada. (Kuigi olen kõvasti läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )e-ee …
äkki tood menüü kah ära,kui sa peale toidulisandite midagi muud kah ikka sööd,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 8:17 e.l. #219890xintoc
MemberHetkel olen 7 kuud seda kava teinud, kuigi suvi oli vahel, ehk enne suve 7 kuud treenitud selle kava järgi : http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=17Edasi minek on normaalne olnud, alustades läks rinnalt 45kg, hetkel 87,5 jne. Kõik näitajad on päris kenasti tõusnud.
Hetkel näitajad ka:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )vanust? aga ma loodan et sa võtad herat ja kreatiini dekstroosiga ikka. Ja muidugi kui tahad kaalu natuke juurde, siis loomulikult kohvi ja alkoholi tarbimist piirata. Aga ma ise olen 75 kilo pealt tõmbunud 73 kg peale. Pole midagi imelikku, üleliigne rasv kaob lihtsalt ära intensiivse trenni tagajärjel. Rohkem on vaja
süüa kui tõesti vajad seda massi. Puder sisse ja korras, ära looda toidulisanditele
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suured raskused ja lühikesed seeriad peaks asja ära ajama.See on loomulik, et tulemused lähevad paremaks. Aga kuidas on muutunud sinu päevane kaloraaž ja ümbermõõdud? Jälgi et toidukordi oleks piisavalt ja et need oleksid igapäev stabiilsed ning et mingi vajalik toitaine rühm menüüst välja pole jäetud. Kui 3 korda nädalas jõusaali on liiga palju, siis tuleks 2le lasta. Oleneb mis sa nende vahel korda saadad.
september 16, 2009 at 8:18 e.l. #219891C1rca
MemberHommikuti ei söö, peaks küll harjutama homikuti söömist aga eriti ei taha (ei ole väga aega ka). Lõuna aeg kas ahjukana kartulite ja toorsalatiga või seapraad vms. Õhtu poole tavaline toit – makaronid või pelmeenid või salat vms. seda mida on ühesõnaga.
Vanust 17.
Olen viimased trennid rinda teinud püramiidi süsteemis, tõstes raskuseid iga seerijaga ja korduseid vähemaks ja baasharjutusi – kükid, tõmme jms. 5×5 süsteemis tegema hakanud.
september 16, 2009 at 8:22 e.l. #219892Alexander Andrusenko
ModeratorKui jõudu on juurde tulnud, siis on treeningkavaga kõik korras. Toitumine ei ole korras sul. Kui tahad kasvada, pead vastavalt toituma.
september 16, 2009 at 8:26 e.l. #219894C1rca
MemberMõtlesin midagi uut toidulisandite osas proovida. Fasti kreatiini ja glükoosiga mingit protekat või mida midagi proovida.
Soovitage midagi toitumise koha pealt, ma mingit special menüüd küll omale tegema ei hakka aga soovitusi võtan kuulda.
september 16, 2009 at 8:35 e.l. #219895Vilps
MemberHommikuti ei söö, peaks küll harjutama homikuti söömist aga eriti ei taha (ei ole väga aega ka). Lõuna aeg kas ahjukana kartulite ja toorsalatiga või seapraad vms. Õhtu poole tavaline toit – makaronid või pelmeenid või salat vms. seda mida on ühesõnaga.Vanust 17.
Olen viimased trennid rinda teinud püramiidi süsteemis, tõstes raskuseid iga seerijaga ja korduseid vähemaks ja baasharjutusi – kükid, tõmme jms. 5×5 süsteemis tegema hakanud.
Esiteks, toidulisandid pole mingisugused imevahendid. Kui sul muu toitumine on paigast ära, siis ei ole loota, et neist sulle suurt kasu on. Kindlasti peaksid hommikul sööma hakkama. Sellist asja pole olemas, et pole aega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb lihtsalt varem üles ärgata ja eelneval õhtul varem magama minna, kui ülessaamisega probleeme on. Endal on näiteks neljapäeval ja reedel hommikul 8.15 loengud – neil päevil ajan 6.00 juba end üles, et keeta valmis munad ning juurde teha kaerahelbe putru. Üraegu saan sinust aru, et 2-3 toidukorda sul ongi. Võid ju raha kulutada kallitele toidulisanditele – targem oleks lihtsalt hommikuti sööma hakata ja kindlasti lisada veel mõni väiksem toidukord oma päevakavale juurde.
september 16, 2009 at 8:38 e.l. #219898C1rca
MemberEsiteks, toidulisandid pole mingisugused imevahendid. Kui sul muu toitumine on paigast ära, siis ei ole loota, et neist sulle suurt kasu on. Kindlasti peaksid hommikul sööma hakkama. Sellist asja pole olemas, et pole aega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tuleb lihtsalt varem üles ärgata ja eelneval õhtul varem magama minna, kui ülessaamisega probleeme on. Endal on näiteks neljapäeval ja reedel hommikul 8.15 loengud – neil päevil ajan 6.00 juba end üles, et keeta valmis munad ning juurde teha kaerahelbe putru. Üraegu saan sinust aru, et 2-3 toidukorda sul ongi. Võid ju raha kulutada kallitele toidulisanditele – targem oleks lihtsalt hommikuti sööma hakata ja kindlasti lisada veel mõni väiksem toidukord oma päevakavale juurde.
