Skip to main content

aidake…

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » aidake…

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    launcher
    Member

ma sooviks kidagi kaotada rasva koult ja tagumikultja nati ka kintsudelt, aga probleem on selles et mai tia kuidasseda teha ja mai saa jousaalis kaiia mull kuidagi vaja seda kodus teha.. aidae. andke igasugust nou kuidas rasva poletada ja kiiresti saleneda…

phoe
    Member

joo seda fättböörnerit ja karga mööda tuba ringi nagu põrguline

launcher
    Member

no aga see maksab ja mullpoleselle jaoks raha ja ma olen alaealine see pidavat alaealistele miite hia olema.

launcher
    Member

ja veel .. kaua piab inimene ööpaaeva jooksul magama noh välja puhkama..

Undionu
    Member

teatavatel eraelulistel põhjustel kadus mul söögiisu, päeval sõin ca. poole vähem kui varem ja õhtuti üldse mitte. kolme nädalaga kadus 7 kilo (97-> 90). paari kilo allavõtmiseks pole küll mingeid erilisi nippe vaja.

MEE
    Member

kasuta otsingut – küllalt seda juba arutatud

MEE
    Member

nalja nabani – sa ei saa valida KUST sa rasva põletad. See sõltub sinu geneetikast. Kasuta otsingut või loe toitumise foorumit… siis alles küsi

eintsius
    Member

Ära pärast kella 5 söö. Käi jooksmas 3x nädalas. Jookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi. Kõige efektiivsema rasvapõletuspulsi kohta on siin saidil artikleid küll-ja-küll. Hakka korralikult toituma: lisa valke rohkem menüüsse, tarbi ainult kvaliteetseid rasvu, jälgi kaloreid jne. Mine randa päikest võtma, see põletab ka nahaalust rasva. Tegutse maksimaalselt palju värskes õhus. Artikleid ja foorumi teemasi loe.

eintsius
    Member

Mida ja millal sa tavaliselt sööd argipäeviti?

joey
    Member
    vs
    Member

Jookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi.

Mis seda jooksmist asendab? Rulluisutamine? 50minutit jooksu= X min rulluisku, Palju see X olema peax

hawker
    Member

Huvitaks ennast ka, et kui palju rulluisutamine kaloreid põletab. Kodu ümber on kõik asfaltteed, jooksmine nende peal krt põrutab jalgu.

Aga “vähemalt 50 min” on liialdus. Minu teada vähemalt 25-30 min ja max 60 min peaks rasva põletamiseks õige olema, tempoga nii et pulss oleks 60-80% maksimaalsest (220 – vanus). Kõik muidugi 30 min järjest joosta ei jaksa, eriti need kelledel rasva kaotada on vaja http://www.coolrunning.com/engine/2/2_3/181.shtml on hea plaan jooksuga alustamiseks.

MEE
    Member

Jookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi.

Mis seda jooksmist asendab? Rulluisutamine? 50minutit jooksu= X min rulluisku, Palju see X olema peax

vs
    Member

Peaks endale ka need kellad ja asjad hankima… :S

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.