Skip to main content

Abi inglisekeelse harjutuse nime tõlkimisel

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » Abi inglisekeelse harjutuse nime tõlkimisel

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused

Harjutuse nimeks on “Lying DB external rotation” . Nagu ma aru saan, siis on see mingisugune lamades hantlite väline pööramine. (DB = dumbell) Aga kuidas täpsemalt see välja näeb, seda ma ei mõsta. Äkki keegi oskab seda täpsemalt seletada?

PulseR
    Member

suured tänud.

inside14
    Member

Minuarust väga kahtlane harjutus.Ei usu eriti, et paljud seda harjutust teevad ja kui keegi teeb mis õla osa see teeb üldse?

PulseR
    Member

Minuarust väga kahtlane harjutus.Ei usu eriti, et paljud seda harjutust teevad ja kui keegi teeb mis õla osa see teeb üldse?

” This trains the infraspinatus and teres minor muscles which help keep your shoulders safer from injury “

http://www.thestretchinghandbook.com/archi…uscle_group.jpg

inside14
    Member

Et siis ohutuse mõttes jah

noh, kui õlapäeval suur tahtmine end külili heita peale tuleb, siis sobib see harjutus väga hästi

jrx
    Member

See on väga oluline harjutus, mis aitab õlga vigastustest hoida näiteks rinnalt surumisel. Paar sellist on veel…

Joutostja
    Member

äkki jrx räägiksid lähemalt, mis harjutused veel on nö õlavigastuste vältimiseks

jrx
    Member

Mina tegin kolmest harjutusest koosnevat kava ringtreeninguna.

Kõigepealt “cuban rotatorit” – kangiga (mina tegin 10 kg’se kangiga ja see oli enam kui küllalt) – istud pingi peale, võtad kangi kätte nii, et õlavarred on paralleelsed maaga õlast välja sirutatud külgedele ja käsivarred on 90 kraadise nurga all õlavarrest. Siis langetad kangi nii et õlavarred jäävad horisontaalseks ja siis tõstad – kang vastu kõhtu, kang vastu otsmikku jne jne.

Siis seda vist mida ülal mainiti – pingi peal külili, pealmine õlavars tihedalt vastu külge, hantel kätte (mina hoidsin kangilukku 2,5 kg), jälle küünarliiges 90 kraadi, tõstan hantli üles nii et nurk jääb samaks ja käsi vastu külge.

Siis sama harjutus teine käsi.

Siis sarnane harjutus ainult küünarliiges 45 kraadi ja käsivars tuleb üles tõstes kehast lahti.

Siis sama harjutus teine käsi.

Seda tsüklit tegin 3 seeriat, igas seerias igat harjutust 15 rahulikku kordust. Võttis õlad läbi mis jube.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.