Skip to main content

Abi paluks.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Abi paluks.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    snaaba
    Member

Et siis milline toidukava soviks ilusti kreatiini tarvitamisega ….

sooviks sellist , et nh , sellist rasvamassi enam eriti ei tuleks , et nüüd võiks nagu kuivatada end vms.

( loodan , et saate aru )

tänud .

MWEchamp
    Member

See kas sa kasutad kreatiini või ei see minu arust väga ei tohiks rolli mängida. Rasva ta ju juurde ei anna. Toitumise kohapealt kui sa tahad nn. kuivendada siis toitumine peab olema alakaloraazis. Suurenda aeroobse trenni osakaalu.

jokk
    Member

Kreatiin ja kuivus ei käi väga kokku – teatavasti siis kreatiin seob lihastesse vett ja esialgu võid tunduda pisut ümaram.

Eraldi toitumiskava pole vaja, sest rasva ta juurde ei anna. Võid vana toitumiskava edasi kasutada. Rasva põletamiseks peaks kaloraas pisut miinues olema.

Kusagil 10% on enamvähem okei.

MWEchamp
    Member

Kreatiin ja kuivus ei käi väga kokku – teatavasti siis kreatiin seob lihastesse vett ja esialgu võid tunduda pisut ümaram.

Eraldi toitumiskava pole vaja, sest rasva ta juurde ei anna. Võid vana toitumiskava edasi kasutada. Rasva põletamiseks peaks kaloraas pisut miinues olema.

Kusagil 10% on enamvähem okei.

Tänan et sa mind parandasid. Kuid pole vaja kõike korrata mida mina juba öelnud olen, kuigi see-eest kordamine on tarkuse ema.

jokk
    Member

Tänan et sa mind parandasid. Kuid pole vaja kõike korrata mida mina juba öelnud olen, kuigi see-eest kordamine on tarkuse ema.

Eks ta ole. Eks ma vabandan, kui riivasin su tundeid. Nimelt vahel avan mõne teema ja tab jääb avatuks ja siis hiljem otsustan kirjutada.

Milline toidukava sobib kreatiini tarvitamisega? Väga huvitav lähenemine. Kreatiin on TOIDULISAND. Kas sa algul paned paika toidulisandid ja siis hakkad mõtlema, kuidas normaalset toitumist nii sättida, et see toidulisanditega sobiks? Vastupidi ei peaks see protsess käima sinu arvates?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.