abi alustamiseks…
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Creek.
-
AutorPostitused
-
august 6, 2006 at 9:36 p.l. #8138
rando89
MemberTere! Olen noormees, septembris saan 17, pikkus 182 cm, kaal 66 kg, rinnalt surun 70 kg, . Tahaks hakata tegelema trenniga.Treenida tahaks tervet keha, eriti aga käsi, selga, kõhtu, rinda, õlgu. Septembrist hakkan käima 2-3 korda nädalas jõusaalis. esialgne plaan oleks lihasmassi suurendamine. sooviks saada nõu toidulisandite kohta. peale söögi koguse tõstmise, võix ka neid võtta, kuid ma ei tea mis on mis
august 6, 2006 at 11:17 p.l. #88519MEE
MemberTere! Olen noormees, septembris saan 17, pikkus 182 cm, kaal 66 kg, rinnalt surun 70 kg, . Tahaks hakata tegelema trenniga.Treenida tahaks tervet keha, eriti aga käsi, selga, kõhtu, rinda, õlgu. Septembrist hakkan käima 2-3 korda nädalas jõusaalis. esialgne plaan oleks lihasmassi suurendamine. sooviks saada nõu toidulisandite kohta. peale söögi koguse tõstmise, võix ka neid võtta, kuid ma ei tea mis on mis
. palun seletage ära, mida kõik need lisandid teevad. ja kas ka neid tohib segi võtta? olex soov neid osta.. palun andke nõu! AITÄH!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ole nüüd hea poiss ja löö foorum lahti ja hakka otsast lugema

nendele samade küsimuste üle on metsikult palju arutatud..
alusta näiteks sellega, et löö amazoni pood lahti ja loe mis seal toote kohta kirjutatakse. Siis kui leiad midagi huvipakkuvat, kriba see otsingusse ja palju õnne – as easy as it is
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2006 at 8:23 e.l. #88516alr89
MemberArtikleid on ka palju palju. Ja mina ei soovitaks kohe alguses lisandeid kasutada kasvad ilma ka suurepäraselt.
august 7, 2006 at 2:39 p.l. #88545Creek
MemberNõustun enemy ja alr89-ga, uuri ka veidike ja nõustun ka sellega et ei ole mõtet kohe hakata võtma mingeid lisandeid vähemalt alguses saad ka ilma, on soovitatud nende lisandite poole ronida enne kui oled ikka par aastat regulaarselt käinud. Ei tasu ka hakata “eelistama” mingeid eraldi lihaseid, treeni tervet keha muidu läheb keha proportsioonidest välja ja siis on ka imelik. Muretse endale korralik kava ja hakka selle järgi tegema.
AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.