abi ja nõuanded algajale
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
bumer325i.
-
AutorPostitused
-
juuni 21, 2008 at 12:11 e.l. #14008
ssville9
MemberTere, oleks teie abi ja tarka nõu tarvis, jutt siis järgmine oleks soov saada endale vähekene lihasmassi eriti just ülakeha oma koduste vahenditega. Hetkel elan ja töötan inglismaal, ommikul 5 ajal kodust minema ja õhtul kella 6 koju, olen liinitööline mootorratta tehases, oleks suur soov oma pekist mida eriti just kõhu ja väheke rinna peal on lahti saada. Töö mida teen on ka füüsiliselt suhteliselt kurnav pidev liikumine ja 5-10 kiloste metallosade ümberkeeramine ning airtoolidega nende kallal töötamine sellepärast suht väsinud kui õhtul töölt koju jõuan ja eriti sinna jõusaali poole eriti ei sooviks minna vähemalt mitte alguses, hantlid ja muu odavama kraami saaksin endale koju muretseda ja rattaga saab ka päevas mingi 10km mägiseid teid sõidetud.
Kaalusin aasta tagasi umbes 130kg enne seda aasta umbes oli seljahäda ja väike opp ning peale seda läks kaal lakke, lihsalt mitte söömisega saavutasin pool aastat tagasi 91 kg (pikkus 1.92m ja vanus 21) Äkki keegi oskab soovitada kuidas toituda ja kuidas ennast kodus treenida et saaks ilusad lihased ära on tüütanud paksuke olemine sooviks just normaalseid kõhu ja rinnalihaseid valku ja sellist asja vist mulle vaja pole kuna mul pekki veel alles ja tahaks sellest lahti saada.
Oleksin igasuguse abi eest tänulik ja vabandan kui jutt tiba segane pikk tööpäev seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2008 at 7:52 e.l. #158413zander14
MemberTere, oleks teie abi ja tarka nõu tarvis, jutt siis järgmine oleks soov saada endale vähekene lihasmassi eriti just ülakeha oma koduste vahenditega. Hetkel elan ja töötan inglismaal, ommikul 5 ajal kodust minema ja õhtul kella 6 koju, olen liinitööline mootorratta tehases, oleks suur soov oma pekist mida eriti just kõhu ja väheke rinna peal on lahti saada. Töö mida teen on ka füüsiliselt suhteliselt kurnav pidev liikumine ja 5-10 kiloste metallosade ümberkeeramine ning airtoolidega nende kallal töötamine sellepärast suht väsinud kui õhtul töölt koju jõuan ja eriti sinna jõusaali poole eriti ei sooviks minna vähemalt mitte alguses, hantlid ja muu odavama kraami saaksin endale koju muretseda ja rattaga saab ka päevas mingi 10km mägiseid teid sõidetud.Kaalusin aasta tagasi umbes 130kg enne seda aasta umbes oli seljahäda ja väike opp ning peale seda läks kaal lakke, lihsalt mitte söömisega saavutasin pool aastat tagasi 91 kg (pikkus 1.92m ja vanus 21) Äkki keegi oskab soovitada kuidas toituda ja kuidas ennast kodus treenida et saaks ilusad lihased ära on tüütanud paksuke olemine sooviks just normaalseid kõhu ja rinnalihaseid valku ja sellist asja vist mulle vaja pole kuna mul pekki veel alles ja tahaks sellest lahti saada.
