AC-C – Anti-Catabolic Combo
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » AC-C – Anti-Catabolic Combo
- This topic has 53 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Arx07.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2009 at 8:54 e.l. #234311
Arx07
MemberEsimene doos täna siis ACC-d võetud.Peaks mainima et veega ei olenud tõesti kõige meeldivam maitse (meenutas neid 90-ndate kohalike pähkli valgu segusid + laim) aga mehed ei nuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõber jõi granaatõuna mahlaga ja talle sellisel juhul maitse meeldis.
On kellegil veel “retsepte” millega segades maitse meeldivam?
Olen ka proovinud granaatõunaga, ei meeldinud. Igast mahladega proovisin, ei meeldinud mulle küll kuidagi, veega oli kõige joodavam minu arust, teised maitsed lihtsalt võimendasid veel seda rõvedat maitset minu arust. Aga noh maitse asi, olen kuulnud, et ananassimahlaga meeldib osadele…
Kuidas muidu mõjus siis AC-C kah?
november 13, 2009 at 6:12 p.l. #234412sukisuki
MemberOlen ka proovinud granaatõunaga, ei meeldinud. Igast mahladega proovisin, ei meeldinud mulle küll kuidagi, veega oli kõige joodavam minu arust, teised maitsed lihtsalt võimendasid veel seda rõvedat maitset minu arust. Aga noh maitse asi, olen kuulnud, et ananassimahlaga meeldib osadele…Kuidas muidu mõjus siis AC-C kah?
Ei teagi – kibelust eriti ei tundnud – aga higi voolas rohkem kui muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja korra nägin tähekesi ka viimaste korduste ajal, samas suurt üle pingust ei tundnud.
Võiks öelda et see trenni eelne ACC oli suht ok – säuh sisse ja valmis (nagu viina võtaks)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Treening järgne (olen harjund nautima HTR maasika keelt alla viivat koksi) vot see oli katsumus, esiteks ta jäi suht paks (min. 170 g jahu sees) + see maitse. Arvasin et maasikas + malto leevendab seda aga ei. Pigistasin sisse – nagu oleks mannasuppi söönud. Mingi 5+ sõõmu. Lõpu loputasin sheikeri duzzi all veega üle ja üritasin selle ka ära juua aga ei suutnud ja puristasin põrandale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas mul usku sellese komposse on ja egas elu peagi kerge olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aa rsk kuidas nad ei suuda seda maitset paremaks teha …november 13, 2009 at 6:28 p.l. #234416Arx07
MemberMuidu HT-R sisaldab ka ju Maltot, aga mitte dextro’t, kiiresti imenduvaid süsikaid oleks kah ju vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 7:50 p.l. #234431sukisuki
MemberMuidu HT-R sisaldab ka ju Maltot, aga mitte dextro’t, kiiresti imenduvaid süsikaid oleks kah ju vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1:1?
november 16, 2009 at 6:33 p.l. #235053sukisuki
MemberTäna siis sai teine doos võetud.
Trenni eelne koks (ACC 30-40g +vesi) on ikka lapsemäng aga see trenni järgne

Panin siis täna 1/2 süsivesiku kogusest viinamarjasuhkrut ja …. ropsist sai magus rops. Kulistasin sisse aga tundub et hakkan ACC ainult trenni eelselt kasutama .
Poleks ise ka arvand et nii nõrk olen aga ei suuda seda ködi sellises koguses sisse ajada.
Või oleks mingi võimalus nii et vahetult peale trenni HTR + süsikad ja miski aeg hiljem ( ntx 30-60) min ACC?
november 16, 2009 at 6:44 p.l. #235055runts
Membermiks sa seda peale trenni nii meeleheitlikult sisse tahad ajada? 2007a.põhjendus oli et beeta-alaniini ei olnud eraldi, aga nüüd?
november 16, 2009 at 6:57 p.l. #235059timo116
MemberAC-C ongi ju ainult enne trenni manustamiseks, ei pea küll ilmtingimata, aga hea on, peale võtad proteiin+süsikas..
november 22, 2009 at 2:59 p.l. #236252Pents
MemberAC-C maitse on tõesti jälk..pool pakki andsin sõbrale ja tal see siiamani alles
november 22, 2009 at 3:26 p.l. #236259Arx07
MemberMa siin ennist mainisin, et hakkasin AC-C asemel Reflex Tri-Matrix võtma, nüüd kui kuskil ~10 annust on võetud saan väita kindlalt, et Reflexi trennieelne toode on ikka selgelt parem(eelkõige maitse pärast)! Ainuke asi, et Tri-Matrix ei sisalda valku, aga seda vast ei olegi vaja kui paar tundi enne trenni korraliku sööma on korda saadetud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.