5 päeva treeningkava
- This topic has 28 replies, 10 voices, and was last updated 15 years tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2011 at 1:52 p.l. #286720
Rafen
MemberOlgu nii. Kuid küsimus siiksi, kas mingeid kergemaid harjutusi siis jõusaali vahepeale saaks teha? ma ei mõtlegi niiväga raskustega vaid just oma keha massi kasutades harjutusi.
ja küsimus ka jõutõmbe kohta. kuna ma ise seda varem teinud eriti ei ole. Siis kas selles videos räägitakse õiget juttu? Sest ühes kohas räägitakse jõutõmbe kohta ühte juttu ja teises kohas teist juttu.
jaanuar 17, 2011 at 3:27 p.l. #286734smack
MemberVabal päeval eks võid hüppenööriga veidi hüpata, kui väga soov.
jaanuar 18, 2011 at 9:03 e.l. #286809Rafen
Memberselline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?
jaanuar 18, 2011 at 9:37 e.l. #286816jrx
Memberselline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?Võtad maast või kuskitl pukkidelt kangi rinnale ja surud pea kohale sirgetele kätele. Nagu rinnaltsurumine ainult et püsti
jaanuar 18, 2011 at 10:08 e.l. #286825ROtter
Memberselline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?jaanuar 18, 2011 at 11:16 e.l. #286830matjusm
Memberselline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?Et asja huvitavamaks ja dünaamilisemaks teha, võid ka svungida või tõugata. Siin näitab mis erinevus neil on:
jaanuar 19, 2011 at 7:46 p.l. #287028Rafen
Membertekkis veel üks küsimus, et siin mõnes kohas väidetakse et kükitada tuleks nii, et puusad jääksid allapoole põlvi, teises kohas räägitakse jälle vastupidist juttu. kudias siis see õige on? Olen kuulnud ka, et sügavkükke tehes või oma põlved ära rikkuda, on sellel jutul ka tõepõhi all?
jaanuar 19, 2011 at 7:53 p.l. #287031matjusm
Membertekkis veel üks küsimus, et siin mõnes kohas väidetakse et kükitada tuleks nii, et puusad jääksid allapoole põlvi, teises kohas räägitakse jälle vastupidist juttu. kudias siis see õige on? Olen kuulnud ka, et sügavkükke tehes või oma põlved ära rikkuda, on sellel jutul ka tõepõhi all?Vastupidi: sügavad kükid on põlvedele ohutumad kui poolikud. Pluss veel see et sügavamatel kükkidel kaasad sa rohkem lihaseid töösse. Seetõttu ma ainult sügavale kükingi ning veider tunne on kui ma kusagil juhuslikus kohas küki peatan ja hakkan sealt üles tõusma.
jaanuar 19, 2011 at 7:58 p.l. #287034Vilps
MemberMa pole lugenud kõiki maailmas avaldatud kirjutisi antud teemal. Pole mina veel näinud, et kuskil väidetakse ühe või teise kükiviisi ohtlikust põlvedele. Allpool on natuke lugemist, kui viitsid. Niisama mainimiseks, et säärte sirutused pidid
isegi olema ohtlikumad, kui kükk. Aga see selleks.
jaanuar 19, 2011 at 8:23 p.l. #287035smack
MemberTäiesti põhjani minnes on üks probleem- see tahab venivust ja kui sul seda ei ole, siis tulevad kannad maast lahti ja see juba tapab põlvi.
jaanuar 19, 2011 at 8:28 p.l. #287036Vilps
MemberTäiesti põhjani minnes on üks probleem- see tahab venivust ja kui sul seda ei ole, siis tulevad kannad maast lahti ja see juba tapab põlvi.Selle jaoks tuleb panna midagi kandade alla. Juba see aitab sügavamale kükkida.
jaanuar 19, 2011 at 8:29 p.l. #287038jrx
MemberÜks asi, mis seda venivust päris hästi annab on kükk
jaanuar 20, 2011 at 9:24 e.l. #287075renku
MemberTäiesti põhjani minnes on üks probleem- see tahab venivust ja kui sul seda ei ole, siis tulevad kannad maast lahti ja see juba tapab põlvi.Siin ei ole midgai venivusega pistmist. Kui kannad tõusevad, on tehnika lihtsalt vale, muud midagi.
Ma ei veni üldse mitte kusagilt, aga ikka saan kükki teha põhja nii, et kannad on maas.
jaanuar 20, 2011 at 7:49 p.l. #287179smack
MemberTahab puusa venivust(tuhar, reiekakaspealihas), üleselja venivust, hüppeliigese venivust ning tuharalihased ja reiekakspealihased peavad aktiveeritud olema. Mõnele piisab ainult korralikust soojendusest, teised aga peavad hakkama arendama. Kui ma TTÜ jõusaalis käisin ja nägin, et mõni ei suutunud kükki korralikult teha, siis astusin vahele ning õpetasin tehnikat. Point aga selles, et nad puhtfüüsiliselt ei suuda seda teha ilma et kannad tõuseks maast või selg läheks küüru. Vast korraliku soojendusega oleksid paralleelini suutunud kükkida…
Ahh näe t-nationis värske artikkel, pole jõudnud veel läbi lugeda:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.