Abi paluks!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Abi paluks!
- This topic has 44 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
x2t123.
-
AutorPostitused
-
mai 14, 2008 at 8:05 e.l. #153992
Hi
MemberSihi nina…töötab:DInimene on puruks ninaga veel töövõimeline, aga kui lüüa maksahaak, kolmnurka või lõuga siis peaks see mõneks ajaks olukorra ära lahendama.
mai 15, 2008 at 7:16 p.l. #154184Madz
MemberAga nüüd ma küsiks sellise küsimuse, kus kaklus võib toimuda ja kas kaklus toimub üks-ühele ilma teiste vahele sekkumiseta? Kui on mingi kamp ka kohal(arvatavasti on), siis kas nad on sinu sõbrad või tema(juhul, kui tema siis pakun, et sulle sõidetakse kambaga lõuga, kui tema peaks alla jääma või antakse kohe)? Hinda oma positsiooni kambas ja mõtle natuke kaklusest kaugemale, sest juhul, kui sina jääd alla, siis läheb nats jamaks jne.Ei tuleks kamp peale, sest mingi kamp suuremaid tüüpe oleks seal, et kaklust vaadata, ei tea mis rahuldust nad saavad sellest.
mai 15, 2008 at 8:29 p.l. #154204Hellboy
MemberEi tuleks kamp peale, sest mingi kamp suuremaid tüüpe oleks seal, et kaklust vaadata, ei tea mis rahuldust nad saavad sellest.Igal spordi üritusel peavad olema pealtvaatajad ja kommentaatorid. “Isade” kohal olek sellisel üritusel on tähtis, kes muidu seal tarka panevad ja kõvemad mehed on.
mai 16, 2008 at 6:19 e.l. #154261Achmed
MemberKaks võimalust:tee talle kuidagi selgeks,et tal ei ole mõistusega kõik korras või anna talle ikka korralikult üle tahi.
mai 16, 2008 at 6:58 e.l. #154268opusx
Membereks meil kõikidel lapsepõlves olnud neid probleeme …siis vastasin ka mina igale väljakutsele…asi oli uhkuses ja ega varajases nooruses mõistust piisavalt pole. mehest saab mees ikka palju hiljem. elukogemus näitab, et parim on probleemseid inimesi lihtsalt külmalt ignoreerida. ära räägi inimesega ja isegi ära silma vaata. kui kohtud siis tee mida teed ja ignoreeri lihtsalt. esimene “comoon” või väljakutse on alati pilk ja silmavaade. ainult väga kogenud tänavakaklejad võivad lambist lüüa…nagu näiteks jalkahuligaanid…üldjuhul paned tähele, et inimene jahtub kui teda ignoreerid..
aga kui tõesti midagi juhtub siis turvalisein koht võitluseks on lähedal nii et ta ei saa lüüa jalaga ja otse käelöögiga. siis kasutad küünarnukke ja põlvi. ründama peab kohti kus lihased ei kasva..kerad, päikese kolmnurk, nina, kõrisõlm. selle viimasega pead olema eriti ettevaatlik. käsitsivõitlus on eelkõige kontrollitud agressiivsus. leia sõber kellega trenni koos teha. proovi full contact sparringut
mai 27, 2008 at 11:10 e.l. #155635x2t123
Memberok, all shit aside – probleem on tegelikult tõsine... tead enda kogemus on selline, et ega selles vanuses tänaval polegi võimalik rääkida võitlusest. Pigem on see nö ellujäämiskursus. Võin öelda niipalju, et ega sa siin foorumis ega mujal paari päevaga lööma ei õpi – thats for sure. Sa saad loota vaid ühele faktorile mis tänaval mängib rolli – iseloomule. Oskad lüüa v ei.. lihtsalt ei anna alla. Parim viis murda ärplejate iseloom on neile vastu haiget teha, isegi kui see pole niivõrd professionaalne ning energiasäästlik eesmärgipärane vastase kahjutuks tegemine.
Ma ei saaks sulle seda soovitada, kuna see on ebaseaduslik aga ise olen oma varasemas nooruses vastavalt olukorrale kasutanud igast asju mis käe alla jäävad. Betoon teeääred, kaikad, tellised, aed- see kõik eeldab vastavat ohtlikkuse taset !!
