Aidake algajal vormi saada
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » Aidake algajal vormi saada
- This topic has 37 replies, 19 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
roulling.
-
AutorPostitused
-
mai 23, 2005 at 2:14 p.l. #54571
erxs11
MemberJa seda ka veel-trenni tehakse ennekõike iseenda jaoks ja trenni minnaksegi selleks, et enesega rohkem rahul olla. Siis, kui enesega rahul ollakse,trennis ei käidagi.Seega-proovi olla üle oma valehäbist ja mine saali.Mina käin küll trennis ja olen enesega rahul ka.
Mulle meeldib end liigutada
mai 23, 2005 at 2:37 p.l. #54577R.Tamm
MemberTegelikult meeldib mulle ka trenni teha ja ilmselt teen seda edasi ka siis, kui endaga kunagi (võib-olla) rahul olen.
Sry,läksin veits hoogu oma pedagoogiaga ennist.
Sellegi poolest olen kindel, et enamik alustavad-tegelevad bodybuildinguga, kuna soovivad muutuda-seega ei ole nad enesega täielikult rahul.
mai 23, 2005 at 5:03 p.l. #54587netz
MemberMa peaksin kodus vormi saama ja siis saali
??:”>Jaah, ma mõtlesin samamoodi

Praegu mõtlen igatahes, et see oli mahavisatud aeg.
Kõige paremini arened ikkagi jõusaalis, oleneb muidugi,
kas ikka teed trenni kah seal.
Praegu olen jõusaalis ja mõni uus tüüp tuleb siis mõttes mõtlen,
et edu talle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhjust millegi pärast karta küll pole.
mai 25, 2005 at 2:10 p.l. #54674St
MemberMina arvan ka, et jõusaalis on kompleksem areng kiirem tulema, kuna seal on vastavat aparatuuri rohkem ja ka kindalsti treener kellelt nõu küsida. Eks see ole suur enese ületamine.
mai 26, 2005 at 10:02 e.l. #54760Barbarian
MemberTänan abi eest,
Andsite mulle enesekindlus!
??:”>No nii, jõusaali!
juuni 2, 2005 at 9:15 e.l. #55160Barbarian
MemberPalun soovitage toidulisandeid.
juuni 2, 2005 at 9:46 e.l. #55162ROtter
MemberPalun soovitage toidulisandeid.Algajatel ei ole esialgu vajadust toidulisandite järele.
juuni 2, 2005 at 10:00 e.l. #55167Clarkie
MemberKuna oled kõhna kehaehitusega, siis on sul eesmärk massi juurde saada, seda loomulikult lihaste arvelt (nagu meil kõigil). Kui pole käepärast treenerit võtta, kes sulle nii toitumis- ja treeningkava koostaks, tuleb asi ise ära teha. Jõusaali treeningu puhul võib öelda, et 50% sinu arengust moodustab toitumine ja 50% trenn ehk siis saalis müttamine. Kõhna kehaehitusega inimestel on toitumine isegi veel suurema osakaaluga. Kõigepealt siis tulekski oma toitumiskava paika saada, mis on tegelikult üsangi lihtne, kui loed läbi selle ja selle artikli. Treeningkavad on samuti saadaval siin samas amazon’i lehel, vaata Tööriistad > Treeningkavad. Algajale, kes juba ka korralikult toitub, soovitaks vast 3 jaotatud kava.
juuni 2, 2005 at 11:06 e.l. #55173Barbarian
MemberTänan,
Mul tekkis 3 päeva tagasi selline probleem, et tahaks igapäev trenni teha.
Hommikuti tõusen väga vara ja oleks nagu “antsu” laksu all, energiat on väga palju.
Iga hommik teen endale koktelli: 4toores muna, pool liitrit piima ja üks SELGA shokolaadi küpsisepakk.
Hommikul esimene asi keedan endale tatra putru (Söön seda võimalikult palju)
Päeval kella ühest 1 800g Itaalia salat ja päeva lõppus muud soojad toidud.
Varem olin 6 aastat järjest arvuti freak ja nüüd tunnen ennast nagu Spiderman.
Jõudu tuleb kuid kaal jääb samaks.
Trenni teen 4 korda nädalas 1,5 tund.
juuni 2, 2005 at 11:17 e.l. #55175ROtter
MemberSelleks,et lihased kasvaksid,on vaja neile ka puhkust ja taastumist.
juuni 2, 2005 at 3:14 p.l. #55189Clarkie
MemberTänan,Mul tekkis 3 päeva tagasi selline probleem, et tahaks igapäev trenni teha.
Hommikuti tõusen väga vara ja oleks nagu “antsu” laksu all, energiat on väga palju.
Iga hommik teen endale koktelli: 4toores muna, pool liitrit piima ja üks SELGA shokolaadi küpsisepakk.
Hommikul esimene asi keedan endale tatra putru (Söön seda võimalikult palju)
Päeval kella ühest 1 800g Itaalia salat ja päeva lõppus muud soojad toidud.
Varem olin 6 aastat järjest arvuti freak ja nüüd tunnen ennast nagu Spiderman.
Jõudu tuleb kuid kaal jääb samaks.
Trenni teen 4 korda nädalas 1,5 tund.
Võimalikult palju süüa pole eesmärk omaetta ja seda kindlasti mitte ühe korraga. Ei viitsi seletada pikemalt, loodan et vaevusid need 2 artiklit läbi lugema.
juuni 2, 2005 at 3:54 p.l. #55194TANK
MemberAlgul tuleb jõudu, siis lihas jne… areng ei ole ühtlane… organism on pidevalt muutumises
juuni 4, 2005 at 11:17 e.l. #55261Barbarian
MemberKõik on loetud ja uuritud, küsimusi enam pole!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd on jäänud ainult trenni teha, ja tulemusi parandada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänan kõiki kes vastasid!!!
juuni 14, 2005 at 12:29 p.l. #55742Barbarian
MemberKäisin poes ja nägin kama pulbrit, seal on palju valku süsivesikuid, kas seda on mõtted hakkata tarbima (nagu toidu lisandit) või sest pole mingit kasu.
juuni 14, 2005 at 1:30 p.l. #55737ROtter
MemberKõikides toiduainetes on midagi kasulikku.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.