Aeroobne trenn
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Aeroobne trenn
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
detsember 20, 2004 at 6:42 p.l. #3391
Sphinx
Membertegin esimest korda rasvapõletust ja ei oska eriti. otsisin küll foorumist aga midagi head leidnud. pulss pidi olema 120-140. mul miskipärast oli koguaeg 145-150 ja siis järsku kukkus 100-le oli seal tükk aega ning varsti jälle 150. kokku tegin 45 minti. äkki keegi teab selle asja kohta midagi kommenteerida/soovitada..?
detsember 22, 2004 at 10:05 e.l. #43482Annika Pärtel
MemberNo pulssi tulebki ju terve trenni ajal jälgida, st polar käele ja silmad sinna poole.
Kui kogu aeg oli üle normi, siis võib olla, et su aeroobne võimekus on nats madal. Võta hoogu maha, kui kõrgele tõuseb ja pane juurde, kui kukub. Nii lihtne ongi.
Kõrge pulss võib muidu tingitud olla ka väsimusest, haigusest (põletikud jne), ülekoormusest, seega võiksid aeg-ajalt hommikuti enne voodist tõusmist mõõta ära oma puhkepulsi.
detsember 22, 2004 at 10:07 e.l. #43483Annika Pärtel
MemberAa, veel.. Trenni lõpus võibki pulss kõrgemale tõusta, kui terve trenni vältel ühe tempoga lasta-seega jälgi oma pulssi kogu aeg ja pane vastavalt sellele tempot juurde või võta maha.
detsember 22, 2004 at 10:27 e.l. #43485Sphinx
Memberseda ma jälgisin jah.. hoog oli isegi väike aga püsis 150 peal. siiis järsku kukkus 100ni, lisasin hoogu aga nii ruttu üles tagasi ei läinud. eks ma vähehaaval katsetan. aga siis 150 on muidu kahjulik? või vahet pole?
detsember 22, 2004 at 10:59 e.l. #43486Tim
Memberseda ma jälgisin jah.. hoog oli isegi väike aga püsis 150 peal. siiis järsku kukkus 100ni, lisasin hoogu aga nii ruttu üles tagasi ei läinud. eks ma vähehaaval katsetan. aga siis 150 on muidu kahjulik? või vahet pole?ei ole midagi kahjulikku selles kui vahepeal anaeroobseks läheb. nt. spinning intervalis kõigub pulss pidevalt aeroobse ja anaeroobse vahel.
detsember 22, 2004 at 2:23 p.l. #43491Sphinx
Memberanaeroobne on siis madal pulss w? kas see 150 on nagu parem või sama mis 135-ga teha?
detsember 22, 2004 at 2:34 p.l. #43492iluspoiss
Membermillegipärast minu puhul see hommikul peale ärkamist pulsi mõõtmine ei toimi. Sain kuskil 80…samas õhtul enne magamaminekut sain 45. Midagi ei klapi siin…
detsember 22, 2004 at 2:48 p.l. #43493Anonüümne
GuestNo kui äratuskella peale ärkad, siis võib see pulsi tõsta või siis ka see, kui keegi unenäos sind kurikaga just taga ajas!
Kui loomulikult ärkad, siis peaks süda ikka tuurid madalal hoidma.
detsember 22, 2004 at 3:22 p.l. #43497Annika Pärtel
MemberIluspoiss– a mis kell sa magama lähed? Äkki pole välja puhanud? Kuidas mõõdad-ronid voodist üles vahepeal või nii kui luugid lahti nii mõõtur peale (viimane on tegeikult õigem, sest nii kui liikuma hakkad, tõuseb pulss)?
Minul küll hommikul pulss sinna 40 kanti, õhtul nats kõrgem (oleneb, mis trenn õhtul oli, kui jõusaalis, siis vähem, kui tants, mis iseenesest on pea terves mahus anaeroobne, siis rohkem)
Teemapüstitajale veel, et sellest pole midagi hullu, kui pulss vahepeal kõrgemale läheb. Kui vorm hea (st pulss piisavalt madal), peakski vahepeal spurte tegema-no et treenitus ka kasvaks. Samas rasvapõletuse puhul peaks jälgima, et võimalikult suur osa trennist oleks ikkagi teatud faasis.
Kui võimalik, lase endale teha koormustest, saad täpselt teada, mis faasis põletad rasva kõige paremini.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.