Skip to main content

Aeroobika suvelaager

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Aeroobika suvelaager

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Suvelaager saab kindlasti lahe olema – välja neist umbsetest saalidest.

Samas ei tohiks ka probleemi tulla sellega, et keegi sulle varba peale astub(mitte, et mul naelakastid oleks, mõni lihtsalt satub vahel liiga hoogu, ükskord sain jalaga otsa ette, ega see aeroobika nii süütu ala polegi) -vabas õhus ju ruumi kui palju.

Kui ainult ilmad alt ei veaks.

Anneli
    Member

Arvatavasti tuleb palju uusi ja huvitavaid inimesi kokku, saaks ka sõprade ring-konda laiendada.

Kõikaeroobika suvelaagrisse – suvega saledaks!

annika
    Member

Kuulsin, et sinna enam nii palju vabu kohti polegi, nii et kes veel huvi tunneb, kiirustage! Ise olen kindel mineja ja ootan juba kannatamatult.

Anonüümne
    Guest

Olen kuulnud jah sellest suvelaagrist(tunnen isegi huvi) aga üldisem info selle kohta puudub – kas keegi oskaks veidi valgustada.

Tahaks paremini kursis olla. Suvel niisama logelemise ajal võiks tõesti mõni aeroobikat teha – igati kasulik.

annika
    Member

Üldinfot laagri kohta saad http://www.aeroobikafestival.ee kuid täpsem kava pannakse paika kusagil juunis.Nii palju on räägitud, et tuleb erinevaid trenne, loenguid ja lihtsalt mõnusat koosolemist. Kestab 3 päeva, maksab 1500kr ja hind sisaldab kogu programmi, ööbimise, 3x päevas süüa jne. Tasun tulla igal juhul!

Anonüümne
    Guest

Olen sulle igati tänulik selle info eest!

Edukat edaspidist treenimist!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.