7 kg ülekaalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » 7 kg ülekaalu
- This topic has 39 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2008 at 2:05 p.l. #145520
Ahha
Memberpole väitnud et siit tellides saad mõttetu ( halva ) kava mõtlesin selle all seda et maksma peab aga noh kes tunneb huvi selle vastu ja võimalust pole kuskilt seda tasuta saada miks siis mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 2:44 p.l. #145528hehee
MemberMis klubis ei tehta?Revalis näiteks.
märts 13, 2008 at 2:50 p.l. #145530gmaster
Membermõttetu on siit tellida …kui käid kuskil spordiklubis küsi sealt treeneri käest ja ta teeb sulle täiesti tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on mõnda spordiklubiski tehtud toitumiskava nähtud, mis mingisugust kriitikat ei kannata….
märts 13, 2008 at 3:11 p.l. #145531sweals
MemberSiin on mõnda spordiklubiski tehtud toitumiskava nähtud, mis mingisugust kriitikat ei kannata….meenutame seda teemat http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=14433&st=0
märts 13, 2008 at 3:22 p.l. #145535daemonium
MemberSiin on mõnda spordiklubiski tehtud toitumiskava nähtud, mis mingisugust kriitikat ei kannata….No see “klubitreener” on kah siuke vä-ää-ga ähmane mõiste.
Tihti on tegemist odavvariandiga ,no mõne klubi asjapulga sõbraga,kes on kunagi näinud saali,kus keegi tegijaist(ntx Kalmus) on mingil ajahetkel viibinud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks taoline siin ringelnud kava oli pärit minu kodukoha jõusaali “treenerilt” ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 4:39 p.l. #145550Ahha
Memberno edu teile tellige siis siit …
ja juhuslikult Marek Morozov töötab coralis et ma parem võtan sealt tema käest kui tellin siit mis teeb TÄPSELT sama välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peaks mainima siis et olete sit*ad klubid omale valinud
märts 13, 2008 at 5:25 p.l. #145539Ahha
MemberEt kui spordiklubist toidukava tasuta ei saa, siis ei kõlba ka klubi kuskile?Et siis kui vana sa meil nüüd oledki ja kuhu sa oma mõistuse panid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pole absoluutselt sinu asi vana ma olen ja kas mõistus on omal kohal või mitte
no järelikult on kui treenerite kohustuste hulka ei kuulu kavade tegemine! ma vahetan iga kuu tagant treeningkava ja mis see summa siis tuleks kui siit iga kuu tagant telliks + veel toitumiskavad ( neid vahetad ka ikka 4 – 5 x aastas ) .. kohe tekib küsimus kus on sinu mõistus?
lõpp kokkuvõttes on need summad kolosaalsed ( vähemalt minu jaoks )
märts 13, 2008 at 5:26 p.l. #145546ROtter
MemberKui valida oleks – kas kott kulda või kott mõistust, siis mina valiks ikka kott kulda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 7:45 p.l. #145579Ahha
MemberMinu mõistus on seal, kus ta olema peab ja selle mõistusega teengi sulle siis nüüd puust ja punaseks ette: Kui tellid toitumiskava, siis maksad sa ühekordse summa. Treener koostab sulle sinu soovidele vastava kava ning vastab edaspidi kõikidele küsimustele, mis sul ajapikku tekivad. Ühtlasi aitab ta seda kava täpselt nii kohendada, nagu sul vaja on ja sa ei maksa iga muudatuse eest uuesti 500 EEK. Seega ühekordne investeering.Nüüd arvuta ise kokku:
Coralis maksad sa liitumistasu 1000 EEK + iga kuu 1000 EEK ja saad selle summaga “tasuta” toitumiskava. Kokku läheb sul aastas 13 000 EEK.
Juku maksab jõusaalis X iga kuu näiteks 500 EEK + teeb siin lehel ühekordse investeeringu toitumiskava tellimisega 500 EEK. Kokku läheb tal aastas seega 6500 EEK.
Kellel siis nüüd need kolossaalsed summad tegelikult kulvadki?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no anna andeks ma sellest ühekordsest summast ei teadnud midagi. Sinu võit
märts 13, 2008 at 8:33 p.l. #145582Bonsuna
Memberpole absoluutselt sinu asi vana ma olen ja kas mõistus on omal kohal või mitteno järelikult on kui treenerite kohustuste hulka ei kuulu kavade tegemine! ma vahetan iga kuu tagant treeningkava ja mis see summa siis tuleks kui siit iga kuu tagant telliks + veel toitumiskavad ( neid vahetad ka ikka 4 – 5 x aastas ) .. kohe tekib küsimus kus on sinu mõistus?
lõpp kokkuvõttes on need summad kolosaalsed ( vähemalt minu jaoks )
Põhjenda mulle palun ära milleks on hea iga kuu kava vahetada????????
Areng, olgu siis mis suunas tahes, maks jõud, kiirulik jõud, vastupidavusjõud jne, saab alles hakata tuure üles võtma kui teed kavamuutuse. Sisuliselt võrdub siis sinu treening paigalseisuga.
Sõnaga, näitasid välja oma teadmiste pagasi siin mõtestatud treeningu kohta.
Ok, võimalik, et sul polegi mingit eesmärki peale kerge füüsilise koormuse andmise oma kehale.
Kuigi ka sel juhul jääb mõistetamatud igakuine kavavahetus. Mingi eriti rahutu inimtüüp ehk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2008 at 12:55 p.l. #1458081Dhit
MemberMiks pealkiri 7kg ülekaalu?
Kas soov on saada 7kg alla või siis kaotada rasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?märts 15, 2008 at 2:16 p.l. #145811oss
MemberÄkki tulid need kilogrammid lihasmassi arvelt?
märts 15, 2008 at 2:28 p.l. #145814Toivo295
MemberÄkki tulid need kilogrammid lihasmassi arvelt?Haah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5 kuuga 7 kilo lihasmassi naissoost isikul vesiaeroobikast ja bodypumpingust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 15, 2008 at 3:00 p.l. #145817oss
MemberHaah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
5 kuuga 7 kilo lihasmassi naissoost isikul vesiaeroobikast ja bodypumpingust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui enne kõva suitsetaja oli siis miks mitte?
märts 15, 2008 at 4:38 p.l. #145828Henritamm
MemberKui enne kõva suitsetaja oli siis miks mitte?Kas mitte suitsetamise mahajätmisel kaal ei kasva?
Kuna söögiisu ju suureneb.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.