Skip to main content

ab

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    k2endaja
    Member

ma ostsin endale selle Butterfly ABsi. nyyd teen nendega kõhulihaseid( see masin on peale ja siis teen trenni ka veel) mingi nädal aega olen teinud ja lihased on juba päris karmid.soovitan kõigile soojalt

Tsaar
    Member

jama. ma yhendan igal õhtul endale 5-ks minutiks 220V. uksest välja mahun ainult kylg ees veel.

TANK
    Member

mina ei julge kohe maha teha…..

aga kõhu treeenimisel võib ta omal kohal olla….

no muidugi Ronnie Colemaniks ei saa… aga kõhule võib isegi mõjuda…

äkki keegi laenab nädalaks… proovin ise ära.

Mers
    Member

ei usu!!!

Pigem aitab see kui teed trenni kõhule.

Säästad raha ja ei saa petta!

jarmo
    Member

see masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.

Tsaar
    Member

see masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.

samasuguseid pingutusi?? no ole nyyd… näidake mulle mõnda meest kelle jõunäitajad on oluliselt suurenenud selle liblikaga!

bacardi
    Member

no vaadake reklaami nüüd, näitab mis enne oli ja mis pärast, aga pärast on üleni lihastes ja aint selle absiga, et nagu muud trenni ei teegi, pane aint absid külge ja oled lava peal varsti, ära usu mida näed, usu mida oled kogenud;)

savi_
    Member

ei tahaks kellelegi halvasti öelda … a sellinne asi võib südame rütmist välja viia

Sphinx
    Member

See aparaat kasutab magnetimpulsse, mis võivad organitele halvasti mõjuda (nt südamele). Oleneb kuhu panna see, liigestele võib ka halvasti mõjuda. Siiski on kõik subjektiivne. Jõusaalile see kindlasti vastu ei saa.

jarmo
    Member

ma ju kirjutasin, et efekt ei ole sama aga põhimõte on sama ju.

kame
    Moderator

ma olen proovinud ühte teist samasuguse tööpõhimõttega aparaati ja see oli tõesti suht. jama! ta võib lihast kurnata aga see tunne kuidas ta elektriga lihast pingutab on nagu saaks kusagilt särakat + lihases oleks nagu kramp ja nii ta siis tõmbleb!

ise eelistan ikka saali vooluvõrgule!

hernes
    Member

eriti ei usu nendesse ja võivad tervist ka rikkuda

joey
    Member

amplituut ja muud sellised asjad puuduvad täielikult selle junniga. lihas on kogu aeg ühe koha peal ja pinguldub. ei usu et sama tulemuse annab kui jõusaaliski. usun, et jõusaalis koormab tunduvalt rohkem lihast

R.Tamm
    Member

Analoogsed tooted panevad lihase tõmblema ja energiat kulutama-eesmärk kaotada rasva. Selge see, et lihaste kasvuks vajalikke mikrorebendeid lihaskiududes sellised asjad (eriti) ei tee. Vastasel korral peaksid aparaadi impulsid olema oluliselt tugevamad, mistõttu hakkaksid lihased kehaosi liigutama ja nende aparaatide kasutajad väänleksid enese tahtele allumatult või oleksid lihtsalt üks suur kramp kogu protseduuri käigus.

erko87
    Member

Ei soovita osta

oli endal ka kunagi analoogne aparaat ja ütlen ausalt kasu temasst ei olnud… võib olla oli see tingitud minu suurest rasvasisaldusest…

ei tea

aga ise enam ei osta…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.