Aidake
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Aidake
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Mansel.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 23, 2006 at 3:41 p.l. #6364
Mansel
MemberMul on selline jama, et üks biitseps on umbes poole võrra suurem, kui teine.
mida ma peaksin tegema?
jaanuar 23, 2006 at 3:46 p.l. #67794kaiv
MemberMis seal ikka, peale sinu seda nikuini keegi ei tea. Paljudel on see nii, sh minul. Loomulikult on üks võimalus seda väiksemat biitsepsit järele aidata, kuid iseasi kas sel on mõtet?
jaanuar 23, 2006 at 6:09 p.l. #67855RDK
MemberVäga lihtne.Sa pead ühte kätt lihtsalt järele treenima.Näiteks kui teed mingit Biitsepsi harjutust 3 seeriat siis tee nõrgema käega seeriat 4 … Või teed Tugevama käega 2 seeriat ja nõrgemaga 3…saad ikka aru mida ma öelda tahan?
Lühidalt treeni mõlemat kätt edasi, lihtsalt nõrgema käega teed rohkem.Väga lihtne ja loogiline asi…kui korralikult teed siis mõnu kuuga peaks asi korras olema
jaanuar 23, 2006 at 6:19 p.l. #67858Marek Kalmus
MemberLoen ja ei usu oma silmi????? Kas tõesti POOLE VÕRRA?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küll ei tea palju su jämedama käe ümbm. on aga oletame et see on 40cm. Siis teine on ainult 20 või?

Usun , et sa siin eksisid natuke selle vahe võrdlusega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eks seda probleemi esineb paljudel, pakuksin enamusel, et üks käsi on cm või isegi kaks suuremSiin aitab see, et alati kui teed mingit tööd , ka trenni alusta seeriat väiksema käega. Näiteks istudes , või seistes hantlitega vaheldumisi biitsepsile. Ja ka muidu tavaelus, ürita oma nõrgemat kätt alati kasutada. Pea seda meeles. Ükskõik mis liigutust teed. Kõik see aitab. Aga võtab aega aastaid.
Ka minul oli sama probleem. Vasak biitseps oli 1,5cm väiksem ja ka nõrgem. Tegin tavaelus kõike võimalikku vasaku käega ja ka trennis neid harjutusi mis eraldi teha saab biitsepsile. Mõne aasta pärast oli vasak käsi suurem, ümbermõõdult. Samuti tugevam jõu poolest ja ka vastupidavam. Nii, et pidin jälle ümber ennast häälestama paremale käele.
jaanuar 23, 2006 at 6:23 p.l. #67860Marek Kalmus
MemberVäga lihtne.Sa pead ühte kätt lihtsalt järele treenima.Näiteks kui teed mingit Biitsepsi harjutust 3 seeriat siis tee nõrgema käega seeriat 4 … Või teed Tugevama käega 2 seeriat ja nõrgemaga 3…saad ikka aru mida ma öelda tahan?Lühidalt treeni mõlemat kätt edasi, lihtsalt nõrgema käega teed rohkem.Väga lihtne ja loogiline asi…kui korralikult teed siis mõnu kuuga peaks asi korras olema
jaanuar 23, 2006 at 9:35 p.l. #67894Mansel
MemberTänan soovituste eest
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.