Politseisse mõtet minna pole: esiteks nad ei tee midagi ja teiseks on hiljem palju keerulisem oma staatust seltskonnas hoida, kuna sa oled minetanud oma probleemilahendamisevõime.
Las ma pakun – tegu on väikelinnaga?
unustasid veel noa, kirve ja mootorsae
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nendega saab ka edukalt tänavatel hakkama.oh ja veel mis löökidesse puutub. kui mõlemad on oskamatud… siis lööks mina kõrri… sinna ei jää märki ja ei tule jamasid ja endal pole halb tunne pärast. ja sinna on lihtsam tabada kui pähe sest pea liigub kiirem eest ära
ja sinna pole vaja kõvasti lüüa. JA VIIMAKS: kuradi halb on olla kui kõrri saad laksu:)mai 27, 2008 at 11:21 e.l. #155637MEE
Memberunustasid veel noa, kirve ja mootorsae
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nendega saab ka edukalt tänavatel hakkama.
oh ja veel mis löökidesse puutub. kui mõlemad on oskamatud… siis lööks mina kõrri… sinna ei jää märki ja ei tule jamasid ja endal pole halb tunne pärast. ja sinna on lihtsam tabada kui pähe sest pea liigub kiirem eest ära
ja sinna pole vaja kõvasti lüüa. JA VIIMAKS: kuradi halb on olla kui kõrri saad laksu:)külmrelvi ma ei hakanud üldse mainima, kuna nende kandmine on illegaalne. Mis puutub kõrri löömist siis minu teada see küll nii ohutu tegevus pole kui Sa kirjeldada püüad.
mai 27, 2008 at 2:48 p.l. #155667Pihiisa
MemberVaata http://youtube.com/watch?v=D3K-mrlYG7Y , peaks õpetama ikka.
mai 27, 2008 at 4:29 p.l. #155675Vägivaldur
Memberoh ja veel mis löökidesse puutub. kui mõlemad on oskamatud… siis lööks mina kõrri… sinna ei jää märki ja ei tule jamasid ja endal pole halb tunne pärast. ja sinna on lihtsam tabada kui pähe sest pea liigub kiirem eest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja sinna pole vaja kõvasti lüüa. JA VIIMAKS: kuradi halb on olla kui kõrri saad laksu:)Mis udujutt see on. Kui lööd teisele kõrri, siis ei tule jamasid ja pole halb tunne?! Vaevalt, et sinna ka lihtsam tabada on kui vastu pead.
mai 27, 2008 at 6:14 p.l. #1556924Qlimax
MemberKui see sinu vastane on 2 kuud kickboxis käinud, siis ei saa sa teda mingil juhul kõrri lüüa, sest tema juba teab, et lõuga hoitakse all.
mai 27, 2008 at 6:47 p.l. #155699Grizly
MemberEi tea mis teema siin kevadel on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1 tahab ise anda, teine tahab kaitsta andjate eest. Jalaga löömine tänavakakluses näkku tundub 1 kõige mõtetumaid asju (jalg püütakse tavaliselt kinni vms) ja ka kõik need muud asjad… lihtsalt tuleb anda nii nagu tuleb, sest sa ei saa hakata mõtlema ju, et nüüd ma löön nii ja nüüd teistmoodi (usu tänavakakluses on adrenaliin nii laes, et ise ka eriti aru ei saa mis teed) Niisiis, minu soovitus oleks rääkida niisama ja olla valmis kui ta järsku lööb ( eeldades et sa ütlesid et ta kakleb nö inetult) ja siis nii palju vastu lasta kui vaja….tuleb vaadata et hoogu ei lähe nagu selles teises teemas(mure löögiga) video oli.PS! üleüldse tundub et enamus on seal laulust ” mees sa ei tea”

seal ka sõnad ju et rinnalt läheb 180 jne
ja noh eks see elustiil nii kujuneb.mai 28, 2008 at 9:39 p.l. #155828x2t123
Memberkui te mind omada püüata siis toetuge faktidele mitte oma arvamusele. sest arvamusi on nii palju kui on inimesi. vaidlemisel pole lihtsalt mõtet. nt tooge mulle näide kus 2 kuud kickboxinud tüüp hoiab lõuga all tänavakakluses vms. nojah mee, kõrrilöömine pole võibolla 100% ohutu, aga ma arvan et kümneid kordi ohutum kui raudkangiga või aialipiga peksmine, või mis sul seal nimekirjas veel oli.
