AC-C + HT-R tarbimine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » AC-C + HT-R tarbimine
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
maddenftw.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2009 at 4:31 p.l. #15108
maddenftw
MemberTervist, oleks vaja informatsiooni selle combo kohta.
Mis joogiga keegi AC-C’d tarbinud on, kuna sellel on eriti rõve maitse..?
Ning pakendi peal ei ole ka kirjas mitu korda päevas ning palju gramme vaja võtta.
Kuskilt lugesin, et AC-C enne ning HT-R peale trenni, kuid kas see ka õige on ei oska õelda.
Kõige tähtsam – Kas need ka asjalikud on või raha raiskamine:P ?
märts 24, 2009 at 5:36 p.l. #188130ants16
MemberTervist, oleks vaja informatsiooni selle combo kohta.Mis joogiga keegi AC-C’d tarbinud on, kuna sellel on eriti rõve maitse..?
Ning pakendi peal ei ole ka kirjas mitu korda päevas ning palju gramme vaja võtta.
Kuskilt lugesin, et AC-C enne ning HT-R peale trenni, kuid kas see ka õige on ei oska õelda.
Kõige tähtsam – Kas need ka asjalikud on või raha raiskamine:P ?
Olen ise HTR tarbinud ja suht rahule jäänd isegi.
Tahaks nüüd AC-C proovida, mis on kummagi plussid/miinused? Tahaks just jõudu ja vastupidavust suurendada.
märts 25, 2009 at 8:58 e.l. #188216KennyLumiste
MemberMis joogiga keegi AC-C’d tarbinud on, kuna sellel on eriti rõve maitse..?Ning pakendi peal ei ole ka kirjas mitu korda päevas ning palju gramme vaja võtta.
Täitsa juhuslikult leidsin siit sellise info:
Kasutamine: AC-C:d võetakse enne treeningut 30-40 grammi segatuna 3-4 dl vedelikuga, näiteks mahla või veega.
AC-C:d sobib eriti hästi kasutada koos HT-R või MUSCLE+ taastusjookidega: AC-C 60-90 minutit enne treeningut ja HT-R või MUSCLE+ kohe pärast treeningut.OK, see selleks.
Olen kasutanud nii ACC`d kui ka HTR`i. Hetkel neid enam ei osta.
ACC puhul soovitan kõrvale süüa ühe banaani, siis ei ole laimi maitse nii tugevasti tunda ja kui pole enne trenni söödud, siis abiks seegi.
HTR asendasin RECO2`ga, kuna milleks osta kallim taastusjoogipulber, kui saab ka soodsama tootega hakkama ning RECO2`l on süsivesikuid 59 g ja valke 32 g.
lihtsalt vastuseid on tulnud juba üksjagu, teeme mõningad põhitõed selgeks.1) Treeningjärgse shakeiga me ei tõsta ega langeta kehakaalu – see sõltub ikkagi ööpäevasest kulutusest ja tagasisöödava energia suhtest.
2) Treeningjärgse taastusjoogi mõte on eelkõige taastada energiavarud ja peatada katabolism ehk lihaste lagundamine
3) Treeningjärgse taastusjoogi süsivesikute ja valkude suhe peas olema 2:1 või 3:1 süsivesikute kasuks.
4) Ostes valgubaasil toote lisa sinna alati süsivesikuid
5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)
6) Klassifitseering mass, dieet , taastus – see on lihtsalt vajalik, et inimesed paremini orienteeruksid ja ei oleks üks suur hunnik ühesuguseid tooteid, põhimõte on üks, parem taastumine (treening määrtleb ära selle, milline see tulemus saab olema, kes tõstab hakkab rohkem tõstma, kes jookseb muutub vastupidavamaks jne.)
Paljud siin räägivad, et vot selle või teise tootega on jäädud rahule aga mis on olnud tegelikult see tulemus, millega rahule jäädakse?
Omast kogemusest ütlen, et taastusjooki on soovitav kasutada. Miks?
Kui ma pole taastusjooki tarbinud peale trenni, siis järgmine päev on lihased valusad, isegi need vähesed, mis mul on.
Olen proovinud ka erinevaid pre-workout tooteid, ütlen ausalt, pole veel mina ühtegi toodet leidnud, mis annaks trenniks särtsu sisse nagu nende toodete reklaamides kirjas.
Ainukene asi, mis natukenegi on mõjunud, on beeta-alaniin. Trenni alguses lühiajaliselt on tunda mõningast kihelemist kehas.
märts 25, 2009 at 9:00 e.l. #188220maddenftw
MemberOlen ise HTR tarbinud ja suht rahule jäänd isegi.Tahaks nüüd AC-C proovida, mis on kummagi plussid/miinused? Tahaks just jõudu ja vastupidavust suurendada.
AC-C miinus on kindlasti selle halb lahustuvus ning maitse, kuid jõudu annab küll juurde.
Aga võiks rohkem vastukaja saada nende ainete kohta, ehk siis vastuseid mu küsimusele..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.