Abi inglisekeelse harjutuse nime tõlkimisel
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2006 at 11:15 e.l. #8136
Alexander Andrusenko
ModeratorHarjutuse nimeks on “Lying DB external rotation” . Nagu ma aru saan, siis on see mingisugune lamades hantlite väline pööramine. (DB = dumbell) Aga kuidas täpsemalt see välja näeb, seda ma ei mõsta. Äkki keegi oskab seda täpsemalt seletada?
august 6, 2006 at 2:10 p.l. #88492PulseR
MemberMa usun et mõeldud on seda: http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….ternal+Rotation
august 6, 2006 at 2:19 p.l. #88494Alexander Andrusenko
Moderatorsuured tänud.
august 6, 2006 at 2:20 p.l. #88495inside14
MemberMinuarust väga kahtlane harjutus.Ei usu eriti, et paljud seda harjutust teevad ja kui keegi teeb mis õla osa see teeb üldse?
august 6, 2006 at 2:46 p.l. #88496PulseR
MemberMinuarust väga kahtlane harjutus.Ei usu eriti, et paljud seda harjutust teevad ja kui keegi teeb mis õla osa see teeb üldse?” This trains the infraspinatus and teres minor muscles which help keep your shoulders safer from injury “
august 6, 2006 at 2:49 p.l. #88497inside14
MemberEt siis ohutuse mõttes jah
august 6, 2006 at 3:02 p.l. #88499Alexander Andrusenko
Moderatornoh, kui õlapäeval suur tahtmine end külili heita peale tuleb, siis sobib see harjutus väga hästi
august 6, 2006 at 3:59 p.l. #88502jrx
MemberSee on väga oluline harjutus, mis aitab õlga vigastustest hoida näiteks rinnalt surumisel. Paar sellist on veel…
august 20, 2006 at 2:49 p.l. #89208Joutostja
Memberäkki jrx räägiksid lähemalt, mis harjutused veel on nö õlavigastuste vältimiseks
august 20, 2006 at 5:46 p.l. #89220jrx
MemberMina tegin kolmest harjutusest koosnevat kava ringtreeninguna.
Kõigepealt “cuban rotatorit” – kangiga (mina tegin 10 kg’se kangiga ja see oli enam kui küllalt) – istud pingi peale, võtad kangi kätte nii, et õlavarred on paralleelsed maaga õlast välja sirutatud külgedele ja käsivarred on 90 kraadise nurga all õlavarrest. Siis langetad kangi nii et õlavarred jäävad horisontaalseks ja siis tõstad – kang vastu kõhtu, kang vastu otsmikku jne jne.
Siis seda vist mida ülal mainiti – pingi peal külili, pealmine õlavars tihedalt vastu külge, hantel kätte (mina hoidsin kangilukku 2,5 kg), jälle küünarliiges 90 kraadi, tõstan hantli üles nii et nurk jääb samaks ja käsi vastu külge.
Siis sama harjutus teine käsi.
Siis sarnane harjutus ainult küünarliiges 45 kraadi ja käsivars tuleb üles tõstes kehast lahti.
Siis sama harjutus teine käsi.
Seda tsüklit tegin 3 seeriat, igas seerias igat harjutust 15 rahulikku kordust. Võttis õlad läbi mis jube.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.