Skip to main content

abi kavaga

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » abi kavaga

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    tom201
    Member

lihtsalt mul selline mure et tegelen motokrossiga ja nagu teada on seal vaja vastupidavust vms

ühesõnaga jõusaalis siis teha väikeste raskustega palju kordusi näiteks 20 või 25 aga kas 3 mest seeriast piisaks ühe harjutuse puhul ja kas üldse peale vastupidavuse ka lihasekasvu näha oleks vms

igaljuhul tänud kes asjaga rohkem kursis ja vastavad

tom201
    Member

no selge sry et tülitasin lihtsalt ei teadnud et siin nii pädevaid inimesi ei ole et sellele vastata

extacy
    Member

kui aus olla siis ma ei saa aru mida sa täpselt teada tahad. kas lihast kasvatada või vastupidavust?

muidu kindlasti mingi lihas tuleb aga mingiks massiivseks sa küll ei saa…

Karu
    Member

no selge sry et tülitasin lihtsalt ei teadnud et siin nii pädevaid inimesi ei ole et sellele vastata
    smack
    Member

lihtsalt mul selline mure et tegelen motokrossiga ja nagu teada on seal vaja vastupidavust vms

ühesõnaga jõusaalis siis teha väikeste raskustega palju kordusi näiteks 20 või 25 aga kas 3 mest seeriast piisaks ühe harjutuse puhul ja kas üldse peale vastupidavuse ka lihasekasvu näha oleks vms

igaljuhul tänud kes asjaga rohkem kursis ja vastavad

Sa võiksid NATSI tähelepanu pöörata kirjavahemärkidele nagu koma, punkt…jne- ever heard of those tiny things; they say that it makes reading much simple!

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.