See kas sa kasutad kreatiini või ei see minu arust väga ei tohiks rolli mängida. Rasva ta ju juurde ei anna. Toitumise kohapealt kui sa tahad nn. kuivendada siis toitumine peab olema alakaloraazis. Suurenda aeroobse trenni osakaalu.
Kreatiin ja kuivus ei käi väga kokku – teatavasti siis kreatiin seob lihastesse vett ja esialgu võid tunduda pisut ümaram.
Eraldi toitumiskava pole vaja, sest rasva ta juurde ei anna. Võid vana toitumiskava edasi kasutada. Rasva põletamiseks peaks kaloraas pisut miinues olema.
Kreatiin ja kuivus ei käi väga kokku – teatavasti siis kreatiin seob lihastesse vett ja esialgu võid tunduda pisut ümaram.
Eraldi toitumiskava pole vaja, sest rasva ta juurde ei anna. Võid vana toitumiskava edasi kasutada. Rasva põletamiseks peaks kaloraas pisut miinues olema.
Kusagil 10% on enamvähem okei.
Tänan et sa mind parandasid. Kuid pole vaja kõike korrata mida mina juba öelnud olen, kuigi see-eest kordamine on tarkuse ema.
Milline toidukava sobib kreatiini tarvitamisega? Väga huvitav lähenemine. Kreatiin on TOIDULISAND. Kas sa algul paned paika toidulisandid ja siis hakkad mõtlema, kuidas normaalset toitumist nii sättida, et see toidulisanditega sobiks? Vastupidi ei peaks see protsess käima sinu arvates?