7-8 aastased poisid naiste riietusruumis
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 7-8 aastased poisid naiste riietusruumis
- This topic has 42 replies, 28 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2008 at 4:44 p.l. #172761
vanatomm
MemberOleks Kalev Spas ka noored koristajad seal ainult kiimas vanamutid kes isegi harja ja kaltsuga pesemiruumi ronivad ja jõllitavad.
november 29, 2008 at 8:42 p.l. #172780michelle
MemberMul poeg küll alles 6-aastane aga enam ammu ei käi temaga ujulas kuna seal naised tulevad lausa kätega kallae. Samas ei saa ma aru, mis ohtu 8-aastasteski nähakse, nii noortel veel enamasti puberteeti pole ja kui peaksidki naisi vahtima hakkama seal siis seksuaalset alatooni sellel pole, seega vahet poleks kas vahib 2-aastane või 8-aastane. Minu arvates oleks mittesobiv vastassooliste riietusruumis käimine kusagil 10ndast eluaastast kus suure tõenäosusega juba puberteet algamas.
Muide, andke nõu. Tahaksin nii väga lapsega kalevi ujulasse minna aga vot ei saa kuna pole kedagi kes temaga sinna meeste riietusruumi läheks, üksi ta ka hakkama ei saaks kuna seal need koridorid ja uksed nagu labürint, eksin isegi ära, lisaks uksed on üsna raskelt lahti käivad ja riietusruumist välja pääsemine teiselpool basseini kui naistel, et ei tahaks et laps peaks x aja ootama kusagil mitme meetri sügavuse basseini ääres üksi kuni mina ükskord labürindist välja pääsen. Siiani on suhteliselt keeruline olnud talle seletada miks me enam ujulas ei käi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 9:22 p.l. #172786Capricorn
MemberKas ei ole siis ühtegi meessoost isikut, kes kaasa tulla saaks teiega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2008 at 9:34 p.l. #172791michelle
MemberEga ei ole jah, võõraid tänavalt ju ei kutsu et “kas te ei viitsiks mu lapsega meeste riietusruumi kalevi ujulas minna kuna ma ise ei saa?” Ja need kes tulla saaks pole ujulas käijad inimesed kahjuks.
november 30, 2008 at 12:51 e.l. #172806rtf
MemberSelle Saksamaa jutu kohta…
seal on enamustes spordiklubides ühissaunad ja imelikult vaadatakse neid, kes saunas paljalt ei ole, vaid kramplikult rätikut ees hoiavad.
Mõnedes ujulates on isegi riietusruumid ühised. Ja mitte mõne ilmasõja ajal vaid praegu.
november 30, 2008 at 7:13 e.l. #172808ROtter
MemberMul poeg küll alles 6-aastane aga enam ammu ei käi temaga ujulas kuna seal naised tulevad lausa kätega kallae. Samas ei saa ma aru, mis ohtu 8-aastasteski nähakse, nii noortel veel enamasti puberteeti pole ja kui peaksidki naisi vahtima hakkama seal siis seksuaalset alatooni sellel pole, seega vahet poleks kas vahib 2-aastane või 8-aastane. Minu arvates oleks mittesobiv vastassooliste riietusruumis käimine kusagil 10ndast eluaastast kus suure tõenäosusega juba puberteet algamas.Muide, andke nõu. Tahaksin nii väga lapsega kalevi ujulasse minna aga vot ei saa kuna pole kedagi kes temaga sinna meeste riietusruumi läheks, üksi ta ka hakkama ei saaks kuna seal need koridorid ja uksed nagu labürint, eksin isegi ära, lisaks uksed on üsna raskelt lahti käivad ja riietusruumist välja pääsemine teiselpool basseini kui naistel, et ei tahaks et laps peaks x aja ootama kusagil mitme meetri sügavuse basseini ääres üksi kuni mina ükskord labürindist välja pääsen. Siiani on suhteliselt keeruline olnud talle seletada miks me enam ujulas ei käi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb õppida valetama.
Mine aga julgelt oma 6-aastase pojaga naiste riietusruumi ja probleemi tekkimisel ütle, et meeste riietusruumis on “kommionu”.
november 30, 2008 at 8:21 e.l. #172811Alexander Andrusenko
ModeratorMul poeg küll alles 6-aastane aga enam ammu ei käi temaga ujulas kuna seal naised tulevad lausa kätega kallae. Samas ei saa ma aru, mis ohtu 8-aastasteski nähakse, nii noortel veel enamasti puberteeti pole ja kui peaksidki naisi vahtima hakkama seal siis seksuaalset alatooni sellel pole, seega vahet poleks kas vahib 2-aastane või 8-aastane. Minu arvates oleks mittesobiv vastassooliste riietusruumis käimine kusagil 10ndast eluaastast kus suure tõenäosusega juba puberteet algamas.Muide, andke nõu. Tahaksin nii väga lapsega kalevi ujulasse minna aga vot ei saa kuna pole kedagi kes temaga sinna meeste riietusruumi läheks, üksi ta ka hakkama ei saaks kuna seal need koridorid ja uksed nagu labürint, eksin isegi ära, lisaks uksed on üsna raskelt lahti käivad ja riietusruumist välja pääsemine teiselpool basseini kui naistel, et ei tahaks et laps peaks x aja ootama kusagil mitme meetri sügavuse basseini ääres üksi kuni mina ükskord labürindist välja pääsen. Siiani on suhteliselt keeruline olnud talle seletada miks me enam ujulas ei käi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sa võid ju meeste riietusruumi ukse ees oodata, kuni laps riideid vahetab.
november 30, 2008 at 8:36 e.l. #172810noPAINnoGAIN
MemberSa viibisid viimati Saksamaal ilmasõja ajal?No Saksamaal on spordiklubides siiamaani segasaunad
november 30, 2008 at 10:07 e.l. #172818Annika Pärtel
MemberOot-oot, jätame Jokeri välja. Ma tulen ise
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma pesen kusjuures paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära unista
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2008 at 1:36 p.l. #1728625ander
MemberÄra unista
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ha-ha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mu lootused, lootused. Miks purustasid need? Kas polnud ma sinu ootus, mida tegema pean veel?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2008 at 7:14 e.l. #172980KennyLumiste
MemberSa viibisid viimati Saksamaal ilmasõja ajal?Millal sa viimati Saksamaal ise saunas käisid?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2009 at 6:25 p.l. #190771moosese10k2sku
MemberMis koristajatädidesse puutub, siis on ilmselgelt ikka meesteruumid palju mustemad kui naiste omad:P … mu mees ütleb, et pidevalt siiberdavad seal põrandalapp näpus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Naiste omas pole neid küll just väga tihti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mul on ainult siiras heameel, et see teema siin nii palju mitmekesist vastukaja saanuud on
“>Eks ta eelistab meeste pesuruumis rohkem aega viita.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et kui ema oma lapsega meeste riietusruumi tuleb, siis ei ole midagi hullu. Kahju kui mõni meesterahvas nii piinlikult ennast tunneb aga seal pole midagi parata nende suhtes. Mõned ei julge meeste vetsusgi teiste meesterahvaste juuresolekul enda häda ära teha.
aprill 7, 2009 at 7:00 p.l. #190784Jarmo Oberst
MemberVõimalikult vara peaks õpetama oma lapsed endaga hakkama saama. Ühel päeval peab ju võõranduma ikkagi emast ja mida hiljem seda hullem on. Mida nii väiksed lapsed jõusaalis teevad üldse ?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.