Selge nii vara hommiku ärkamisest mul küll midagi välja ei tuleks, aga samas midagi süüa jõuaks küll. Salatit vms, mis otse külmkapist võtta ja süüa, et ei peaks tegema hakkama midagi.
september 16, 2009 at 8:47 e.l. #219900Alexander Andrusenko
ModeratorOh issand. Ei suuda 15min varem ärgata, et süüa teha? Oled mees või ära hellitatud plika? Ja tahad veel trennis midagi saavutada… Ilma pingutamata ei saavuta siin elus mitte midagi.
september 16, 2009 at 8:50 e.l. #219901Vilps
MemberSelge nii vara hommiku ärkamisest mul küll midagi välja ei tuleks, aga samas midagi süüa jõuaks küll. Salatit vms, mis otse külmkapist võtta ja süüa, et ei peaks tegema hakkama midagi.Ärkan ise nii vara, kuna pole lihtsalt muud valikut – pikk lugu.
Sain aru, et eesmärk sul on kaalus juurde võtta? Sel juhul pead päeva jooksul tarbima rohkem kaloreid, kui kulutad. Proovi kindlasti 4-6 toidukorda ära mahutada, igakord piisavas koguses ~30g valku. Ära ei tohiks unustada ka süsivesikuid ja kasulikke rasvu. Hommikul ei peagi väga vara ärkama, paarikümnest minutist minu puhul aitab, et midagi kiirelt valmis teha. Kasvõi munapuder….Arvuta on BAV kokku ja selle järgi kasvõi vajalikud muudatused toidukogustes.
september 16, 2009 at 8:50 e.l. #219902daemonium
MemberMõtlesin midagi uut toidulisandite osas proovida. Fasti kreatiini ja glükoosiga mingit protekat või mida midagi proovida.Soovitage midagi toitumise koha pealt, ma mingit special menüüd küll omale tegema ei hakka aga soovitusi võtan kuulda.
Toidulisandid korras toitumist ei asenda.Kui toitumist korda teha ei kavatse,kasvama ei hakka.
Üldiselt oled sa kui näide plakatilt,miks algajatele ei soovita toidulisandeid.Arvamus,et pulbripurk asendab toitumiskava,on sügavalt ekslik.Selleasemel,et normaalselt sööma hakata,valitakse pulbripurk ja samas aetakse näost sisse mida ja millal juhtub.
Aga eks sa ise tea …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 8:55 e.l. #219903Rain 6 kanget
Memberniisiis. hommikul kindlasti sööma. mis jutt see on, et ei saa ärgata ja teha süüa. muna praadimiseks/keetmiseks läheb 5-7 minutit aega. rösteris röstsaia tegemine veelgi vähem. kui ei taha putru keeta, siis osta selverist keedetud tatart. saad ka kiirelt süüa (muidugi mikrouunis soojendamine teeb ta mitte nii maitsvaks, aga..). toidulisandid võta alles siis, kui muu toitumine on paigas! praegu sa lihtsalt raiskad raha, kuna ei söö tavatoitu korralikult! ja miks sa arvad, et slat on see kõige õigem asi söömiseks hommikul? puder, munad ja täisteratooted on õigem hommikul süüa.
september 16, 2009 at 9:02 e.l. #219906C1rca
Memberniisiis. hommikul kindlasti sööma. mis jutt see on, et ei saa ärgata ja teha süüa. muna praadimiseks/keetmiseks läheb 5-7 minutit aega. rösteris röstsaia tegemine veelgi vähem. kui ei taha putru keeta, siis osta selverist keedetud tatart. saad ka kiirelt süüa (muidugi mikrouunis soojendamine teeb ta mitte nii maitsvaks, aga..). toidulisandid võta alles siis, kui muu toitumine on paigas! praegu sa lihtsalt raiskad raha, kuna ei söö tavatoitu korralikult! ja miks sa arvad, et slat on see kõige õigem asi söömiseks hommikul? puder, munad ja täisteratooted on õigem hommikul süüa.Lähim selver on üle 40km ja asjaliku poodi ka siin ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt tuleb siis hommikul varem üles ärgata, sest muidu ei saa kuidagi suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mune keeta isegi jõuaks hommikuti, see pole probleem ma usun

Aga mida võiks siis peale lõunat näiteks 3-4 aeg süüa enne jõusaali ? ja siis õhtusöök mingi 7 aeg.
september 16, 2009 at 10:30 e.l. #219921Rain 6 kanget
MemberLähim selver on üle 40km ja asjaliku poodi ka siin ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselt tuleb siis hommikul varem üles ärgata, sest muidu ei saa kuidagi suuremaks

Mune keeta isegi jõuaks hommikuti, see pole probleem ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mida võiks siis peale lõunat näiteks 3-4 aeg süüa enne jõusaali ? ja siis õhtusöök mingi 7 aeg.
alati saab soojendamiseks toitu eelmisel õhtul valmis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lisaks – lehekülje ülaservas on olams koht OTSI. sealt saad otsida nõuandeid toitumise ja muude sind huvitavate teemade kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2009 at 11:31 e.l. #219938Madis232
Memberhakka harjutama end hommikuti sööma , ja putru ! nt. puder poole paki kohupiimaga sisse segatuna + moosi ja piima kõrvale + puuvilju jms. muidu lihtsalt ei tule kaalu juurde.
käib väga kiirelt, puder + vesi + mikrolaineahi , 2 minutit.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.