Aeroobne
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Aeroobne
- This topic has 29 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Janar Rückenberg.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2002 at 12:15 e.l. #194
hary
MemberKui palju aeroopset on lihaskasvule juba vastunäidustatud. Mõtlen samal päeval.
jaanuar 7, 2002 at 2:43 p.l. #27742Ott Kiivikas
MemberSee on individuaalne ja sõltub ka pulsisagedusest millega treenime. Max. pulsisagedusega treenides jõume päris ruttu selleni, et tekkib neg. effekt ehk lihase põletamine. Seevastu rahulikus tempos ei pruugi ka tunnine aeroobne tegevus anda neg. effekti. Üldjuhul kui teha aeroobset peale jõutrenni ei oleks mõttet teha üle poole tunni, kui aga eraldi päeval võib olla ka tunnine seanss.
mai 27, 2009 at 10:59 e.l. #198584ztex
MemberAga kas lihaste põletamine oleneb ka sellest, mitu korda nädalas aeroobset teha? Oletame, et teeme iga päev pool tundi, kas siis põletab rohkem lihast kui mõned päevad nädalas ainult?
mai 27, 2009 at 11:06 e.l. #198586ristokru
MemberSee on individuaalne ja sõltub ka pulsisagedusest millega treenime. Max. pulsisagedusega treenides jõume päris ruttu selleni, et tekkib neg. effekt ehk lihase põletamine. Seevastu rahulikus tempos ei pruugi ka tunnine aeroobne tegevus anda neg. effekti. Üldjuhul kui teha aeroobset peale jõutrenni ei oleks mõttet teha üle poole tunni, kui aga eraldi päeval võib olla ka tunnine seanss.Ott, kui ma teen rasket jõu trenni ja siis peale seda jooksma millal oleks õigem võtta siis sheik? Ma olen kuulnud ,et peale jõusaali jooksmine hakkab lihaseid sööma!Samas osad just käsevad joosta peale jõusaali!?
juuni 4, 2009 at 10:45 p.l. #200114xintoc
MemberMina olen nii aru saanud, et enne trenni on parem joosta. Aga vahel on peale rasket jala trenni küll mõnus natuke sörkida.
november 1, 2009 at 10:30 e.l. #231726Sakurai
MemberPeale trenni on vastik jooksma minna. Enne ikka mõnusam
november 1, 2009 at 10:31 e.l. #231727Alger025
MemberPeale trenni on vastik jooksma minna. Enne ikka mõnusam
november 1, 2009 at 11:44 e.l. #231750Mcken
MemberEnne trenni aeroobset tehes ma küll ei jõuaks pärast rauda tõsta. Peale trenni on aga hea kilt lõdvestuseks joosta
november 1, 2009 at 1:41 p.l. #231771daemonium
MemberEnne trenni aeroobset tehes ma küll ei jõuaks pärast rauda tõsta. Peale trenni on aga hea kilt lõdvestuseks joostaJaa.Kangitrenn ja jooks peale … kangitrenni kasutegur sel juhul on muidugi vapustav,
november 1, 2009 at 1:49 p.l. #231775marjasha
MemberMul tekkis sama küsimus praegu kepikõnni ja jõutrenni kohta- juba mõnda aega olen teinud tund kuni poolteist kepikõndi, siis tunnikene jõutrenni otsa. Kuna harrastan kepikõndi väga kiires tempos, siis võtab see sama palju läbi, kui sörkjooks. Kas põletan siis samuti hoopis oma lihaseid?
november 1, 2009 at 2:02 p.l. #231779R.Tamm
MemberMul tekkis sama küsimus praegu kepikõnni ja jõutrenni kohta- juba mõnda aega olen teinud tund kuni poolteist kepikõndi, siis tunnikene jõutrenni otsa. Kuna harrastan kepikõndi väga kiires tempos, siis võtab see sama palju läbi, kui sörkjooks. Kas põletan siis samuti hoopis oma lihaseid?Intensiivne treening lõhub märkimisväärselt lihaseid. Hoolimata sellest, millise treeninguga on tegemist.
november 1, 2009 at 2:10 p.l. #231782marjasha
MemberIntensiivne treening lõhub märkimisväärselt lihaseid. Hoolimata sellest, millise treeninguga on tegemist.Ehk siis ei tohiks ma neid järjest tehagi? Või peaksin mingi korraliku sheigi ära jooma peale trenni? Praegu olen söönud nt 250g kohupiima kookoshelveste ja hapukoorega… paari tunni pärast korralikuk söök
november 1, 2009 at 2:47 p.l. #231790R.Tamm
MemberEhk siis ei tohiks ma neid järjest tehagi? Või peaksin mingi korraliku sheigi ära jooma peale trenni? Praegu olen söönud nt 250g kohupiima kookoshelveste ja hapukoorega… paari tunni pärast korralikuk söökSelliselt toimides läheb treening liiga pikaks. Kui mõlemad treeninguosad on veel lisaks kestusele (väga) intensiivsed, siis seda enam on selline variant ebasoovitav.
Toitumine on küll määrava tähtsusega, aga üks võiks teist ikka toetada, mitte üksteise puudujääke mingil määral kompenseerida. Sinu trennijärgne pala on küllaltki OK. Selle asemel sheiki nt vadakukonsentraadist teha pole vaja.
Lisada võiksid trennijärgselt aga süsivesikuid (tatar) ja hapukoore ja kookoshelvestega sellisel juhul ära väga “lahkelt” ümber käi. Kui aga su päevamenüü on hetkel sätitud nii, et süsivesikuid üleüldse väldid, siis on natuke teised lood. Kui süsivesikud ikka sees, siis võimalikult vahetult peale trenni.
november 1, 2009 at 2:49 p.l. #231791matroxx
Memberintensiivne treening ei lõu midagi märkimisväärselt lihaseid juhul kui just koguaeg aeroobset ei tehta.
vaata parimad sprintereid ei saa öelda et nagu pisikesed oleksid.
november 1, 2009 at 2:56 p.l. #231793marjasha
MemberSelliselt toimides läheb treening liiga pikaks. Kui mõlemad treeninguosad on veel lisaks kestusele (väga) intensiivsed, siis seda enam on selline variant ebasoovitav.Toitumine on küll määrava tähtsusega, aga üks võiks teist ikka toetada, mitte üksteise puudujääke mingil määral kompenseerida. Sinu trennijärgne pala on küllaltki OK. Selle asemel sheiki nt vadakukonsentraadist teha pole vaja.
Lisada võiksid trennijärgselt aga süsivesikuid (tatar) ja hapukoore ja kookoshelvestega sellisel juhul ära väga “lahkelt” ümber käi. Kui aga su päevamenüü on hetkel sätitud nii, et süsivesikuid üleüldse väldid, siis on natuke teised lood. Kui süsivesikud ikka sees, siis võimalikult vahetult peale trenni.
Tänud mõistliku kommentaari eest
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.