Aidake..
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Aidake..
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Angel.
-
AutorPostitused
-
detsember 18, 2006 at 6:17 e.l. #98761
Aile
MemberMa vaatan et seda Fred Antsoni “rasvadieeti” ei mainita enam üldse, milles probleem? Päeva esimesel poolel võiks enamuse energiat saada ikkagi rasvadest ja valkudest et töövõime säiliks, õhtul võiks pigem süsivesikuterikast toitu süüa. Puuviljad on siiski suhteliselt hea variant sest fruktoos ei tõsta insuliinitaset nagu teised suhkruliigid. Täpsemalt võib lugeda http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9943Tean. Olen lugenud. V2ga hea artikkel. Toetab h2sti minu arusaamu. Ylaltoodu ei kummuta Fred Antsoni poolt kirjeldatut.
Kes mida tahab v2lja lugeda…
detsember 18, 2006 at 8:13 e.l. #98765Rambo vend
MemberKui kaal ikka pikalt ei lange, siis tuleks analüüsida kus on viga tehtud. Naiste puhul on selleks enamasti liiga pikk paus söögikordade vahel ja seejärel ülesöömine. Samuti igasugused varjatud kalorid õhtuti (puuviljad, küpsised, mahlad)
Magusat ka ei söö nagu ütlesin juba, sellega olen juba ammu harjunud, ei tahagi enam. Ainult musta shokolaadi, seda ma ei tahaks ära jätta, eks 20g päevas tuleb ära???? Siit kumab läbi enesepetmist. Iga päev sokolaadi süüa ja nimetada seda magusa mittesöömiseks?
20 grammi sokolaadi päevas eeldab seda, et sul on suur tahvel kapis, kust sa siis iga päev tükikese murrad. Sellisel juhul peab sul ikka raudne tahtejõud olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2006 at 10:34 e.l. #98774Angel
MemberRambo vend
nah ja …., ma ju utlesin et 20 g shokolaadi KUI ULDSE SÖÖN -> see tahendab et eks kui naisel tulevad paevad ta sööb shokalaadi, ja tavaliselt moned naised ka terve tahvel.
niiii. kui mul on kodus 75% moru shokolaad KALEVist eks see uks tahvel nädalaga läheb ( siis kui isu on shokolaadi peal on, naised teavad mida see tahendab!!!) – eks 520 kal nadals magusat ei ole nii palju kui see uldse juhtub voi ma ma olen siis taitsa vale??!?!
teine asi ma juba ka utlesin ennem et mul oli anorexia, need kes teavad mida see on, ja kui raske sellest välja tulla on, saavad aru, et juhtub nii et sööd 500-800 kal ja votad juurde. ma olin eks mis puutub puuviljad olen ka juba öölnud et söön ainult 2 korda paevas vahepalkaks, mahlad ei joo uldse- ainult varkse pressitud porgandi mahl kui ostan siis 500 ml paevas ja kupsissed noh seda teie ise tsiteerisite…..
ja ma ei öölnud et ma uldse ei votta alla, ma votan kuid vaga aeglaselt.
detsember 18, 2006 at 11:21 e.l. #98775Sirkku
MemberTubli oled Angel. Jätka samas vaimus.
Ma arvan, et see väike tükike shokolaadi ei ole miskit hullu. Palju hullem on kui mingid äärmuslikud isud peal käivad. Ise maiustan ka mõnikord päeva esimesel poolel ning kaalulangust ei ole see küll takistanud, sest üldine toitumine on paigas.
detsember 18, 2006 at 11:24 e.l. #98777jrx
MemberÄra muretse Angel, anorexia nervosast paranemine ongi väga raske ja pikk protsess ning tundub, et oled õigel teel. Abiks oleks see, kui kirjutaksid täpsemalt enda pikkuse kaalu ja vanuse ja trennigraafiku.
detsember 18, 2006 at 1:14 p.l. #98782Angel
Membertänan Sirkku, eks ma ise ka sellest motlesin et olen kull nainud kui naised mingi range dieeti pidavad ja uks paev söövad koik magusaid asju mis naevad. ma tahaks votta niimoodi all et ma voiksin suua nagu tavaline inimene ja mitte juurviljad ja valgu koik mu elu.
