ai-ai-ai. ülekoormus?
- This topic has 25 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
Thom.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2006 at 12:41 p.l. #97307
daemonium
MemberTrenni pooleli jätta ma küll ei tahaks, kohe üldse mitte.Äkki nädal pausi ja siis kergemini edasi?
Soojendusega enne ja peale trenni on mul halvasti, väga ei viitsi nagu. Kui tihedalt käia siis ei ole ka järgmine päev lihased valusad.
Kui nüüd positiivselt asjale läheneda –
no vähemalt said nüüd aru,milleks soojendust vaja teha on,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2006 at 12:51 p.l. #97308gmaster
MemberThom, sa üldse selga treenid?
kui selga ei treeni ja surumiskava teed, siis ei imesta et seljas närvipõletik on…
detsember 5, 2006 at 1:37 p.l. #97313Thom
MemberSelga treenin, et selles ei saa asi kindlasti olla.
Ega see et ma 1.5 kuud ainult saalis käinud ei tähenda, et ma asjadest ei teaks eks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2006 at 1:49 p.l. #97314gmaster
Memberno põhimõtteliselt on nii, et kellelgi pole ideaalselt sirge selg, ikka on ühele v teisele poole veidi viltu, kasvõi paar mm .. ja mida rohkem viltu on, seda suurem võimalus on ka suurtel koormustel üht v teist poolt vigastada, kuna üks pool saab rohkem koormust..
correct me if i’m wrong
detsember 5, 2006 at 2:25 p.l. #97316maats
MemberSelga treenin, et selles ei saa asi kindlasti olla.Ega see et ma 1.5 kuud ainult saalis käinud ei tähenda, et ma asjadest ei teaks eks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A mis sa ise arvad, millest sul need probleemid on tulnud?
detsember 5, 2006 at 3:57 p.l. #97327ROtter
MemberMul lööb parema käe tiivakondi alla valu sisse kui suuremate raskustega rinda teen. Kas see on vähese soojenduse viga ?Viitab väga närvipõletikule. Leevendavad soojendusharjutused ja spordikreemid,-želeed.
detsember 5, 2006 at 4:42 p.l. #97334Thom
MemberVot seda millest närvipõletik tekib, seda ma tõesti ei tea.
Alguses, suures enesekindluses arvasin, et olen mingit lihast rebestanud vms.. aga selle variandi välistas arst kiiresti.
detsember 5, 2006 at 5:47 p.l. #97341ROtter
MemberVot seda millest närvipõletik tekib, seda ma tõesti ei tea.Alguses, suures enesekindluses arvasin, et olen mingit lihast rebestanud vms.. aga selle variandi välistas arst kiiresti.
Kõige sagedasem põhjus – higise nahaga minek tuule kätte või lahtise akna läheduses seismine treeningsaalis.
detsember 5, 2006 at 5:51 p.l. #97343Thom
MemberKõige sagedasem põhjus – higise nahaga minek tuule kätte või lahtise akna läheduses seismine treeningsaalis.Olin küll higise nahaga akna all, aga ainult näoga. Aga valu seljas ju. Aga tuul võis selja taha ak ulatuda loomulikult.
detsember 5, 2006 at 5:56 p.l. #97346ROtter
MemberOlin küll higise nahaga akna all, aga ainult näoga. Aga valu seljas ju. Aga tuul võis selja taha ak ulatuda loomulikult.Sa ju ei tulnud akna juurest ära selg ees, pöörasid ikka ringi.
detsember 5, 2006 at 6:37 p.l. #97352Thom
MemberSa ju ei tulnud akna juurest ära selg ees, pöörasid ikka ringi.Seda küll jah. Valu põhjus nüüd teada.
Täna tegin sinepiplaastrit, ohh seda mõnu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.