Grizly, mõistlik jutt.
juuni 16, 2008 at 11:16 e.l. #157883taagents
MemberKui ta on umbes pool aastat käinud kuskil kickpoxis siis ei tee se temast kickerit vaid tal läheb 1,5 aastat et ennas kuskile arendatada ja kuskile maale jõudu… aga sa peaks keskenduma ja selle asjaga ühele poole saama sest kui mida kauem sa siisn foorumis aru pead seda kaugemale ta areneb… kui sul v6hma on siis katus talle hiigel seera sisse lennata et ta pausi ei saaks.. siis kaob ta keskendumine ja kui väga hea seeria on siis isegi tuleb se nokout ära ürita talle jalaga pähe lüüia sest mida körgemale seda aeglasemalt… ja kuna sa kuskil trennis pole käinud siis ei soovitaks ühtegi puusalst kõrgemale löööki kui just keegi sulle õpetanud pole või ise õppinud front kicki…
mul kül ei ole mingit hulle kalkus ekstaasi ja oskust aga minujaoks on kaklemine fantaasia elluviimine ….vaata m6nda videot ja lihtsalt usu et sa saad sellega ka ise hakkama…
palju õpetavaid videosi leiad kui paned youtubi otsingusse : Human Weapon
juuni 16, 2008 at 12:34 p.l. #157895-rocky-
Memberkui sul on jõudu rohkem, aga võtteid eriti ei oska, siis pead lööma kõige nõrgematesse kohtadesse;
näiteks südameauku, sinna lüües võib juba suht nõrk löök võtta rajalt maha( st pikali, ajab sekunditeks segadusse)
või “kolmnurga” alla täpselt. Muidugi on ka kolmnurka hea lüüa,
aga kui ta selline ärpleja on, siis järelikult (nagu mu enda kogemused näitavad) ei ole ta tagelikult mingi kõva mees,
pole tal eriti arenenud lihaseid ega midagi : löö kõhtu. aga ära löö külgedele, vaid löö täpselt keskele, sest kui korralik pauk ära panna, siis, ma arvan et tead küll, et löögist põhjustatud kõhuvalu on üks hullemaid.
Ning löök vastu nina võtab kergesti silme eest mustaks.
Ühesõnaga, sa pead ta enesekindluse murdma, siis pole enam temast mingit vastast.
Vaata poksivideosid. Omal ajal alustasin poksitreeninguid youtube videote järgi.
Kui sul on piisavalt suur tahe, saad nende järgi suurepäraselt õppida.
juuni 16, 2008 at 6:19 p.l. #157928x2t123
Memberkui sul on jõudu rohkem, aga võtteid eriti ei oska, siis pead lööma kõige nõrgematesse kohtadesse;näiteks südameauku, sinna lüües võib juba suht nõrk löök võtta rajalt maha( st pikali, ajab sekunditeks segadusse)
või “kolmnurga” alla täpselt. Muidugi on ka kolmnurka hea lüüa,
aga kui ta selline ärpleja on, siis järelikult (nagu mu enda kogemused näitavad) ei ole ta tagelikult mingi kõva mees,
pole tal eriti arenenud lihaseid ega midagi : löö kõhtu. aga ära löö külgedele, vaid löö täpselt keskele, sest kui korralik pauk ära panna, siis, ma arvan et tead küll, et löögist põhjustatud kõhuvalu on üks hullemaid.
Ning löök vastu nina võtab kergesti silme eest mustaks.
Ühesõnaga, sa pead ta enesekindluse murdma, siis pole enam temast mingit vastast.
Vaata poksivideosid. Omal ajal alustasin poksitreeninguid youtube videote järgi.
Kui sul on piisavalt suur tahe, saad nende järgi suurepäraselt õppida.
nüüd ma saan aru miks su nimi rocky on. jutt muidugi õige aga ma ei usu et naab suudab täpselt kolmnurka või südameauku tabada. 1 tark mees kunagi ütles et kui sa tahad lampi kustutada, siis sa vajutad lülitit, sest see on kõige kiirem ja otsem tee. samuti on ka pea lüliti (kui antud metafoor tundus liiga keeruline, siis võin selle lahti seletada)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.