IRX sulle ka tanu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks see votab aega, ma olen tegelikult juba taitsa tervis ( hormoonid, juuksed, nahk, kuuned, koik mis naitab et naine tervis on). juba on 1.5 aastad mööda läinud, kui ainuke mure on praegu kaal. ma ei saa tapselt öölda mu kaal, ei kaalu ennast lihtsalt, naed et olen alla votnud, puksid ka naitavad. parameetrid mul on 106 82 108, eks mini 10-15 kilo tuleb maha votta, ma eriti ei muretse sest olen nagu utlesin hasti sportiivne ja midagi kuskil ei tule valja, mingi rasva rollid. eks muidugi on rohkem kui vaja, ka kohu peal AGA mul kunagi ei olnud peenikest talje, selline mul keha struuktuur on, kuid vaga proportsionaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . lihtsalt aastaga organims on juurde votnud hasti palju, ja ei ole mingi ule söönud, kasin ka dietoloogi juurde ja sel ajal soin 1200 kal ja ikkagi votsin juurde kilo nadals, vot selline meil orgaznim on, ise teab mis tal vaja on. nuud tahan rahulikult ja tervislikult maha votta, muidugi kerge on mitte suua ja alla votta 5 kilo nadalas kuid see ei ole mul enam vaja ja super peenike ei taha ka olla, tahan lihtsalt norm kaaluga olla. minu jaoks see oleks 65 -70 -> olen 1.70 m ja raske kondiga.
mis puutub treeningu kavat , utlesin juba ennem , vaata mis ma seal ennem kirjutasin – 4-5 korda nadalas keskmise pulsiga juba 2-5 kuud olen selle porgrammiga ja resultatid on
??:”>ah vanus – olen 23 aastad vana
detsember 18, 2006 at 1:19 p.l. #98784R.Tamm
MemberRambo vendnah ja …., ma ju utlesin et 20 g shokolaadi KUI ULDSE SÖÖN -> see tahendab et eks kui naisel tulevad paevad ta sööb shokalaadi, ja tavaliselt moned naised ka terve tahvel.
niiii. kui mul on kodus 75% moru shokolaad KALEVist eks see uks tahvel nädalaga läheb ( siis kui isu on shokolaadi peal on, naised teavad mida see tahendab!!!) – eks 520 kal nadals magusat ei ole nii palju kui see uldse juhtub voi ma ma olen siis taitsa vale??!?!
teine asi ma juba ka utlesin ennem et mul oli anorexia, need kes teavad mida see on, ja kui raske sellest välja tulla on, saavad aru, et juhtub nii et sööd 500-800 kal ja votad juurde. ma olin eks mis puutub puuviljad olen ka juba öölnud et söön ainult 2 korda paevas vahepalkaks, mahlad ei joo uldse- ainult varkse pressitud porgandi mahl kui ostan siis 500 ml paevas ja kupsissed noh seda teie ise tsiteerisite…..
ja ma ei öölnud et ma uldse ei votta alla, ma votan kuid vaga aeglaselt.
Olen lugenud, et naistel on šhokolaadi söömine füsioloogiliselt tugevalt soovitatav (sellest annab tunnistust ka Sinu poolt mainitud vältimatu tung mõnikord šhokolaadi süüa).
PS! Šhokolaad pidavat seksuaalsusele (eriti naiste puhul) stimuleerivalt mõjuma.
Kui sööd päevas 500-800 kcal, siis jääb see ka Sinul suure tõenäosusega baasainevahetuseks vajalikust energiahulgast madalamale. Ja kui veel arvestada kehalist tegevust, mis päeva jooksul treeningul ja muude asjatoimetuste käigus sooritad, siis sellise sissesöödava energiahulgaga kaalutõusu ei toimu (välja arvatud juhul, kui keha vett kinni hoiab).
Mul on paar tuttavat, kes aastaid tagasi samuti anorexia küüsis olnud ja sellest edukalt välja tulnud. Ole tugev ja tea, et kõik lõpeb hästi.
detsember 18, 2006 at 1:33 p.l. #98787Angel
MemberTanan Prussak. ja eks must shokolaad ongi kasulik kui seda natukene suua.
500-800 kal, egama nii vahe nuud kull ei söö, siis kui hakkasin korrikult 5 korda paevas suua, ja susivesikuid jatsin ohtul ara koos jousaaliga hakkas kaal langema. anorexiaga soin loppu mingi 300-500 kal, ja paar asstad tavaline oli minu jaoks 300-700 kal, sellega vel tegin kas 12 km paevas kondimist voi siis rattaga soitsin 20 km. muidugi nuud votab rohkem kui uks aasta et ainevahetus tagasi tuua, sellest oli i probleem kui hakkasin tavaliselt sööma tuli vaga kiiresti kaal peale. hea et hakkas juba langetama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>utlen koikidele veel uks kord enam anorexiat mul ei ole, juba 1.5 aasta ei ole.
??:”> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.