Skip to main content

Aidake bicepsit treenida

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Aidake bicepsit treenida

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Poiss
    Member

Teen bicepsile nädalas kord trenni, kokku tuleb 12 seeriat. Alustan püsti kangiga 4*8..9, siis istudes antlitega veheldumisi 4*12 vahel 3*12, lõpuks bicepsipingil kangiga 4*8… tunde järgi, max pingutus alati lõpus. Samuti teen ka korralikult triitsepsit. Ei taha teine kasvada, äkki teen valesti midagi, aidake SÕBRAD.

Parimate soovidega POISS

M.M.
    Member

Nii on raske öelda, et milles viga, ületreeningut nagu ei näe. Põhjusi võib olla veel mitmeid, nt. kui sa teed selga samal päeval kui biitsepsit, siis tõenäoliselt kord nädalas võib väheks jääda. Nt. triitseps saab koormust nii rinna kui õlaga ja ma arvan, et kõiki neid kolme lihasgruppe sa ühel päeval ei treeni. Teine ära leiertatud põhjus on see vana hea toitumise teema, kui ei anna piisavalt ehitusmaterjali(valku) millest kasvada, siis ta ei kasvagi, võid aastaid saalis käia. Kolmandaks tahad võibolla liiga ruttu tulemusi näha (pole aimu kaua saalis käinud oled).

Poiss
    Member

Olen käinud saalis aasta umbes, söön valku ja teen bicepsit rinnapäeval, e. sellel päeval alustan rinnaga ja lõpetan bicepsiga.

Baracus
    Member

Endal oli sama lugu. Nüüd olen hakkand tegema iga trenn biicepsile neli erinevat harjutsut ühesõnaga rohkem koormust andma. Ja biic ongi järgmine päev valusaks jäänud seega on kasu. Hea on kui viimased korrad valu sisse lööb siis on õige trenn.

TANK
    Member

Olen näinud tüüpe kes on käinud paar kuud jõusaalis hantlit kergitamas et saaks biitsepsi punni… Aga nii see ei käi. Kui sul on vähe lihasmassi siis sa ei saa endale suuri käsi.

Proovi ette kujutada 70-80kg meest ronni kätega – keha ei lase sellisel väärarengul lihtsalt juhtuda.

Tuleb kasvatada rohkem lihasmassi ja siis tulevad suured käed ka kergelt…

Muide olen tähelepannud et tavaliselt on:

kaal (kg) / 2 umbkaudu võrdne biitsepsi ümbermõõt (cm) (+/- paar cm)

Kuup
    Member

Sul on täiesti õigus TANK, sain +-1cm pealt täpse tulemuse…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.