Skip to main content

Abi asjatundjatelt

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Abi asjatundjatelt

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    kivikuningas
    Member

Tere!

Minu mure on siis järgmine, et on tekkinud puusad. On hakanud kogunema rasva puusadele rohkem kui mujale kehale. Spordiga tegelen igapäevaselt viimased 3 nädalat.

Käin jooksmas 30min iga päev: jooksu kiirus ~12km/h, peale jooksu venitused, harjutused: tõmban lõuga, teen lailihast, kätekõverdusi, jalgu, kõhtu, võimlen.

Kuna töö on ka istuv: arvuti taga siis on suur rõht alaseljal. 16 aastaselt diagnoositi alaseljal väga väike skoliootiline hoiak, seda ravisin ujumisega, igapäevaseid vabaajategevusi: lugemine, tv vaatamine, õppimine oli põrandal kõhuli olles. Tegelesin ka pilatesega. Praegu on vanust 19 ja alaselg on natuke nõrgaks jäänud. Keha on kasvult suur, 187-74kg, kont on suur.

Motivatsioon on tugev teha sporti ja saada see “pirn” oma kehalt ära. Treenin kodus, jõusaal ei ole minu teema. On olemas 16kg sangpomm ja 15kg hantel.

Mida ma siis palun on harjutused mis aitaks mul saada alaselja ja puusad paika, vöökoht trimmi.

Lisan pildi ja märgin ära lihasgrupid mille jaoks tahaks harjutusi.

anatomy2.jpg

EXTERNAL OBLIQUE

GLUTES

ERECTOR SPINAE

THORACOLUMBAR FASCIA

Minu soov on, et kui kirjutate harjutuse nime, siis ka kirjelduse kuna olen üsna võhik.

Nagu eelpool mainitud, siis olen viimased 3 nädalat tegelenud intensiivselt spordiga, jooksen 30min päevas, harjutused, venitused

Toitunud olen tervisilikud alati, vanusest 16-18 taimetoitlane, viimased aasta aega olen lihatoodetest söönud kanaliha ja kala, menüüst puuduvad igasugused vorstid, pihvid, viinerid, kalapulgad jne. Söön palju puu- ja juurvilju, joon naturaalset mahla. Päevas toitun 4-5 korda ( hommik-oode-lõuna-oode-õhtu ).

Varasemast spordikarjäärist: 8 aastat jalgpalli, olen tegelenud ka pilatesega.

PS! Kui vajalik, võin lisada pildi oma ülakehast parema ülevaate saamiseks minu probleemist.

Tänades, kivikuningas!

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.