Nii siis eile olin jõusaalis , ja proovisin teha jõutõmmet 110 kiloga, läks ära , kuid kui koju jõudsin siis oli tunda et seljalihas oli haiget saand , mis tuleks teha et selja lihas taastuks kiiremini. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
või siis kohe liiga suur raskus, kui oled jõusaaliga alles alustanud. Mina saan oma seljavaludest ( lihasvalud ) üle rippudes, minu puhul väga efektiivne.
aga arvan jah, et kui sa ütlesid “110 läks ära”, siis tuli see napilt, seega vedas tehnika alt upitades seda üles.
või siis kohe liiga suur raskus, kui oled jõusaaliga alles alustanud. Mina saan oma seljavaludest ( lihasvalud ) üle rippudes, minu puhul väga efektiivne.
aga arvan jah, et kui sa ütlesid “110 läks ära”, siis tuli see napilt, seega vedas tehnika alt upitades seda üles.
jah suht nappilt ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mul juba selg poole parem täna läksin jõusaali ja tegin korraliku soojenduse ja venituse ja rippusin suht palju, selg on tunduvalt parem. tänan soovituse eest