5×5 Süsteem
- This topic has 31 replies, 22 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
eintsius.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2006 at 12:47 p.l. #7148
Zero Cool
MemberMa olen 15 aastane ja väga heas füüsilises vormis.
Ma järgin seda kava hoolikalt (kulturistide kava), olen teinud seda kava juba 1.5 kuud.
Pole ühtegi korda vahele jätnud ja olen lisanud alati 2.5kg nädalas.
Pole sellest kavast kuidagi ära väsinud ja sooviks lisaks midagi teha, aga kas on soovitav?
Kava jõuan ilusti järgida, aga kas tohin üldse?sest ma pole teinud mingit alagajate kava ja edasijõudnutele.
Väsimust üldse ei tunne ja tahaks veel juurde teha trenni.
Abitreener ütles et võin 6x nädalas ka teha,kui ma teen KOLMAPÄEVITI ja LAUPÄEVITI ainult kõhule ja aeroobset.
Alati enne trenni venitan ennast korralikult ja peale trenni samuti.
Iga trenn kestab kokku umbes 2h (koos venitustega)
Proteiine ei tarvita ja muud tervisele kahjulikke aineid.
NB! JÄRGIN KULTURISTIDE KAVA 5×5 SÜSTEEMIS!
Tahtejõudu ja energiat jääb veel küllaga üle!
Kas mul on üldse seda kava õige järgida?
Kas võib veel kavale juurde teha puhke päevade ajast lisatrenne KÕHULE ja AEROOBSET?
Äkki keegi on nii hea ja aitaks mind veidi
märts 23, 2006 at 12:50 p.l. #77044inside14
MemberMul üks küsimus kas proteiin on tervisele kahjulik sinuarust ja mis need teised ained on
äkki jätad pudru ja liha ja muna ka söömata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2006 at 12:59 p.l. #77046theONE1
MemberKes on abitreener, kes sul 6 korda nädalas trenni teha lubab? Huvitab lihtsalt!
märts 23, 2006 at 1:00 p.l. #77041inside14
MemberKes on abitreener, kes sul 6 korda nädalas trenni teha lubab? Huvitab lihtsalt!
Ja veel 2 tunniseid 6 korda nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2006 at 1:00 p.l. #77042Zero Cool
MemberMul üks küsimus kas proteiin on tervisele kahjulik sinuarust ja mis need teised ained on
äkki jätad pudru ja liha ja muna ka söömata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arstid ütlevad et proteiinid ja toidulisajad on kahulikud
Mul on sugulane arst ja ta seletas et see on viimane asi mida peaks võtma
1)tekitab vähke
Vähemalt niipalju tean.
märts 23, 2006 at 1:01 p.l. #77047Zero Cool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis ei või nii palju teha?
märts 23, 2006 at 1:14 p.l. #77049Rebane
KeymasterMul on sugulane arst ja ta seletas et see on viimane asi mida peaks võtmaHea, et meil on “tarke” paberitega arste siin eesti riigis vähemalt. Või siis kohtasid, mis neidsamu “tarke” arste toodab.
märts 23, 2006 at 1:32 p.l. #77052theONE1
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas siis ei või nii palju teha?
No kui sa oled juba mitmeid aastaid teinud ja lihaseed kannatavadja arenevad, siis lase aga käia!
märts 23, 2006 at 1:38 p.l. #77058kaiv
MemberÜle 4-5 treeningnädala peaksid kindlasti tegema ühe kergema nädala. Kasutan ka ise 6 trenni nädalas varianti, aga mul on osad päevad pikemad ,kuni 2h koos aeroobsega ja mõned jälle lühikesed, ~40-60min.
märts 23, 2006 at 2:55 p.l. #77061veinikaarija
MemberProteiine ei tarvita ja muud tervisele kahjulikke aineid.Vaata, et sa jumala eest enam kala ei söö-seal ju proteiinid sees!
Tahad ennast ära tappa v?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2006 at 3:03 p.l. #77063eintsius
MemberMul on sugulane arst ja ta seletas et see on viimane asi mida peaks võtmaHea, et meil on “tarke” paberitega arste siin eesti riigis vähemalt. Või siis kohtasid, mis neidsamu “tarke” arste toodab.
On küll kahjulikud jah. Igasugune kontsentreeritud toitaineid sisaldav lisand, millele ei ole looduse poolt alternatiivi on tervisele kahjulik. Minu teada mõjutas suur proteiini kogus neere tugevalt.
Muidugi kahjulikul ja kahjulikul on vahe sees: üks on selline, mis põhjustab püsikahjustuse mingi lühema ajaperioodi jooksul, teine alles elu viimases veerandis hakkab ennast välja näitama. Samamoodi on ka jõusaalis käimine kahjulik
märts 23, 2006 at 3:15 p.l. #77066jrx
MemberOn küll kahjulikud jah. Igasugune kontsentreeritud toitaineid sisaldav lisand, millele ei ole looduse poolt alternatiivi on tervisele kahjulik. Minu teada mõjutas suur proteiini kogus neere tugevalt.Sellele neeruasjale on ümberlükkavaid katseid tehtud ja kui neerudel eelnevalt häda pole midagi, siis ei juhtu ka midagi.
Ja see kontsentreeritud toitainete ja looduse alternatiivi lause… ise ka aru saad, mida öelda tahtsid ve
märts 23, 2006 at 3:16 p.l. #77067kaiv
MemberMul on sugulane arst ja ta seletas et see on viimane asi mida peaks võtmaHea, et meil on “tarke” paberitega arste siin eesti riigis vähemalt. Või siis kohtasid, mis neidsamu “tarke” arste toodab.
On küll kahjulikud jah. Igasugune kontsentreeritud toitaineid sisaldav lisand, millele ei ole looduse poolt alternatiivi on tervisele kahjulik. Minu teada mõjutas suur proteiini kogus neere tugevalt.
Muidugi kahjulikul ja kahjulikul on vahe sees: üks on selline, mis põhjustab püsikahjustuse mingi lühema ajaperioodi jooksul, teine alles elu viimases veerandis hakkab ennast välja näitama. Samamoodi on ka jõusaalis käimine kahjulik
. Konkreetselt lühendab eluiga. Ja ka muud spordialad, kuid need tagjärjed avalduvad alles elu lõpufaasis. Samas kogu see hea, mida inimene sporditegemisega saavutab, on väärt neid kannatusi. Väga filosoofiliseks kiskus vist, eks aitab kah. Reeglina elab ikka sporti teinud inimene kauem, kui kodus teleka ees sõõrikuid süües ja kokat peale juues inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2006 at 3:59 p.l. #77072Eastsider
MemberNo osa juttu on ju puhas bs.
Proteiin tekitab vähki? Neerud lähevad tuksi?
Kuidas näiteks Arnold veel elus on, ei tarvitanud tema ju ainult proteiini, muid aineid ka.
Vähki tekitavad enamasti steroidid, proteiin on aga täiesti looduslik aine, mis vähki ei tekita.
Teadjad mehed, ärge siis mune ja kanaliha sööge enam, valk on sees, saate veel üledoosi ja vähi.
Huvitab mind ausalt öeldes, kust sellised arstid tulevad
märts 23, 2006 at 4:09 p.l. #77076Kurupt
MemberMis kõigerohkem nalja teeb on see, et ARST räägib proteiinipulbrite kahjulikkusest ja samas on just arstid need, kes kirjutavad patsientidele toksilisi ravimeid välja. Kas keegi teist loeb ALATI ravimi infolehte? Midakõike seal kõrlavlmõjudena ära ei tooda. Ja teie räägite valgupulbrite kahjulikkusest..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.