Abi oleks vaja.
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Abi oleks vaja.
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2007 at 4:20 p.l. #9841
ristokru
Membertere,
on tekkinud suur mure oma arenguga. olen proovinud kõike ja uurinud kõike.
Äkki leidub siin mõni treener või keegi muu, kes oskaks aidata mind läbi msn-i. Oleks väga tänulik ja loodan et kellel oma arvamused, see võiks selle oma teada jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2007 at 7:18 p.l. #106188bohemianrhapsody
MemberMillegi pärast kahtlen, et kõike oled uurinud ja proovinud. Mõnikord on lihtsam lihtsalt korralikult trenni teha, süü ja magada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vähem mõelda.Aga muidu: vootele@arcticsport.ee
veebruar 12, 2007 at 7:45 p.l. #106194P-A-U-L
MemberMis probleem siis lähemalt on? Liiga kiire areng või arengupeetus? Ehk selgitad.
veebruar 13, 2007 at 4:03 p.l. #106253ristokru
MemberMis probleem siis lähemalt on? Liiga kiire areng või arengupeetus? Ehk selgitad.Arengu peetus,trenni teinud aasta ja arenemine on lihtsalt nii aeglane et anna olla. Olen proovinud süüa,magada, lugeda igaltpoolt et äkki teen valesti midagi aga ei leia lahendust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 13, 2007 at 4:40 p.l. #106256cows
MemberArengu peetus,trenni teinud aasta ja arenemine on lihtsalt nii aeglane et anna olla. Olen proovinud süüa,magada, lugeda igaltpoolt et äkki teen valesti midagi aga ei leia lahendust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumisega pole probleeme?
veebruar 13, 2007 at 4:49 p.l. #106257theONE1
MemberKindlasti oled midagi proovimata jätnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vbl tahad liiga ruttu tulemusi saada, arvestamata oma kehatüüpi jms.veebruar 15, 2007 at 4:27 p.l. #106515ristokru
MemberKindlasti oled midagi proovimata jätnud
Vbl tahad liiga ruttu tulemusi saada, arvestamata oma kehatüüpi jms.Ma arvan ise ka juba et asi on kehatüübis! Olen keskmise või natuke alla selle keha ehitusega ja kiire ainevahetusega. Olen lugenud keha tüüpide kohta ja ise arvan et on endorf(loodan et ütlesin õieti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) mis ei pidanutki eriti arenema!? Ei tea kas mulle pole mingit lahendust?veebruar 15, 2007 at 4:34 p.l. #106519theONE1
MemberKõigile on lahendus, lihtsalt rohkem tuleb pingutada ehk siis anda rohkem aega oma kehale. Puhtaid kehatüüpe on vähe, väga palju on erinevaid nö. segusid erinevatest kehatüüpidest. Sellisel juhul aga pole sa endomorf kui ainevahetus kiire on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on juba sinna ektomorfi poole
Aga siin raske aidata kui ei ole näinud ja rääkinud täpsemalt!veebruar 15, 2007 at 4:48 p.l. #106523ristokru
MemberKõigile on lahendus, lihtsalt rohkem tuleb pingutada ehk siis anda rohkem aega oma kehale. Puhtaid kehatüüpe on vähe, väga palju on erinevaid nö. segusid erinevatest kehatüüpidest. Sellisel juhul aga pole sa endomorf kui ainevahetus kiire on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on juba sinna ektomorfi poole
Aga siin raske aidata kui ei ole näinud ja rääkinud täpsemalt!Aga äkki sul on mingi msn-i aadress,kus saaksime täpsemalt rääkida?
veebruar 15, 2007 at 4:50 p.l. #106526ristokru
MemberMillegi pärast kahtlen, et kõike oled uurinud ja proovinud. Mõnikord on lihtsam lihtsalt korralikult trenni teha, süü ja magada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja vähem mõelda.
Aga muidu: vootele@arcticsport.ee
See msn-i aadress ei tööta ,nii vähemalt ütleb!
veebruar 15, 2007 at 8:36 p.l. #106576bohemianrhapsody
MemberSee ei ole msn-i aadress, küll aga võid sellele aadressile kirjutada-joonistada. Võimalusel vastan.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.