AC-C
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » AC-C
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 18 years, 8 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
juuni 12, 2007 at 5:45 e.l. #10976
erki
MemberTere Ott,
Hetkel kasutan Whey 3-me ja Dextot, kuid kas on mõtet kasutama hakata enne trenni AC-C-d ? Nagu tutvustusest lugesin soodustab vereringet ja on ka üldiselt kasulik , annab korraliku efekti juba trenni ajal. Kas tegu on lihtsalt toote promomisega või tasub proovida. Hetkel olen kolm aastat trenni teinud.
ette tänades
Erki
juuni 12, 2007 at 6:11 e.l. #117356Annika Pärtel
MemberVahemärkusena mainiks, et AC-C on üks müüdavamaid tooteid hetkel. Paljud, ka väga tegijad treenijad/võistlejad kasutavad ja kiidavad. Toimet on TUNDA, erinevalt paljudest teistest toodetest– peale manustamist hakkab keha nö kihelema. Järelikult toimib!
Ise olen ka proovinud, aga hetkel tarbib seda meie peres peamiselt Joker. Teine kott juba läheb, ju ta siis on tulemusega rahul.
juuni 12, 2007 at 8:08 e.l. #117365Gunnar
MemberVahemärkusena mainiks, et AC-C on üks müüdavamaid tooteid hetkel. Paljud, ka väga tegijad treenijad/võistlejad kasutavad ja kiidavad. Toimet on TUNDA, erinevalt paljudest teistest toodetest– peale manustamist hakkab keha nö kihelema. Järelikult toimib!Ise olen ka proovinud, aga hetkel tarbib seda meie peres peamiselt Joker. Teine kott juba läheb, ju ta siis on tulemusega rahul.
ma hetkel tarbin seda(umbes pool kotti on söödud) ja ei tunne peale manustamist mingit kihelemist,ega midagi.Ja jõud kasvab samamoodi nagu ennegi.Mingit kohe tuntavat vahet küll ei ole märganud.
juuni 12, 2007 at 8:26 e.l. #117369joey
MemberTere Ott,Hetkel kasutan Whey 3-me ja Dextot, kuid kas on mõtet kasutama hakata enne trenni AC-C-d ? Nagu tutvustusest lugesin soodustab vereringet ja on ka üldiselt kasulik , annab korraliku efekti juba trenni ajal. Kas tegu on lihtsalt toote promomisega või tasub proovida. Hetkel olen kolm aastat trenni teinud.
ette tänades
Erki
loe Oti blogi, kuidas see ta peal toimib.
juuni 12, 2007 at 8:27 e.l. #117370scorpion666
MemberMa ise söön ka ja pean märkima, et endal hakkab peale manustamist keha nö kihelema nagu aktivist mainis, kuid saavutuste osas sõna veel ei võta kuna ei ole teda veel eriti palju tarbinud.
juuni 12, 2007 at 10:36 e.l. #117384MEE
Memberise tarbin ka 40gr enne ja pärast trenni. Tunda on! Aga mis puutub tulemustesse siis mul kiirendab taastumsit tohutult, st pärast 30km uisutamist jõutrenn järgi
juuni 12, 2007 at 8:41 p.l. #117441Kreks
MemberMis asi see muidu üldse on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 12, 2007 at 9:10 p.l. #117443Capricorn
MemberMis asi see muidu üldse on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.