abi kavaga
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » abi kavaga
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 18 years, 4 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2007 at 9:33 e.l. #11803
tom201
Memberlihtsalt mul selline mure et tegelen motokrossiga ja nagu teada on seal vaja vastupidavust vms
ühesõnaga jõusaalis siis teha väikeste raskustega palju kordusi näiteks 20 või 25 aga kas 3 mest seeriast piisaks ühe harjutuse puhul ja kas üldse peale vastupidavuse ka lihasekasvu näha oleks vms
igaljuhul tänud kes asjaga rohkem kursis ja vastavad
september 23, 2007 at 5:40 p.l. #125858tom201
Memberno selge sry et tülitasin lihtsalt ei teadnud et siin nii pädevaid inimesi ei ole et sellele vastata
september 23, 2007 at 5:55 p.l. #125861extacy
Memberkui aus olla siis ma ei saa aru mida sa täpselt teada tahad. kas lihast kasvatada või vastupidavust?
muidu kindlasti mingi lihas tuleb aga mingiks massiivseks sa küll ei saa…
september 23, 2007 at 9:22 p.l. #125887Karu
Memberno selge sry et tülitasin lihtsalt ei teadnud et siin nii pädevaid inimesi ei ole et sellele vastata
september 24, 2007 at 6:19 e.l. #125894smack
Memberlihtsalt mul selline mure et tegelen motokrossiga ja nagu teada on seal vaja vastupidavust vmsühesõnaga jõusaalis siis teha väikeste raskustega palju kordusi näiteks 20 või 25 aga kas 3 mest seeriast piisaks ühe harjutuse puhul ja kas üldse peale vastupidavuse ka lihasekasvu näha oleks vms
igaljuhul tänud kes asjaga rohkem kursis ja vastavad
Sa võiksid NATSI tähelepanu pöörata kirjavahemärkidele nagu koma, punkt…jne- ever heard of those tiny things; they say that it makes reading much simple!
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.