7a ja jõutrenn
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 7a ja jõutrenn
- This topic has 11 replies, 10 voices, and was last updated 20 years tagasi by
klaver.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2006 at 6:58 p.l. #6453
klaver
MemberPoiss käib koos minuga jõusaalis kaasas ja tükib samuti raua kallale. Olen kuulnud, et väga noorelt kangitõstmine võib kasvu kinni võtta. Palun asjatundjate arvamust, kas see võib nii olla või on see jama jutt.
jaanuar 29, 2006 at 7:00 p.l. #68627p2rt
Memberise küll täpselt ei tea, aga väga ettevaatlik peab küll olema, luud ja liigesd kõik arenevad alles. võibolla siis väga kerged raskused ja pikad pikad seeriad
jaanuar 29, 2006 at 7:06 p.l. #68629crawe
Membertuleb olla väga ettevaatlik, aga samas kiloste hantlitega las rahmeldab, aga ole ise juures, ja kontrolli mis poiss teeb! ära ka keelata ei saa samas
“>jaanuar 29, 2006 at 7:13 p.l. #68632theONE1
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6254
Tegelikult paljudes jõusaalides on nii noorelt jõusaalis olemine keelatud, aga ema, isa kõrval ma ei näe probleemi! Kuna ta on ikkagi väga noor, siis oleks hea kui seal oleks treener kus ta käib, kes näitaks ette mõned lihtsad harjutused ja õpetaks tehnikat, et viga ei saaks!
“>jaanuar 29, 2006 at 8:24 p.l. #68658klaver
MemberTänan arvamuste eest!
jaanuar 29, 2006 at 9:45 p.l. #68679Vahue
MemberOlen kuulnud, et väga noorelt kangitõstmine võib kasvu kinni võtta. Palun asjatundjate arvamust, kas see võib nii olla või on see jama jutt.See on loll jutt.
Kas ta treenib treeneri käe all? Kui mitte, siis on see riskantne ettevõtmine! Kogenematu pilk ei oska märgata vigu.
jaanuar 30, 2006 at 9:46 e.l. #68427BULDOOSER
MemberMul on 6 aastane ja teema tuttav. Jõusaal võib olla lapsele ohtlik , hoia silm peal , aga harjutustest, soovitaks ainult harjutusi keharaskusega , nagu lõuatõmbed , istesse tõus , kätekõverdused jne. Koordinatsioon ei ole nii noorelt veel see, mis lubaks kange ja hantleid näppida.
jaanuar 30, 2006 at 12:58 p.l. #68693kame
Moderatorolen ka tähendanud lapsevanemate märkamatust saalis olles kui laps rahmib hantlitega siia-sinna ja võib ennast sellega kahjustada nii et hiodke palun silmad lahti!
nooremas eas peaks kehalist vastupidavust arendama enam kui jõudu kuid kergem jõutreening kontrollitult on vaid kasuks!
jaanuar 30, 2006 at 1:00 p.l. #68694ceork
Memberrauda pole vast jah mõtet veel näppida, las saab ikka 10 täis, siis võib vaikselt pihta hakata küll. Ise olen ka kuulnud kasvu kinni jäämisest aga asjatundjad on öelnud see puha vale
jaanuar 30, 2006 at 1:35 p.l. #68700ROtter
MemberNii noorelt alustades on see oht, et tüdinetakse väheemotsionaalsest trennist väga ruttu ja siis, kui oleks õige aeg alates ca 15. eluaastast trenni teha, siis enam ei paku lihase kasvatamine huvi.
jaanuar 30, 2006 at 4:38 p.l. #68727kossar2
MemberMa alustasin 12.aastaselt,aga ma arvan et 7.a on veel liiga vara
paljud räägivad et ka mina alustasin liiga varakult.
jaanuar 30, 2006 at 5:03 p.l. #68729klaver
MemberTänan ka tänaseid vastajaid.
Ega polegi plaanis, et kutt hakkab kindla kava ja plaani järgi tegema. Lihtsalt soovisin abi mõttele, et kui lasen tal lihtsate raskustega rahmeldada (väga pealehakkaja teine) hoides silma peal, siis ehk ei tee liiga tema kasvamisele ja ei pane kasvamist kinni. Õnneks tundub see jama jutt olema.
Veelkord tänud kõigile.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.