Nojah mul on olnud hetkel nii , et olen 16 kaalun suht vähe viimati kaalusin olin 60kg nüüd üllatuseks vaatasin 55kg olen ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei tea kas see alakaaluline või ei igas tahes olen nädal mingi või vähem hullult söönud ja trenni teinud ja kaalun 57.2kg ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaikselt tuleb.
Eks ta vaikselt tuleb ikka, kui vaeva näha endaga. Mingil hetkel harjub keha selle treeninguga ära ja vajab vaheldust. Üks variant jõusaalis kergelt raskusi liigutada või midagi uut välja mõelda (uued harjutused, lisaraskused harjutustel). Kõik sõltub eesmärkidest muidugi. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise tegin ülaltoodud kava 1-2x nädalas lisaks jõutreeningutele ning eesmärgiks oli eelkõige arendada võimet keha kontrollida.
Levinud on vastus: uuri foorumis ringi, loe vanu teemasid.
… igas tahes olen nädal mingi või vähem hullult söönud…
Need laused on lihtsalt fantastilised ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osta köögikaal ja vaata täpselt kui “hullult” sa sööd ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>