60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida
- This topic has 211 replies, 73 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
eesti mees.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2010 at 7:13 p.l. #252576
pkwild618
Membersee et inimene kasutab steroide ütleb mulle kõik.ma ei peagi rohkem teadma mis ja kuidas.nii,et minu arvamus jääb samaks.treenib valedel põhjustel.
Kui ma õigesti tean, siis sa ise oled ka ju minuteada mingisuguste lapsepõlve traumde tagajärjel jõusaali sattunud. Suured mehed naaberkülast olevat sind tihti norinud, et sa nii pisikene. Trenni sa vist ei viitsinud hakata tegema, aga toppisid end koguaeg süstlaga ja siis vaat kus muskel tõusis. Või vähemalt olid sul lootused sellised, ikka samasugune pisikene.
Ka neile, kes seda süstla värki siin peale ajavad. Samahästi võiks öelda Kiivikale, et sa oled ebaaus tüüp. Sööd liiga palju. Vaata meie pisikesed ei jaksa nii palju süüa, palun söö vähem või me enam ei respekteeri sind.
jaanuar 28, 2010 at 7:20 p.l. #252578Jarmo Oberst
MemberKui ma õigesti tean, siis sa ise oled ka ju minuteada mingisuguste lapsepõlve traumde tagajärjel jõusaali sattunud. Suured mehed naaberkülast olevat sind tihti norinud, et sa nii pisikene. Trenni sa vist ei viitsinud hakata tegema, aga toppisid end koguaeg süstlaga ja siis vaat kus muskel tõusis. Või vähemalt olid sul lootused sellised, ikka samasugune pisikene.Ka neile, kes seda süstla värki siin peale ajavad. Samahästi võiks öelda Kiivikale, et sa oled ebaaus tüüp. Sööd liiga palju. Vaata meie pisikesed ei jaksa nii palju süüa, palun söö vähem või me enam ei respekteeri sind.
Söömine on lubatud, ained aga mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 7:28 p.l. #252580pkwild618
MemberMis see steroid siis väga teistsugune on. Teda võrreldakse narkootikumidega, aga ta pole narkootikum. Narkootikum on keelatud, sest see muudab inimese vaimselt ebastabiilseks ning inimene võib muutuda teistele tülikaks või ohtlikuks ning ettearvamatuks. Steroid toob kõrvalnähte küll ületarbimisel, aga ma pole veel näinud, et keegi tõmbaks end steroididest pilve ja siis hakkaks ootamatuid, ehk katastroofilisi või õudseid tegusid tegema.
Võite netist vaadata palju ka neid steroidimeeste pilte, annavad korraliku amatöörkulturisti maksimaalselt välja ainult selle vahega, et amatöörid ei tarbi taolisi aineid. Ei ole nii, et steroid on nüüd mingisugune imevigur. Laksid endale mingisugust putru musklisse süstlaga ja siis hakkab mühinal kasvama. Ahh… Niimoodi võib heal juhul mitte midagi suurt juhtuda, halvemal juhul võivad kõrvalmõjud tekkida, eriti kui liiga palju või valesti kasutada.
LISAN: Olgugi et need ehk on keelatud, ei muuda need teiste inimeste jaoks midagi. Ehk siis tee järgi või kiida, või siis ole vakka. Sinule ta halba ei tee.
jaanuar 28, 2010 at 7:33 p.l. #252583Eluminal
MemberMis see steroid siis väga teistsugune on. Teda võrreldakse narkootikumidega, aga ta pole narkootikum. Narkootikum on keelatud, sest see muudab inimese vaimselt ebastabiilseks ning inimene võib muutuda teistele tülikaks või ohtlikuks ning ettearvamatuks. Steroid toob kõrvalnähte küll ületarbimisel, aga ma pole veel näinud, et keegi tõmbaks end steroididest pilve ja siis hakkaks ootamatuid, ehk katastroofilisi või õudseid tegusid tegema.Võite netist vaadata palju ka neid steroidimeeste pilte, annavad korraliku amatöörkulturisti maksimaalselt välja ainult selle vahega, et amatöörid ei tarbi taolisi aineid. Ei ole nii, et steroid on nüüd mingisugune imevigur. Laksid endale mingisugust putru musklisse süstlaga ja siis hakkab mühinal kasvama. Ahh… Niimoodi võib heal juhul mitte midagi suurt juhtuda, halvemal juhul võivad kõrvalmõjud tekkida, eriti kui liiga palju või valesti kasutada.
LISAN: Olgugi et need ehk on keelatud, ei muuda need teiste inimeste jaoks midagi. Ehk siis tee järgi või kiida, või siis ole vakka. Sinule ta halba ei tee.
Nii noor poiss ja nii palju tead
jaanuar 28, 2010 at 7:47 p.l. #252585emmimees
MemberÄrge steroide küll narkoga võrrelge, neid ühendab vaid see, et on enamasti keelatud.
jaanuar 28, 2010 at 8:02 p.l. #252588Indrek K
MemberKeegi selle teema pealkirja ka lugend on või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 8:16 p.l. #252591pkwild618
MemberTeoreetiliselt on kogu teema pealkirjaga seotud. Lihtsalt järjest kaudsemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 9:20 p.l. #252598Noor Ed
MemberNagu Vin Dieseli kaksikvend.
jaanuar 29, 2010 at 7:26 e.l. #252614P-A-U-L
MemberKena muidugi vaadata, kuid endale sellist elu ei taha.
Choose life.
jaanuar 29, 2010 at 8:56 e.l. #252620matroxx
Memberei ma ei treeni saalis ning ei igatse ka sinna.minu eesmärgid ja põhimõtted on pisut teised.
tundub aga,et sa oled sellepärast kade,et keegi pisut teise nurga alt asja näeb.
või oli su tekst näitena toodud ning eestlaslikult SINA vormi pandud?
jaanuar 29, 2010 at 11:11 e.l. #252629matti
MemberTema keha, ise teab mis teeb, pole meie asi kritiseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 11:37 e.l. #252631emmimees
MemberHea keha ju, tahaks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2010 at 8:47 p.l. #252752pkwild618
Memberei ma ei treeni saalis ning ei igatse ka sinna.minu eesmärgid ja põhimõtted on pisut teised.tundub aga,et sa oled sellepärast kade,et keegi pisut teise nurga alt asja näeb.
või oli su tekst näitena toodud ning eestlaslikult SINA vormi pandud?
Oppaa, poisil raskusi sarkasmi ära tabamisega.
Kuidas sa saad väita, et ta treenib valel eesmärgil? Sinu käest küsiti kah: kas sa oled temaga isiklikult näost näkku kohtunud ning suhelnud, et seda väidad? Ka arvamus peab olema põhjendatud. Iseasi kas ka teistele meeldima, aga siiski ei tohiks olla see alusetu, kui seda avalikustada.
jaanuar 29, 2010 at 9:09 p.l. #252755veikot
MemberTundub päris tegija vend, kas keegi teab on tal märkimisväärseid mingeid saavutusi ka olnud?
jaanuar 30, 2010 at 9:29 e.l. #252789matroxx
Memberselleks ,et kellesti arvamust omada ei pea otseselt kedagi isiklikult tundma.võibolla sinu jaoks on see vajalik,mulle aga mitte.
pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.