abi natukene!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » abi natukene!
- This topic has 7 replies, 2 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2008 at 8:36 p.l. #14099
Janno R.
MemberTervist, et siis pean mõneks ajaks suures klubis käimise katki jätma. aga ei tahaks et vorm vajuks ära, elan tallinnast väljas ning siin on mingi pisike jõusaal, olemas on seal, mõned hantlid, kang, siis see puur vms, noh pmst see kus kükki tehakse vms, plokk ja siis oli üks kang veel, et kas seal annaks kuidagi treenida et vormis püsida. ning kuidas peaks treenima, millise kava peaks koostama vms.
juuli 2, 2008 at 8:59 p.l. #159598Samakamees
MemberTervist, et siis pean mõneks ajaks suures klubis käimise katki jätma. aga ei tahaks et vorm vajuks ära, elan tallinnast väljas ning siin on mingi pisike jõusaal, olemas on seal, mõned hantlid, kang, siis see puur vms, noh pmst see kus kükki tehakse vms, plokk ja siis oli üks kang veel, et kas seal annaks kuidagi treenida et vormis püsida. ning kuidas peaks treenima, millise kava peaks koostama vms.Surumispink ka on ? Puur , surumispink , kang … rohkem nagu ei olegi midagi vaja ju , sul on seal isegi hästi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägi raskustest , kas hantlite raskustest piisab ja kuidas on lood kangile pandavate raskustega?juuli 2, 2008 at 9:06 p.l. #159600Janno R.
MemberSurumispink ka on ? Puur , surumispink , kang … rohkem nagu ei olegi midagi vaja ju , sul on seal isegi hästi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Räägi raskustest , kas hantlite raskustest piisab ja kuidas on lood kangile pandavate raskustega?hantlite raskustest peaks piisama, mäletan et max raskus mis seal sai kokku panna oli 25 kg vist. kangi jaoks ka raskusi jagub, kokku on 100 kg vist seal. küki puhul jääb väheks aga muidu loodan et saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidas ma kava peaks kokku panema, kas kõik asjad teen samal päeval ära, või mahutan 2 päeva peale ?
surumispink on ka olemas jah.
juuli 2, 2008 at 9:14 p.l. #159602Samakamees
Memberhantlite raskustest peaks piisama, mäletan et max raskus mis seal sai kokku panna oli 25 kg vist. kangi jaoks ka raskusi jagub, kokku on 100 kg vist seal. küki puhul jääb väheks aga muidu loodan et saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga kuidas ma kava peaks kokku panema, kas kõik asjad teen samal päeval ära, või mahutan 2 päeva peale ?
surumispink on ka olemas jah.
2le päevale , 3le päevale , kuidas endale rohkem meeldib:) Jalgadele jah natuke nadi…aga no kui hästi rahulikult teha , siis vast saab hakkama.
juuli 2, 2008 at 9:18 p.l. #159604Janno R.
Memberok, eks ma proovin, aga mis harjutused valida ja kuidas päevad jaotada, ntx 1 päev rind ja biitseps või kuidagi nii?
juuli 2, 2008 at 9:45 p.l. #159607Samakamees
Memberok, eks ma proovin, aga mis harjutused valida ja kuidas päevad jaotada, ntx 1 päev rind ja biitseps või kuidagi nii?rind triitseps , selg trapets biitseps , õlg jalg … variatsioone on tegelikult mitmeid. Mitmeks sa tahaksid siis jaotada ?
juuli 2, 2008 at 9:48 p.l. #159606Janno R.
Member2’ks jaotatud oleks parem muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 2, 2008 at 9:58 p.l. #159609Samakamees
Member2’ks jaotatud oleks parem muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noo siis on ülakeha ja alakeha. Kuna kaheks jaotatud , siis ma teeks ülakeha päeval jõutõmbe ära. Mingi lihase võid muidugi alakeha päevale veel lisada…vb õlg
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.