Skip to main content

aeroobne trenn, kui tihti?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » aeroobne trenn, kui tihti?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    ajudegablond
    Member

Olen aru saanud, et aeroobset trenni ei soovitata üle tunni korraga teha. Minu küsimus siis: mulle meeldib väga rattasõit ja kõndimine, kas oleks vale kaks korda päevas teha aeroobset trenni, näit. hommikul kõnd ja õhtul ratas?

Tänan

Raivo Piiber
    Member

kes ei soovita?kui sulle meeldib, siis tee ja ole ja sõida, kuid kõik oleneb ju eesmärkidest!

ROtter
    Member

1-2 päeva nädalas jäta puhkuseks ka.Isegi kui koormus ei ole eelnevalt suur olnud,tahab ka närvisüsteem puhata.

Raivo Piiber
    Member

1-2 päeva nädalas jäta puhkuseks ka.Isegi kui koormus ei ole eelnevalt suur olnud,tahab ka närvisüsteem puhata.

uups, loomulikult, mai misteik!

ajudegablond
    Member

Tänud

Arabesque
    Member

Leidsin siit otsingust viite ühele artiklile:

Kui kaua treenida? Oletame, et sulle sobib aeroobne treening pikkusega 45-60 minutit, kuid sul on palju rasva, mida põletada. Kas oleks mõttekas treenida rohkem, kui 60 minutit, et põletada isegi rohkem rasva? Vastus on kindel ei. Ja miks? Inimkeha puhul keerleb kõik ürgsete instinktide ja säästlikuse ümber. Keha ei anna midagi kergelt ja lihtsalt niisama ära ning üritab igal võimalusel energiat säästa ja just see juhtubki pärast ühte treeningtundi. Keha mõistab, et sa kavatsed minna ekstreemseks ja üritab energiat säästa. Ja seekord just rasva arvelt. Kuid kuskilt tuleb ju treeninguks energiat saada ja nüüd läheb keha viimase allesjäänud energiaallika kallale. Selleks on proteiin. Keha asub energia saamiseks lihaskudet lagundama. (Kindlasti oled märganud, kui paljud pikamaajooksjad, olles väga peenikesed ja kondised, on samaajal ikkagi pehmed.) filter.ee

Arabesque
    Member

sry, panin vale lingi. Täispika artikli leiad siit:

http://www.fitler.ee/?page=slowmotion

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.