ab
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » ab
- This topic has 34 replies, 24 voices, and was last updated 20 years, 9 months tagasi by
sheffnaster.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2005 at 4:06 p.l. #4573
k2endaja
Memberma ostsin endale selle Butterfly ABsi. nyyd teen nendega kõhulihaseid( see masin on peale ja siis teen trenni ka veel) mingi nädal aega olen teinud ja lihased on juba päris karmid.soovitan kõigile soojalt
mai 6, 2005 at 4:18 p.l. #53425Tsaar
Memberjama. ma yhendan igal õhtul endale 5-ks minutiks 220V. uksest välja mahun ainult kylg ees veel.
mai 6, 2005 at 5:30 p.l. #53426TANK
Membermina ei julge kohe maha teha…..
aga kõhu treeenimisel võib ta omal kohal olla….
no muidugi Ronnie Colemaniks ei saa… aga kõhule võib isegi mõjuda…
äkki keegi laenab nädalaks… proovin ise ära.
mai 6, 2005 at 6:32 p.l. #53428Mers
Memberei usu!!!
Pigem aitab see kui teed trenni kõhule.
Säästad raha ja ei saa petta!
mai 6, 2005 at 6:34 p.l. #53429jarmo
Membersee masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.
mai 6, 2005 at 6:43 p.l. #53431Tsaar
Membersee masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.samasuguseid pingutusi?? no ole nyyd… näidake mulle mõnda meest kelle jõunäitajad on oluliselt suurenenud selle liblikaga!
mai 6, 2005 at 9:04 p.l. #53433bacardi
Memberno vaadake reklaami nüüd, näitab mis enne oli ja mis pärast, aga pärast on üleni lihastes ja aint selle absiga, et nagu muud trenni ei teegi, pane aint absid külge ja oled lava peal varsti, ära usu mida näed, usu mida oled kogenud;)
mai 6, 2005 at 10:05 p.l. #53434savi_
Memberei tahaks kellelegi halvasti öelda … a sellinne asi võib südame rütmist välja viia
mai 7, 2005 at 6:10 e.l. #53436Sphinx
MemberSee aparaat kasutab magnetimpulsse, mis võivad organitele halvasti mõjuda (nt südamele). Oleneb kuhu panna see, liigestele võib ka halvasti mõjuda. Siiski on kõik subjektiivne. Jõusaalile see kindlasti vastu ei saa.
mai 7, 2005 at 6:37 e.l. #53437jarmo
Memberma ju kirjutasin, et efekt ei ole sama aga põhimõte on sama ju.
mai 7, 2005 at 7:44 e.l. #53442kame
Moderatorma olen proovinud ühte teist samasuguse tööpõhimõttega aparaati ja see oli tõesti suht. jama! ta võib lihast kurnata aga see tunne kuidas ta elektriga lihast pingutab on nagu saaks kusagilt särakat + lihases oleks nagu kramp ja nii ta siis tõmbleb!
ise eelistan ikka saali vooluvõrgule!
mai 7, 2005 at 7:50 e.l. #53443hernes
Membereriti ei usu nendesse ja võivad tervist ka rikkuda
mai 7, 2005 at 1:45 p.l. #53453joey
Memberamplituut ja muud sellised asjad puuduvad täielikult selle junniga. lihas on kogu aeg ühe koha peal ja pinguldub. ei usu et sama tulemuse annab kui jõusaaliski. usun, et jõusaalis koormab tunduvalt rohkem lihast
mai 7, 2005 at 2:53 p.l. #53458R.Tamm
MemberAnaloogsed tooted panevad lihase tõmblema ja energiat kulutama-eesmärk kaotada rasva. Selge see, et lihaste kasvuks vajalikke mikrorebendeid lihaskiududes sellised asjad (eriti) ei tee. Vastasel korral peaksid aparaadi impulsid olema oluliselt tugevamad, mistõttu hakkaksid lihased kehaosi liigutama ja nende aparaatide kasutajad väänleksid enese tahtele allumatult või oleksid lihtsalt üks suur kramp kogu protseduuri käigus.
mai 7, 2005 at 8:17 p.l. #53464erko87
MemberEi soovita osta
oli endal ka kunagi analoogne aparaat ja ütlen ausalt kasu temasst ei olnud… võib olla oli see tingitud minu suurest rasvasisaldusest…
ei tea
aga ise enam ei osta…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.