Oleksin igasuguse abi eest tänulik ja vabandan kui jutt tiba segane pikk tööpäev seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loe teemasi toitumise kohta pane otsingusse(TOITUMINE) .Põhilised toitained mida sööma peaksid on muna,kala,liha,teraviljatooted,piimatooted.Kõige lihsam arvuta välja oma päevane kaloraaz mis kulutad ja tee andale toitumiskava väiksema kaloraazia mis kulutad tarbi palju valke, umbes 20% päevasest kaloraazist rasvu ja ka süsivesikuid kuid mitte palju ja söö kvaliteetseid süsikaid nöiteks:teraleib,pudrud.
juuni 21, 2008 at 8:06 e.l. #158415gmaster
Memberkui sulle valku vaja pole, millest sa siis toituma hakkad, süsikatest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?juuni 21, 2008 at 12:24 p.l. #158432daemonium
MemberKaalusin aasta tagasi umbes 130kg enne seda aasta umbes oli seljahäda ja väike opp ning peale seda läks kaal lakke, lihsalt mitte söömisega saavutasin pool aastat tagasi 91 kg (pikkus 1.92m ja vanus 21) Äkki keegi oskab soovitada kuidas toituda ja kuidas ennast kodus treenida et saaks ilusad lihased ära on tüütanud paksuke olemine sooviks just normaalseid kõhu ja rinnalihaseid valku ja sellist asja vist mulle vaja pole kuna mul pekki veel alles ja tahaks sellest lahti saada.Oleksin igasuguse abi eest tänulik ja vabandan kui jutt tiba segane pikk tööpäev seljataga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja millest sa lihaseid ehitada kavatsed,kui leiad,et valku ja sellist asja ei ole mulle vaja?!
Rasvadest?
Süsivesikutest?!?
juuni 21, 2008 at 2:44 p.l. #158438Tohman
MemberMuideks, teema algataja tahtis abi ja nõuandeid…
juuni 21, 2008 at 8:20 p.l. #158464maximus89
Memberselliseid postitusi on siin juba gaziljon
juuni 21, 2008 at 9:55 p.l. #158468Tohman
Memberselliseid postitusi on siin juba gaziljonTõsi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2008 at 6:47 e.l. #158486bumer325i
Memberkui sulle valku vaja pole, millest sa siis toituma hakkad, süsikatest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?mees mõtles vast, et talle pole hetkel proteiini vaja. alustuseks tulekski toitumine paika saada, pane siia kirja ka oma toitumis harjumused. mida, mis kell kui palju sööd ühel päeval ja muudame seda veidi. võid võtta ka ülevalt tööriistade alt treening kavasi ja harjutuste panga alt harjutusi. ise soovitaks teha võimalikult palju aeroobset, on sul juba mõned hantlid või midagi kodus olemas ka? siis saab hakata harjutusi üle vaatama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2008 at 6:56 e.l. #158487Raivo Piiber
Membermees mõtles vast, et talle pole hetkel proteiini vaja. alustuseks tulekski toitumine paika saada, pane siia kirja ka oma toitumis harjumused. mida, mis kell kui palju sööd ühel päeval ja muudame seda veidi. võid võtta ka ülevalt tööriistade alt treening kavasi ja harjutuste panga alt harjutusi. ise soovitaks teha võimalikult palju aeroobset, on sul juba mõned hantlid või midagi kodus olemas ka? siis saab hakata harjutusi üle vaatama…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muudame? Ja muudame veidi? Alles Kalmuse teemas sa mainisid, et on plaan temalt toitumiskava tellida ja nüüd esined juba nõuandja rollis? Kamoon, mehed – kellel pole midagi mõistlikku öelda ja kes ise alles abi vajavad, need võiksid oma postitused küll tegemata jätta!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2008 at 7:26 e.l. #158488bumer325i
MemberMuudame? Ja muudame veidi? Alles Kalmuse teemas sa mainisid, et on plaan temalt toitumiskava tellida ja nüüd esined juba nõuandja rollis? Kamoon, mehed – kellel pole midagi mõistlikku öelda ja kes ise alles abi vajavad, need võiksid oma postitused küll tegemata jätta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise teen ka hetkel enda kava järgi, kuid kalmuse oma tahan siiski ja treeningu oma ka. arvan et siin võtavad nagunii sõna ka toitumis spetsialistid jne… enamus teemades aitavad ka vanemad tegijad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.