7 kg ülekaalu
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » 7 kg ülekaalu
- This topic has 39 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Hellboy.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2008 at 9:24 p.l. #9240
katt11
Membertere, olen suht spordikauge inimene. mure sellest et tegin u 5 aastat kõvasti suitsu, nüüd pole u 5 kuud teinud üldse, ja juba 7 kilo juures. enne käisin iga päev vesiaeroobikas nüüd u 2 kuud olen käinud iga päev body treeningutes. kaal ei lange, selg on küll nagu sirgem ja lihased tunduvad ilusamad. tahaksin suveks köik need 7 kg kindlasti alla saada, mida peaksin tegema. vahel harva käin ka 2 korda päevas trennis, nii meeldib lihtsalt, jõusaali ma minna ei taha kohe üldse..ma ei oska seal rassida..söön enamast tervislikult, aga sageli rohkem kui peaks, hommikuti kas ühe võileiva või mida juhtub, palju armastan puuvilju, eriti banaane ja õunu,,,joon palju kohvi…enamus päevi sööngi seda mida juhtub, raske kirjeldada, sest kindel kava puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enne kaalusin 66 , nüüd 73- 74 kg
pikkust 170 cm
25. a naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palun teie soovitusi, kuidas saada kaal langema,kas äkki on asi ikka selles et peaksin vähen trennis käima või just rohkem? vb peab ekssuitsetajate kannatus lihtsalt pikem olema, ise lihtsalt imestan et tulemust üldse kohe ei näe, kas kaal on sama, sest lihas on kasvanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 9:27 p.l. #145460sweals
Memberkasuta otsingut siin lehel ning leiad palju teemasid kus enne sind on küsitud pea täpselt samamoodi või isegi on antud teemadel artikleid kirjutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 9:35 p.l. #145465daemonium
Membertere, olen suht spordikauge inimene. mure sellest et tegin u 5 aastat kõvasti suitsu, nüüd pole u 5 kuud teinud üldse, ja juba 7 kilo juures. enne käisin iga päev vesiaeroobikas nüüd u 2 kuud olen käinud iga päev body treeningutes. kaal ei lange, selg on küll nagu sirgem ja lihased tunduvad ilusamad. tahaksin suveks köik need 7 kg kindlasti alla saada, mida peaksin tegema. vahel harva käin ka 2 korda päevas trennis, nii meeldib lihtsalt, jõusaali ma minna ei taha kohe üldse..ma ei oska seal rassida..söön enamast tervislikult, aga sageli rohkem kui peaks, hommikuti kas ühe võileiva või mida juhtub, palju armastan puuvilju, eriti banaane ja õunu,,,joon palju kohvi…enamus päevi sööngi seda mida juhtub, raske kirjeldada, sest kindel kava puudub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
enne kaalusin 66 , nüüd 73- 74 kg
pikkust 170 cm
25. a naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palun teie soovitusi, kuidas saada kaal langema,kas äkki on asi ikka selles et peaksin vähen trennis käima või just rohkem? vb peab ekssuitsetajate kannatus lihtsalt pikem olema, ise lihtsalt imestan et tulemust üldse kohe ei näe, kas kaal on sama, sest lihas on kasvanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kaks võimalust:
esimene – lõpetad mida juhtub söömise – ntx banaanide – ja hakkad järgima toitumiskava.
teine – palveta;äkki on kasu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 9:44 p.l. #145466katt11
MemberOn kaks võimalust:esimene – lõpetad mida juhtub söömise – ntx banaanide – ja hakkad järgima toitumiskava.
teine – palveta;äkki on kasu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heaküll, ma nüüd voodisse palvetama siis , no tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 9:48 p.l. #145468Ahha
Membervaata ntx “Artiklid” ja toitumine leiad kindlasti midagi kasulikku
märts 12, 2008 at 9:49 p.l. #145469daemonium
Memberheaküll, ma nüüd voodisse palvetama siis , no tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui sa arvad,et see toitumiskavast rohkem aitab – jõudu,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 9:56 p.l. #145470katt11
MemberNo kui sa arvad,et see toitumiskavast rohkem aitab – jõudu,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no mis see toitumiskava on siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 10:35 p.l. #145474Henritamm
Memberno mis see toitumiskava on siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Menüü, mille järgi toituda tervislikult.
Spetsiaalselt sinu järgi paika pandud.
Toitumiskava saad raha eest tellida siit lehelt.
märts 13, 2008 at 1:00 e.l. #145479Cheburashka
Memberkui peaks juhtuma, et miski muu ei aita, siis vendV stiilis dieet peaks ikka aitama…
märts 13, 2008 at 11:03 e.l. #145496someday
Memberkui peaks juhtuma, et miski muu ei aita, siis vendV stiilis dieet peaks ikka aitama…Milline on vendV stiilis dieet?
märts 13, 2008 at 11:51 e.l. #145497Ahha
Membermõttetu on siit tellida …
kui käid kuskil spordiklubis küsi sealt treeneri käest ja ta teeb sulle täiesti tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 12:01 p.l. #145498Martti K.
Membermõttetu on siit tellida …kui käid kuskil spordiklubis küsi sealt treeneri käest ja ta teeb sulle täiesti tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oma kogemus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 12:03 p.l. #145499hehee
Membermõttetu on siit tellida …kui käid kuskil spordiklubis küsi sealt treeneri käest ja ta teeb sulle täiesti tasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus spordiklubis neid tasuta tehakse?
märts 13, 2008 at 12:09 p.l. #145501Ahha
MemberKus spordiklubis neid tasuta tehakse?Mis klubis ei tehta?
Ise käin Coral clubis saan koguaeg kõik tasuta ( treeningkavad , toitumiskavad )
märts 13, 2008 at 1:55 p.l. #145519Bonsuna
MemberMis klubis ei tehta?Ise käin Coral clubis saan koguaeg kõik tasuta ( treeningkavad , toitumiskavad )
Mõnedes klubides kuulub see ühe osana treeneri kohustuste hulka ja on tema tasu on tema palga sees juba.
Sellega ma aga nõus ei ole, et siit tellimine mingil põhjusel mõtetu on. Kui sa nii väidad siis ei tea sa suurt teemast midagi. Usun, et valdav enamus siit kava (de) tellijaid on rahule jäänud.
OLEN ENNEGI ÜTELNUD JA KORDAN VEEL, SELLEKS , ET INIMESELE TREENING VÕI TOITUMISKAVA TEHA EI PEA TINGIMATA INIMEST NÄGEMA JA TEDA SAALIS JUHENDAMA.
MIKS MÕNI INIMENE NII AGA ARVAB SIIS ON PÕHJUS SELLES, ET TEMA TEADMISED TREENINGU JA TOITUMISE PÕHIALUSTEST ON AMATÖÖRLIKUD VÕI PUUDUVAD PEA ÜLDSE.
SELLINE INIMENE EI SUUDA ABI VAJAJAT AIDATA KA SIIS KUI TA TEMAGA 24H ÖÖPÄEVAS KOOS OLEKS.
VORMI SAAVUTAMISE ALUS ON ENNEKÕIKE INIMESE FÜÜSILIST AKTIIVSUST ARVESSE VÕTTES TEMA TOITUMISE PAIKA PANEMINE. SEDA VÕIB JU ÜRITADA TEHA KA ISE JA JOPATA, ET ASI TÖÖLE HAKKAB, KUID ÜTLEKS SIINKOHAL INDREK OTSUSE SÕNAD: “Ka seotud silmadega võib naela seina lüüa kuid suurem tõenäosus on, et pauk läheb vastu sõrmi.” AAMEN!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.