AC-C kõrvalmõjud
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » AC-C kõrvalmõjud
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2008 at 10:19 e.l. #13108
Dr Balancer
MemberHakkasin siis ka AC-C-d manustama enne ja peale trenni. Võibolla kujutan ette midagi omale, aga igatahes peale selle toote kasutamist on tekkinud järgnevad mured: 1) Unehäired. Hommikul ärkan väga vara ja enam ei uinu 2) Aegajalt valud südame piirkonnas ja kerge südamepekslemine.
On kellegil veel taolisi nähte esinenud selle tootega?
märts 31, 2008 at 10:31 e.l. #148112Bonsuna
MemberHakkasin siis ka AC-C-d manustama enne ja peale trenni. Võibolla kujutan ette midagi omale, aga igatahes peale selle toote kasutamist on tekkinud järgnevad mured: 1) Unehäired. Hommikul ärkan väga vara ja enam ei uinu 2) Aegajalt valud südame piirkonnas ja kerge südamepekslemine.On kellegil veel taolisi nähte esinenud selle tootega?
Sa jätsid ju mainimata, et peale ärkamist jood sa alati kohvi konjakiga. See su nähtude peamini põhjus. Tavaliselt just nii juhtubki. Kui inimene kes ennast siiani on suht ebatervislikult kohelnud, hakkab kas siis tervislikult toituma või ükskõik mida kasulikku oma füüsise parandamiseks teeb, tundma ennast esmalt kehvalt. Vanad harjumused nõuavad oma ja teevad organismis mürglit.
Tegelt muidugi nali, aga mingi tõetera selles on. Endal selliseid kõrvalmõjusid esinenud ei ole ja kommenteerida ei oska. Kui aga jah kellelgi veel midagi taolist on esinenud siis andke teada.
märts 31, 2008 at 10:37 e.l. #148115undisputed
MemberHakkasin siis ka AC-C-d manustama enne ja peale trenni. Võibolla kujutan ette midagi omale, aga igatahes peale selle toote kasutamist on tekkinud järgnevad mured: 1) Unehäired. Hommikul ärkan väga vara ja enam ei uinu 2) Aegajalt valud südame piirkonnas ja kerge südamepekslemine.On kellegil veel taolisi nähte esinenud selle tootega?
Seoses sellega, et päike tõuseb järiest varem, siis ärkad ka varem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 10:52 e.l. #148118Dr Balancer
MemberSa jätsid ju mainimata, et peale ärkamist jood sa alati kohvi konjakiga. See su nähtude peamini põhjus. Tavaliselt just nii juhtubki. Kui inimene kes ennast siiani on suht ebatervislikult kohelnud, hakkab kas siis tervislikult toituma või ükskõik mida kasulikku oma füüsise parandamiseks teeb, tundma ennast esmalt kehvalt. Vanad harjumused nõuavad oma ja teevad organismis mürglit.Tegelt muidugi nali, aga mingi tõetera selles on. Endal selliseid kõrvalmõjusid esinenud ei ole ja kommenteerida ei oska. Kui aga jah kellelgi veel midagi taolist on esinenud siis andke teada.
Jah Kohv+konjak on alati olnud mu hommikune ärataja. Nüüd aga tundub, et AC-C-on veel palju võimsam ärataja, sest olen juba kell 4 hommikul üleval nagu naksti. Ega ma polegi 100% kindel, et ACC-l neid muresid mul tekitab. ACC laksab tõesti, annab trenniks energiat (Y). Kiiduväärt toode kahtlemata. Kavatsen edasi panna ka, eks näis mis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2008 at 11:18 e.l. #148122ROtter
Seda nähtust nim. vananemiseks.
märts 31, 2008 at 3:44 p.l. #148162Gym
Mul sama lugu, et ärkan nüüd lambist varem üles ja olen ka tundnud südame piirkonnas kerget valu vahest.
märts 31, 2008 at 3:52 p.l. #148165Janar Rückenberg
MemberÜldiselt ega see väga jama ei olegi, AC – C on küll supertoode, kuid päevadel, mil seda enne trenni tarbin on garanteeritud, et öö on rahutu. Täpselt sama teema on NOX – iga, NOX annab tunda veel eriti võimsalt. Valusid südames pole seoses nende kasutamisega tundnud!!!
märts 31, 2008 at 5:00 p.l. #148170AlanBStard
Moderatorpäevadel, mil seda enne trenni tarbin on garanteeritud, et öö on rahutu.Vanarahva tarkus teab rääkida, et siis pidi varsti neid va pisikesi oskareid tulema nagu kihulasi.
märts 31, 2008 at 5:52 p.l. #148176Kaspar90
MemberMinul näiteks, kui MV Spordiklubis oli Mareki poolt toote presentatsioon, siis peale topsi võtmist hakkasid huuled kuidagi väga imelikult kihelema. Juu olen ma sealt teatud aine suhtes allergiline, suurim tõenäosus ehk ongi beeta-alaniin. Proteka ega kreatiini vastu kõrvalmõjusid olnud ei ole.
aprill 3, 2008 at 10:04 p.l. #148652AlanBStard
ModeratorMinul näiteks, kui MV Spordiklubis oli Mareki poolt toote presentatsioon, siis peale topsi võtmist hakkasid huuled kuidagi väga imelikult kihelema. Juu olen ma sealt teatud aine suhtes allergiline, suurim tõenäosus ehk ongi beeta-alaniin.Beeta-alaniin paneb närviimpulsid juhuslikult vallanduma. Väljendub kihelusena. Ei mingit allergiat.
aprill 4, 2008 at 6:09 e.l. #148664Annika Pärtel
MemberTarbin ja magan nagu nott. Huuled kihelevadki natuke peale tarbimist, nii peabki olema.
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.