5.1 heli
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 5.1 heli
- This topic has 24 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Lexusl.
-
AutorPostitused
-
september 17, 2009 at 2:50 p.l. #220171
Mart Muru
MemberSa omad sihukest ? Siis on küll tore elu – naudingut kui palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks pole hetkel sedagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> elan ühikasseptember 17, 2009 at 6:46 p.l. #220221Lexusl
Memberahaa… no ma ise F1-e ei fänna… pigem huvitab kiirendus…. kus maaima tasemel on autode võimsus umbes samas järgus kui kogu raajatäiel vormelitel kokku.Nendel masinatel on ikka korralik müdin mis paneb übruskonnas sisikonnad värisema ja signad tööle, mitte nagu F1-e inisemine.
Aga ka seda ei viitsi eriti telekast vaadata… pigem ikka vähemalt kodumaistel võistlustel kohal käia…. olgu sul nii hea heli kui tahes… ehtsat see ei asenda.
Mis puutub filmidesse siis öeldakse, et halb film teeb elu 2 tundi lühemaks ja ainult ruumilise heli pärast ei viitsi küll filme vaadata.
Ja telekast tulevad nagunii reklaamiga pooleks. Kinos veel teineasi, kuigi seal tuleb ka 30 min reklaami enne filmi.
Pealegi 5.1 pole ju mingi uus asi… mul oli vastav helitehnika juba u. 90date lõpus olemas….
siis tuli SB live ja sai arvutimänge mängitud 5.1 heliga… no sellest ma saan veel aru….
Enamiku su kommentaaridega olen isegi päri, kuid vormel 1-e ja kiirendusmasinat ei ole küll mõtet võrrelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen ka ise neid võistluseid vaatamas käinud.Need kaks täiesti erinevat asja.
See, et halb film lühendab elu, noo ma ei tea. Siis peaks halb seltskond jne ka elu lühendama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna pean ennast suureks filmisõbraks siis arvan, et halbu filme pole, on lihtsalt inimesed kes nendest aru ei saa.
Ja ega inimene ei peagi kõike mõistma ja aru saama.
Ja mis puutub 5.1 helisse siis see ongi rohkem filmisõpradele ja miks mitte ka PS2/3-ga mängimisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2009 at 7:27 p.l. #220229Karl818
MemberVaba foorum k8ll, kuid mulle tundub, et vale koht, kus seda arutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt te sellele 5.1 heli k8simusele siit foorumist vastust ei leiagi.september 17, 2009 at 7:39 p.l. #220231Lexusl
MemberVaba foorum k8ll, kuid mulle tundub, et vale koht, kus seda arutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt te sellele 5.1 heli k8simusele siit foorumist vastust ei leiagi.Noh küsija suu pihta ei lööda,
Proovida ju võis…
september 19, 2009 at 8:27 e.l. #220470Leraak
MemberMis selles 5.1 digihelis nii erilist siis on ? Minuarust heli on korralik kõigil kanalitel, ajaks taga rohkem pildikvaliteeti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõustun, ma oleksin ka rohkem huvitatud kvaliteetsest pildist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 8:35 e.l. #220472AlanBStard
ModeratorTäiesti nõustun, ma oleksin ka rohkem huvitatud kvaliteetsest pildist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui testides lastakse inimestel video pildikvaliteeti võrrelda, siis peavad nad parema heli ja kehvema pildikvaliteediga pilti kvaliteetsemaks.
september 19, 2009 at 9:19 e.l. #220478Alfonze
MemberIse valiks ka ennem korraliku 2.0 prologic kodeeringuga heli ja vähemalt 720p pildi kui selle jubeda PAL formaadi ja 5.1 heli (või siis sisssekodeeritud 7.1, 9.1 vms, mis pole nagunii eraldi kanalina). Hetkel blu ray on ikka mega vaadata 1080p:-) Fakt on igatahes see, et heli osakaal andmevoos on niivõrd olematu (v.a. kui tegu juba uue DTS või DD HD versioonidega), et see pildiga võrreldes ei muuda oluliselt andmete mahtu, seega kui tuleb korralik HD pilt, siis tuleb kindlasti ka heli. Minul Elioni digitv ja ka saksa kanalitel filmid 5.1, aga nad ju räägivad peale (saan mingil määral küll saksa keelest aru, aga isegi eesti keeles peale loetuna ei taha midagi vaadata, pool asja läheb ju kaduma sellega), seega ei vaata sealt eriti midagi, lisaks ka pildikvaliteet muidugi nutune, 92″ pildiga häirib see 576i ikka korralikult, kuigi progressive scan ja jutud.
september 19, 2009 at 9:56 e.l. #220484daemonium
MemberIse valiks ka ennem korraliku 2.0 prologic kodeeringuga heli ja vähemalt 720p pildi kui selle jubeda PAL formaadi ja 5.1 heli (või siis sisssekodeeritud 7.1, 9.1 vms, mis pole nagunii eraldi kanalina). Hetkel blu ray on ikka mega vaadata 1080p:-) Fakt on igatahes see, et heli osakaal andmevoos on niivõrd olematu (v.a. kui tegu juba uue DTS või DD HD versioonidega), et see pildiga võrreldes ei muuda oluliselt andmete mahtu, seega kui tuleb korralik HD pilt, siis tuleb kindlasti ka heli. Minul Elioni digitv ja ka saksa kanalitel filmid 5.1, aga nad ju räägivad peale (saan mingil määral küll saksa keelest aru, aga isegi eesti keeles peale loetuna ei taha midagi vaadata, pool asja läheb ju kaduma sellega), seega ei vaata sealt eriti midagi, lisaks ka pildikvaliteet muidugi nutune, 92″ pildiga häirib see 576i ikka korralikult, kuigi progressive scan ja jutud.A sa vaata Deluxe Music’ut – sel kah 5.1 heli ja muusika puhul pealelugemist ei ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2009 at 8:06 p.l. #227114house01
Memberheips,
1st post here;) lugenud passiivselt siin foorumeid juba ca 3 kuud. Toitumisi jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal räägin kaasa, et kellel sat-i võimalused, siis inglastelt (SKY) saab HD kanaleid päris mitu, koos
nimetet helidega. Meiemaal nähtavad.
Ylikena 1080ga,
.-house
oktoober 15, 2009 at 7:23 p.l. #227770Lexusl
Membersaatsin sinu kasutajanimele sõnumi infoga.Eriline on sellepärast, et 5.1 heli tähendab seda, et sul on reaalne surround heli mis tekitab head filmi vaadates ikka väga vinge tunde, mitte ei ole puldi peal nupp “dolby surround” mis midagi ei anna.
On suur vahe kas sul on kaks kõlarit toas või viis!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.