60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida
- This topic has 211 replies, 73 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2010 at 1:09 e.l. #252968
Tumps
MemberSuht suure võitu on jh

kuradi lühike ka veel saab öelda et on vist ikka põkk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2010 at 8:56 e.l. #252984PT London
Memberselleks ,et kellesti arvamust omada ei pea otseselt kedagi isiklikult tundma.võibolla sinu jaoks on see vajalik,mulle aga mitte.pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa vist halva silmanägemisega

money&fame&love for the game, on loogilised/ilmselged põhjused!
jaanuar 31, 2010 at 9:07 e.l. #252987-Egert
MemberNagu Vin Dieseli kaksikvend.
Mulle ei meenuta üldse Diesel’it. Aga suur on küll..
jaanuar 31, 2010 at 9:58 e.l. #253010matroxx
Memberkelle jaoks on põhjus kellejaoks mitte
jaanuar 31, 2010 at 10:03 e.l. #253011matti
Memberkelle jaoks on põhjus kellejaoks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa siis üldse sõna võtad siin teemas ?
jaanuar 31, 2010 at 10:45 e.l. #253017matroxx
Memberkeelatud see ju ei ole?
jaanuar 31, 2010 at 11:42 e.l. #253022PT London
Memberkeelatud see ju ei ole?Pole jah(kahjuks), aga pole ka mõtet postitada jama, tuginedes sellele, et pole keelatud/sinu arvamus/õigus jne…
Cut the crap…
jaanuar 31, 2010 at 1:07 p.l. #253039matroxx
Memberju siis MINU arvatesei olnud jama.minu arvamus ei tuginema teiste arvamustel onju?
jaanuar 31, 2010 at 2:09 p.l. #253053PT London
Memberju siis MINU arvatesei olnud jama.minu arvamus ei tuginema teiste arvamustel onju?Mida sa soperdad oma tekstiga, chill out
jaanuar 31, 2010 at 2:25 p.l. #253054matroxx
Membersamuti ei olesina mingi ütleja millest ma aru saan või mitte.
mina ei lahmi midagi suvalt vaid olen ajade üle üsna sügavalt järgi mõelnud.samuti see kas ma olen vähemuses või mitte ei oma mingit tähtsust.
olen ise samuti saalis treeninud ning teiste erinevate aladega tegelenud.
ma ei ütle et SAALIS treenime on vale vaid juhul kui mängu tuleva steroidid on inimene eksiteel ning treenib valedel eesmärkidel.
samuti üleüldiselt ei saagi siin olla mingisugust ainutõde mis on õige ja vale vaid igaüks saab asjadest isemoodi aru.
seepärast ütlesingi algul endaarvamuse ning ei surunud seda peale.tundus aga,et mõni ei suutnud sellega leppida.
inimesed võiks tegeleda rohkem enda mõttete avaldamisega mitte teiste arvamuste üle vaidlemisega.
jaanuar 31, 2010 at 3:00 p.l. #253058PT London
Membersamuti ei olesina mingi ütleja millest ma aru saan või mitte.mina ei lahmi midagi suvalt vaid olen ajade üle üsna sügavalt järgi mõelnud.samuti see kas ma olen vähemuses või mitte ei oma mingit tähtsust.
olen ise samuti saalis treeninud ning teiste erinevate aladega tegelenud.
ma ei ütle et SAALIS treenime on vale vaid juhul kui mängu tuleva steroidid on inimene eksiteel ning treenib valedel eesmärkidel.
samuti üleüldiselt ei saagi siin olla mingisugust ainutõde mis on õige ja vale vaid igaüks saab asjadest isemoodi aru.
seepärast ütlesingi algul endaarvamuse ning ei surunud seda peale.tundus aga,et mõni ei suutnud sellega leppida.
inimesed võiks tegeleda rohkem enda mõttete avaldamisega mitte teiste arvamuste üle vaidlemisega.
Ok, minu mõtte avaldus su arvamuse kohta on järgmine…
Su arvamus on negatiivne ja ebaloogiline, et mehel kompleksid või muu negatiivne põhjus alaga tegelemiseks on, miks…? Sest, ta teenib sellega, ta on edev(mis pole sugugi halb), tal on annet, pole mingit fakti et teda noriti/ahistati ja nüüd kus ta “koll” on, teeb ta kõike seda tagasi?!
Kui ta treenib ja systib ning on hetke staatuses(loodetavasti läheb tal veel paremini), siis kindlasti treenib ta õigetel eesmärkidel, aga sina hoopis ei suuda seda neelata ja surud oma arvamust peale! Kui sa asju hakkad tolerantsemalt nägema
a, siis näed et elus on enamat…
jaanuar 31, 2010 at 4:20 p.l. #253063matroxx
Membersama soovitus teile.näe asju pisut positiivsemalt ning katsu teisi mõista.

nagu ma ütlesin enne igaüks mõistab isemoodi isemoodi ning mitte vähem õigemini kui teised.
inimeste põhimõtted,trenni eesmärgid jne on paljudel erinevad ning lõppude lõpuks on kõik nägemuse või isegi filosoofia küsimus.
….ning ,et ma tõesti pealesuruja ei ole lõpetan mina omaltpoolt selles teemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2010 at 5:11 p.l. #253068Anonüümne
GuestVäga naljakalt väikse amplituudiga teeb rööbaspuudel surumist. Kas siis suurematel poistel kasvab lihas ilma suurema punnimiseta:O?
jaanuar 31, 2010 at 6:35 p.l. #253082emmimees
MemberEks ole erinevaid treeningmeetodeid, väikese amplituuida saab kindlasti kasutada olulisemalt suuremaid raskusi ja vahelduseks võib olla kasulik nii teha. Muidugi retsitakse enda keha(liigeseid) rohkem ülisuurte raskustega, niiet mina eelistan teha pigem suure amplituudiga ja väiksemate raskustega, pikas perspektiivis säästab tervist kindlasti rohkem
jaanuar 31, 2010 at 6:51 p.l. #253087